Καναδάς. (vid) Εκθιάζουν έναν Ουκρανό ναζί των Waffen SS που πολέμησε κατά των Ρώσσων !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
https://twitter.com/DD_Geopolitics/status/1705891995393384598

Ακούστε αυτόν τον δημοσιογράφο να σχολιάζει την επίσκεψη του Ζελένσκι στον Καναδά…

Στη συνέχεια, ακούστε ξανά και κάτι θα νιώσετε λίγο άσχημα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι λέει ότι ο βετεράνος που έλαβε το standing ovation πολέμησε εναντίον των Ρώσσων στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ναι, γιατί ο 98χρονος «βετεράνος» είναι ο Yaroslav Hunka, ο οποίος πολέμησε για την 14η μεραρχία των Waffen SS.

σ.σ. : Άλλη μια επιβεβαίωση, ότι οι αγγλοσάξονες υπέθαλψαν, στήριξαν και στηρίζουν τον ναζισμό, που υποδηλώνει ότι και οι ίδιοι είναι ναζιστές !! Τουλάχιστον οι καταβολές πολλών εξ αυτών είναι ναζιστικές … Ναζιστική Ε.Ε. !! Στο Υπ. Εξ. του Χίτλερ ο παππούς της Ούρσουλας von der Leyen 1941-1943 !!

Ουκρανία. “Βάση του κράτους” η πράξη του 1941, συνεργασίας των AshkeNAZI Χαζάρων με τον Χίτλερ, λένε οι ένοπλες δυνάμεις της !!!

Το ΝΑΤΟ ετοιμάζει για Γ.Γ. την εγγονή ενός Ουκρανού ΝΑΖΙ ; ( Από μητέρα, η Freeland-Khomyak είναι η εγγονή ενός ναζί εγκληματία από την OUN-UPA*** , που μετανάστευσε στον Καναδά μετά το 1945, του Mikhail Khomyak )

…….

ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Η Ε.Ε. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ !!! ( ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ !!! )

Η εισβολή του Χίτλερ στην Αυστρία το 1938, με τη “σύμφωνη” σιωπή της Δύσης. Καταδικάστηκε επίσημα μόνο από την ΕΣΣΔ, τη Χιλή, την Ισπανία και την Κίνα.

Στα χνάρια του Γκέμπελς η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, είπε ψέματα για την Χιροσίμα !!

Ουκρανός στρατιώτης δηλώνει περήφανα «Ο παππούς μου υπηρετούσε στα SS κι εγώ οδηγώ μια Mercedes με τον σωστό σταυρό».

Οι εραστές του ναζισμού …

Το βιβλίο του Χίτλερ “MEIN KAMPF” βρέθηκε στη βάση των NAZI του Αζόφ στη Μαριούπολη !

ΜΥΔΡΟΙ ΤΗΣ Lara Logan !!! Το ναζιστικό τάγμα Azov, χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Η Δυτική Ουκρανία υποστήριξε τους Ναζί. Ήταν το αρχηγείο των ναζιστικών SS (βίντεο)

Αμερικανός κατάσκοπος αποκαλύπτει δεσμούς μεταξύ της Δύσης και των Ουκρανών νεοναζί…

Καναδάς. Ο Nazi lover πρόεδρος της Βουλής ζήτησε “συγνώμη” για τον Ουκρανό Nazi των Waffen SS που πολέμησε κατά των Ρώσσων !!

………………………………………………………………………………………………..