Σκοτ ​​Ρίτερ : Ήταν επίθεση του ΝΑΤΟ και όχι του Κιέβου η επίθεση στο αρχηγείο του στόλου της Μαύρης Θάλασσας !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πυρκαγιά στο αρχηγείο του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού στη Σεβαστούπολη μετά από χτύπημα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Φωτογραφία: “Politnavigator”

Οι πληροφορίες ανέφεραν: Η επίθεση στο αρχηγείο του στόλου της Μαύρης Θάλασσας ήταν επίθεση του ΝΑΤΟ και όχι του Κιέβου

Τα στρατεύματα του καθεστώτος του Κιέβου εξαπέλυσαν πυραυλική επίθεση στο αρχηγείο του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στη Σεβαστούπολη χάρη στη βοήθεια του ΝΑΤΟ. Ο πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ Σκοτ ​​Ρίτερ το δήλωσε σε συνέντευξή του στον Τζεφ Νόρμαν στην εκπομπή Ask the Inspector, σύμφωνα με τη δημοσίευση της EADaily .

Η Βορειοατλαντική Συμμαχία παρείχε στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις συστήματα επιτήρησης και στόχευσης, είπε ο Ρίτερ.

«Ένα πλήγμα για την έδρα. Αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς τη συμμετοχή της Βρετανίας, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ», τόνισε ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών.

Υπενθύμισε ότι την ημέρα της πυραυλικής επίθεσης, ένα αεροσκάφος παρατήρησης του ΝΑΤΟ Boeing P-8 Poseidon, σχεδιασμένο για παρακολούθηση και ηλεκτρονικό πόλεμο, βρισκόταν πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα. Ο Ritter είναι σίγουρος ότι πέταξε ειδικά για να συντονίσει τις ενέργειες.

«Δεν ήταν μια ουκρανική επίθεση εναντίον της Ρωσσίας, ήταν μια επίθεση του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσσίας». – είναι σίγουρος.

Στις 22 Σεπτεμβρίου, το Κίεβο εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση στο αρχηγείο του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας.

Ας υπενθυμίσουμε ότι κατά την απόκρουση μιας πυραυλικής επίθεσης, πέντε πύραυλοι καταρρίφθηκαν από συστήματα αεράμυνας, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. Σύμφωνα με επικαιροποιημένα στοιχεία, ως αποτέλεσμα της επίθεσης, το ιστορικό κτίριο του αρχηγείου του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας υπέστη μόνο ζημιές. Δεν υπήρξαν θύματα μεταξύ του στρατιωτικού προσωπικού, ένας στρατιώτης αγνοείται.

……………………………………………………………………………………………………