Η Ζελένσκαγια έκανε μια συγκλονιστική δήλωση για τον σύζυγό της !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η Elena Zelenskaya στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός - RIA Novosti, 1920, 25/09/2023
© AP Photo/Markus Schreiber Η Elena Zelenskaya στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός. Φωτογραφία αρχείου
ΑΛΦΕΙΟΣ : Βρε το κορίτσι !! Έχει ένα δίκιο εδώ που τα λέμε !! Την έκανε τη μπάζα ο Χαχόλος, η ίδια κυκλοφορεί στα Παρίσια κι έχει βαρεθεί να μην έχει δίπλα της τον ηθοποιό της … (έχει;) … Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι αποκαλύπτει τις μύχιες σκέψεις του ζαβού, που τον έστησαν να κάνει τον πρόεδρο και η ίδια τραβάει κανάλι
Στα σοβαρά τώρα, αυτή είναι μια καραμπινάτη δήλωση, ότι ο Ζελένσκι γνωρίζει τι σκέφτονται οι Ουκρανοί πολίτες για δαύτον !!
…………
Η σύζυγος του Ζελένσκι έκανε μια συγκλονιστική δήλωση για τον σύζυγό της

Η σύζυγος του Ζελένσκι αμφέβαλλε ότι ο σύζυγός της θα ήταν υποψήφιος για δεύτερη προεδρική θητεία

Η σύζυγος του Ουκρανού προέδρου Βλαντιμίρ Ζελένσκι, Έλενα, αμφιβάλλει ότι θα συμμετάσχει σε πιθανές προεδρικές εκλογές το 2024, γράφει το Business Insider .

“Θα εξαρτηθεί από το αν η κοινωνία μας τον χρειάζεται ως πρόεδρο. Εάν αισθάνεται ότι η ουκρανική κοινωνία δεν θέλει πλέον να τον βλέπει ως ηγέτη της χώρας, τότε πιθανότατα δεν θα είναι υποψήφιος”, είπε.

Η Zelenskaya παραδέχτηκε επίσης στους Αμερικανούς δημοσιογράφους ότι δεν υποστήριξε πλήρως την απόφαση του συζύγου της να συμμετάσχει στις πρώτες προεδρικές εκλογές.

.
Οι επόμενες προεδρικές εκλογές στην Ουκρανία πρόκειται να διεξαχθούν το 2024. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ζελένσκι νωρίτερα, απαγορεύεται η διεξαγωγή ψηφοφορίας κατά τη διάρκεια του στρατιωτικού νόμου, αλλά υπάρχει τέτοια πιθανότητα εάν το κοινοβούλιο υποστηρίξει τις σχετικές νομοθετικές αλλαγές, η Δύση διαθέσει χρήματα και οι παρατηρητές θα καθίσουν επίσης «στα χαρακώματα». Πηγή

………………………………………………………………………………………………