Ο Biden συμπεριφέρθηκε αγενώς σε μια συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βραζιλίας

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν - RIA Novosti, 1920, 21/09/2023

GBN News: Ο Μπάιντεν δεν έσφιξε το χέρι του Λούλα ντα Σίλβα σε μια συνάντηση στη Νέα Υόρκη

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έκανε άλλη μια περίεργη κίνηση, καθώς δεν έδωσε τα χέρια με τον Βραζιλιάνο ομόλογό του Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα σε μια συνάντηση στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με ηχογράφηση που δημοσίευσε το GBN News .
.
Η ομιλία του Αμερικανού ηγέτη για το ζήτημα των δικαιωμάτων των εργαζομένων συνοδεύτηκε από πολυάριθμα επεισόδια.
Έτσι, ενώ ανέβαινε στη σκηνή, ο Μπάιντεν άγγιξε τη σημαία της Βραζιλίας και στη συνέχεια μπερδεύτηκε στα λόγια του. Και στο τέλος της συνάντησης, έσφιξε τα χέρια μόνο με τον επικεφαλής της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας, Γκίλμπερτ Χουνγκμπό, αλλά όχι με τον Σίλβα, γυρνώντας του την πλάτη.
.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο επικεφαλής του Λευκού Οίκου, ο οποίος έκλεισε τα 80 πέρυσι, συμπεριφέρεται αμφιλεγόμενα. Συχνά έχει δυσκολίες με τον προσανατολισμό στο διάστημα: δεν μπορεί να βρει διέξοδο από τη σκηνή, χάνεται στο διάστημα και σκοντάφτει όταν ανεβαίνει στο αεροπλάνο. Υπάρχουν επίσης συχνά ολισθήματα όταν ο Αμερικανός ηγέτης μπερδεύει την Ιρλανδία με την Ισλανδία, τη Συρία με τη Λιβύη, τον Καναδά με την Κίνα και επίσης δεν μπορεί να προφέρει σωστά τα ονόματα των ξένων συναδέλφων του.

………………………………………………………………………………………………