Αμερικανοί τραυματίες στην Ουκρανία, σε στρατιωτικό νοσοκομείο των ΗΠΑ στη Γερμανία

News
https://twitter.com/Sprinter99800/status/1706234673565741547

Αμερικανός γερουσιαστής Lindsey Graham : “Καταστρέφουμε τον ρωσσικό στρατό χωρίς να χάσουμε ούτε έναν Αμερικανό στρατιώτη” … Σχετικό … Lindsey Graham: «Οι Ρώσσοι πεθαίνουν… είναι τα καλύτερα χρήματα που ξοδέψαμε ποτέ». (vid)

https://twitter.com/simonateba/status/1705996702950240618

………………………………….

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Στρατιωτικό Νοσοκομείο των ΗΠΑ στη Γερμανία περιθάλπει Αμερικανούς στρατιώτες που τραυματίστηκαν σε μάχες στην Ουκρανία.

Οι NY Times γράφουν, «Το Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο του Στρατού Landstuhl άρχισε αθόρυβα να δέχεται στρατιώτες του ουκρανικού στρατού που τραυματίστηκαν στη μάχη, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν Αμερικανοί εθελοντές».

Προσθέτει, “Μια ομάδα στρατιωτών του ουκρανικού στρατού που τρυπήθηκαν από ρωσσικές χειροβομβίδες και οβίδες όλμου έφτασε σε νοσοκομείο που χρειαζόταν πρόσφατα χειρουργική επέμβαση. Θα ήταν μια γνώριμη σκηνή από τον αιματηρό πόλεμο που ξέσπασε στην Ουκρανία, εκτός από δύο κρίσιμες διαφορές: Οι περισσότεροι από τους τραυματίες στρατιώτες ήταν Αμερικανοί, το ίδιο και το νοσοκομείο — το εμβληματικό ιατρικό κέντρο του αμερικανικού στρατού στη Γερμανία. “Ο στρατός άρχισε αθόρυβα να περιθάλπει τραυματίες Αμερικανούς και άλλους μαχητές που εκκενώθηκαν από την Ουκρανία στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο του Landstuhl. Αν και ο αριθμός μέχρι στιγμής είναι μικρός — επί του παρόντος 14 — σηματοδοτεί ένα αξιοσημείωτο νέο βήμα στην εμβάθυνση της εμπλοκής των Ηνωμένων Πολιτειών στη σύγκρουση .”

………………………………………………………………………………………….