Για γέλια τα Fake news των Ουκρανών !! (vid) Δείτε τον διοικητή του στόλου της Μαύρης Θάλασσας !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στιγμιότυπο βίντεο

ΑΛΦΕΙΟΣ : Σε μια συζήτηση, μετά την επίθεση στο αρχηγείο του στόλου της Μαύρης Θάλασσας, για την οποία ο Σκοτ Ρίτερ, πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, δήλωσε σε συνέντευξή του στον Τζεφ Νόρμαν στην εκπομπή Ask the Inspector, ότι ήταν επίθεση του ΝΑΤΟ και όχι του Κιέβου, πληροφορηθήκαμε για τις … “πανηγυρικές” δηλώσεις των Ουκρανών !!

Η ακαριαία προφητική αντίδραση μας ήταν : “FAKE NEWS … Ηλίθια επικοινωνιακή προπαγάνδα των ναζί του Ζελένσκι, που σύντομα θα διαψευστεί” !! Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις διαψεύστηκε πανηγυρικά !!

…………………

Ο διοικητής του στόλου της Μαύρης Θάλασσας εμφανίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσσίας μετά τις φήμες για τον θάνατό του

Η διοίκηση των δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στη σελίδα της στο Telegram μετά την επίθεση με πυραύλους ανακοίνωσε το θάνατο 34 αξιωματικών, συμπεριλαμβανομένου του διοικητή του στόλου της Μαύρης Θάλασσας Βίκτορ Σοκόλοφ.

Ο διοικητής του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας, ναύαρχος Βίκτορ Σοκόλοφ, ο θάνατος του οποίου αναφέρθηκε στις δημόσιες σελίδες της Ουκρανίας, ήταν παρών στη σημερινή συνεδρίαση του συμβουλίου του Υπουργείου Άμυνας, όπως προκύπτει από το βίντεο που μοιράστηκε από το τμήμα, σύμφωνα με το RIA Novosti .
.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα υπό την προεδρία του υπουργού Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου .
.
Το Κίεβο εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση στη Σεβαστούπολη την περασμένη εβδομάδα. Τα συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν πέντε πυραύλους. Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας, ως αποτέλεσμα της επίθεσης, το ιστορικό κτίριο του αρχηγείου του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας υπέστη ζημιές, ένας στρατιωτικός αγνοήθηκε.

……………………………………………………………………………………………………..