Η Ελλάς πενθεί και βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης! «Σταματήστε να φέρεστε αλόγιστα»

ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΑΔΑ
«ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ
ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ,
ΑΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ, ΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ – ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ…»
Αγαπητέ συμπολίτη – συνάνθρωπέ μου,
Μιλάω σε εσένα που θεωρείς ότι δεν έχεις επηρεαστεί άμεσα από τις δολοφονικές καταστροφές, πυρκαγιές, πλημμύρες και όλα τα άλλα που συνοδεύουν κάθε τραγωδία στην Ελλάδα και όχι μόνο.
.
Εάν αντέξεις και δεν βαρεθείς να διαβάσεις αυτό το κείμενο μέχρι το τέλος, ίσως σκιαγραφώντας την δραματική εικόνα από πολλές πτυχές του εγκλήματος, σου κτυπήσουν καμπανάκια και σου ανοίξουν τον ορίζοντα, ούτως ώστε να ενεργοποιηθείς για να κατανοήσεις, ότι η σανίδα που σήμερα επί αυτής κάθεσαι και «ρεμβάζεις ρομαντικά το ηλιοβασίλεμα», δεν είναι τίποτα άλλο από ένα κομμάτι φελλού που επιπλέει σε μια απέραντη μολυσμένη λιμνοθάλασσα. Η τοξικότητα του περιβάλλοντος, δεν θ’ αργήσει να επηρεάσει και εσένα προσωπικά, την οικογένειά σου και την εργασία σου. Όταν ξυπνήσεις την αυγή και ανακαλύψεις ότι ο καθρέφτης που γυάλιζε στο ρομαντικό σούρουπο, δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα απέραντο μολυσμένο περιβάλλον γεμάτο από τοξικά απόβλητα, τότε θα είναι πολύ αργά για ν’ αντιδράσεις και να σωθείς από αυτό.
.
Πως μπορείς ν’ αδιαφορείς με τα όσα συμβαίνουν δίπλα σου, να ζεις μέσα σε ένα δικό σου κόσμο πλαισιωμένο από το πέπλο της ψευδούς προστασίας χωρίς να δίνεις δεκάρα για τα προβλήματα που συσσωρεύονται με τη δική μας αδιαφορία;
.
Πως μπορείς, ακόμα και για τα απλά., π.χ. ν’ ανεβάζεις χαλαρές και χαρούμενες κοινοποιήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να χαζολογάς για το τι κάνεις στην προσωπική/ επαγγελματική σου ζωή και το πως περνάς με τους φίλους σου σε καφετέριες, στις θάλασσες αγναντεύοντας τα ηλιοβασιλέματα κι ακόμα χειρότερα, να τραβάς φωτογραφίες του εαυτού σου κορδώνοντας προστά στην κάμερα., αδιαφορώντας για το τι συμβαίνει γύρω σου ::
Μήπως εσένα δεν σε γέννησε Μάνα;
Δεν έχεις κανένα σεβασμό πρώτα στον εαυτό σου και μετά στους γύρω σου; Ούτε κάνεις κάτι για να βοηθήσεις εάν μπορείς, ούτε τουλάχιστον σέβεσαι το γεγονός ότι ανασύρονται πτώματα από παντού και ότι ο τόπος μετατράπηκε σε ένα μεγάλο νεκροταφείο ανθρώπων, ζώων και φυτών και δεν είναι ώρα για υπερφίαλες, επιπόλαιες και ανόητες συμπεριφορές;;;
Η Ελλάδα μέσα σε ένα μήνα, έχει χάσει από τις πυρκαγιές σχεδόν 2 εκατομμύρια στρέμματα και από τις πλημμύρες έχει χάσει 1 σχεδόν εκατομμύριο στρέμματα, μέρος του πιο ευφόρου κάμπου της Χώρας, το οποίο μετατράπηκε σε απέραντες λίμνες με τόνους από νερό και λάσπη.
.
Άνθρωπέ μου..
Σώπασες και χαζολογούσες όταν ήταν ακόμα νωπές οι πυρκαγιές στη Ζαχάρω, όταν καιγόταν η Πάρνηθα και πολλά άλλα μέρη στην Αττική, όταν πνίγηκε στο χιόνι και στον παγετό η Αθήνα και έμεινε για ώρες κολλημένος και αβοήθητος ο κόσμος μέσα στα αυτοκίνητα, όταν έβλεπες τις πυρκαγιές στη Μάνδρα, στην Εύβοια, στο Μάτι, στη Ρόδο, στο Πήλιο, στην Κάρυστο και αλλού, την έκρηξη στις αποθήκες της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αγχίαλο, την φονική σύγκρουση των αμαξοστοιχιών στα Τέμπη με τα τόσα πτώματα, τις μολύνσεις που κατεβαίνουν στο αιγαίο από βορρά, τις πλημμύρες του παρελθόντος, τα έργα που δεν έγιναν, τα κονδύλια που εξαφανίστηκαν, τις υποσχέσεις που δόθηκαν και τόσα πολλά άλλα..
.
Έκλεισες τα μάτια, έκανες πως δεν ακούς, σώπασες και γύρισες από την άλλη, όταν κατάλαβες ότι η Χώρα βρίσκεται χρεωκοπημένη και έχει υπογράψει μνημόνια που ενεχυρίασαν και κατ’ ουσία πτώχευσαν και δια μέσω αυτών εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία, όχι μόνο γι’ αυτή τη γενεά αλλά και για πολλές γενεές που ακολουθούν..
Έκλεισες τα μάτια, έκανες πως δεν ακούς, σώπασες και γύρισες από την άλλη, όταν κατάλαβες ότι ο σταθερά αυξανόμενος δημόσιος αλλά και ιδιωτικός δανεισμός δεν είναι πλέον βιώσιμος.. Όταν είδες ότι το δημόσιο κενό αυξάνεται σε τρισθεόρατα μεγέθη, τα οποία θα είναι αδύνατο ν’ αποπληρωθούν με την τακτική που ακολουθείται..
Έκλεισες τα μάτια, έκανες πως δεν ακούς, σώπασες και γύρισες από την άλλη, όταν είδες να πληθαίνουν οι πτωχευμένες επιχειρήσεις, οι ελλείψεις στην υγεία, παιδεία, ασφάλεια και οι συνάνθρωποί σου να τρώνε από τα σκουπίδια.
.
Έκλεισες τα μάτια, έκανες πως δεν ακούς, σώπασες και γύρισες από την άλλη, κατά τη χρηματοδότηση/ ενίσχυση των τραπεζών που επικαλέστηκαν δήθεν τις ανακεφαλαιοποιήσεις και όταν αυτές απορρόφησαν, μόνο από το 2008 μέχρι και το 2016, μέσα σε 8 έτη, 528 Δις Ευρώ (Ρευστό, εγγυήσεις, μετακυλιόμενο φόρο και διπλοεκδοθέντα ομόλογα) και επιβαρύνθηκε ο Δημόσιος προϋπολογισμός, για χρήματα που ουδέποτε επενδύθηκαν – ξοδεύτηκαν εντός της Χώρας..
Έκλεισες τα μάτια, έκανες πως δεν ακούς, σώπασες και γύρισες από την άλλη, όταν οι ίδιες οι τράπεζες, ακολουθούν μέχρι και σήμερα σοβαρές τακτικές αδιαφάνειας για ό,τι αφορά τις τιτλοποιήσεις δανείων, για τον τρόπο που καταγράφουν τις ζημιές αυτών, για την μη εκκαθάριση των λειτουργικών και δανειακών συμβάσεων, για το κλείσιμο και τις διαδοχικές απορροφήσεις – ενοποιήσεις αυτών κ.α.
Έκλεισες τα μάτια, έκανες πως δεν ακούς, σώπασες και γύρισες από την άλλη, όταν εκπλειστηριάζονται χιλιάδες ακίνητα και κινητά, κάθε μήνα..
Έκλεισες τα μάτια, έκανες πως δεν ακούς, σώπασες και γύρισες από την άλλη, όταν ο μέσος Έλληνας πλέον βρίσκεται χωρίς ουσιαστική εργασία και ζει κάτω από το όριο της φτώχειας και μεταναστεύει για ένα πιάτο φαϊστο εξωτερικό..
.
Έκλεισες τα μάτια, έκανες πως δεν ακούς, σώπασες, γύρισες από την άλλη και κατ’ ουσία σιωπηρά συναίνεσες και επέτρεψες, όταν χωρίς να υπάρχει απόδειξη ταυτότητας του αναφερομένου ως ιού, όταν πουθενά δεν αποδείχθηκε ότι υπάρχει η ακολουθία αυτού, που να προκύπτει ότι προέρχεται από μολυσμένο ανθρώπινο σώμα, κι όταν επεβλήθησαν υποχρεωτικά μέτρα περιορισμού και σωρεία άλλων αντισυνταγματικών επιβολών, ενώ πολύ καλά γνωρίζεις, ότι είναι αδύνατο να μπορέσει κανείς είτε να διαγνώσει, είτε να προφυλάξει, είτε να θεραπεύσει το οτιδήποτε από ένα Άγνωστο «X».. Το χειρότερο, αποδέχθηκες να επιβληθεί η εισαγωγή στο ανθρώπινο σώμα και στους άλλους ζωικούς οργανισμούς, ενέσιμων σκευασμάτων θανάτου χωρίς να προηγηθούν οι απαιτούμενοι έλεγχοι, να γνωστοποιούνται τα συστατικά αυτών και να υπάρχουν οι υποχρεωτικές πιστοποιήσεις. Και ακόμα σοβαρότερο, ενώ σήμερα βλέπεις πανικόβλητος τις «ξαφνικίτιδες» θανάτου και πάλι δεν σηκώνεσαι από το βαθύ ύπνο του «δικαίου».. Πάντοτε ηθελημένα εφησυχάζεσαι με την προπαγάνδα ότι αυτοί δήθεν «ξέρουν τι κάνουν … για το καλό μας»..
.
Έκλεισες τα μάτια, έκανες πως δεν ακούς, σώπασες, γύρισες από την άλλη και κατ’ ουσία σιωπηρά συναίνεσες, όταν ενημερώθηκες ότι τα εκλογικά αποτελέσματα προκύπτουν από την τεχνητή νοημοσύνη διαμορφωμένα, όπως αποφασιστεί και βάσει συγκεκριμένης μαθηματικής εξίσωσης και ότι ο δικός σου ψήφος δεν έχει καμία ισχύ..
Έκλεισες τα μάτια, έκανες πως δεν ακούς, σώπασες και γύρισες από την άλλη, όταν ο Πολιτικός Εκπρόσωπός σου, ο οποίος ενεργεί εξ’ ονόματος σου, καταχρώμενος τη ψήφο εμπιστοσύνης σου ψηφίζει και εκτελεί έργα εκτός των δικαιωμάτων που εσύ του εκχώρησες δια του Συντάγματος, καταχράται τα χρήματα του δημοσίου, αυξάνει το κόστος λειτουργίας δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, ιδρύει εξωτερικά μορφώματα και εντάσσει τη χώρα σε επικίνδυνα παιχνίδια ρίσκου για τα οποία εσύ ο Εντολέας δεν έχεις ιδέα, αυξάνοντας την επικινδυνότητα και τρωτότητα της Χώρας σε πολλαπλά επίπεδα..
.
Έκλεισες τα μάτια, έκανες πως δεν ακούς, σώπασες, γύρισες από την άλλη και κατ’ ουσία σιωπηρά συναίνεσες, όταν ξεκίνησε το αλλοπρόσαλλο δήθεν ρατσιστικό παιχνίδι σε σχέση με μια νέα ομάδα η οποία αυτονομάστηκε με τα αρχικά «ΛΟΑΤΚΙ», όπου με σειρά μέτρων και νόμων επιβάλλεται δια ροπάλου η υποχρεωτική αποδοχή της, εντός της ευρύτερης κοινωνίας μας. Σώπασες και γύρισες από την άλλη, όταν είδες ότι επιβάλλεται η εδραιοποίηση αυτού του νέου τεχνητού τρίτου Φύλου, όταν ήλθε στην αντίληψή σου ότι με συντονισμένες προσπάθειες προωθείται η ακύρωση των νόμων της Φύσης, και όταν δια μέσω ενός περίεργου δικτύου, απλώνεται προς κάθε κατεύθυνση μια ύπουλη επιθετική προπαγάνδα κατά των ιερών θεσμών της οικογένειας, του σεβασμού της τρίτης ηλικίας, της φυσικής αναπαραγωγής και της συνέχειας του ανθρωπίνου είδους.
.
Έκλεισες τα μάτια, έκανες πως δεν ακούς, σώπασες, γύρισες από την άλλη και κατ’ ουσία σιωπηρά συναίνεσες, όταν ενημερώθηκες για βιασμούς παιδιών, κανιβαλισμούς, παραγωγή, εμπορία και κατανάλωση ανδρενοχρωμίου, για την ύπαρξη ειδικών μυστικών σηράγγων που δημιουργήθηκαν χρηματοδοτούμενες από δημόσιο χρήμα με πρόφαση την άμυνα και την ασφάλεια, την ύπαρξη ειδικών φυλακών, για «διασκεδαστικά» μαζοχιστικά παιχνίδια που στήθηκαν πάνω στην κακοποίηση, βιασμούς, εξευτελισμό, κυνήγι, αιματοχυσίες, μαύρες μαγείες, καθώς και για την παραγωγή, εμπορία και χρήση διαφόρων επιβλαβών ουσιών και φαρμάκων, την προπαγανδιστική προώθηση και παραπληροφόρηση όλων αυτών από τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο και πολλά άλλα ανώμαλα δημιουργήματα που επιβαρύνουν, εξευτελίζουν και σκοτώνουν τον άνθρωπο και τα ζώα εν γένει..
Έκλεισες τα μάτια, έκανες πως δεν ακούς, σώπασες, γύρισες από την άλλη και κατ’ ουσία σιωπηρά συναίνεσες, όταν ενημερώθηκες για την εκχώρηση της Εθνικής σου Κυριαρχίας και την ακύρωση της Εθνικής σου Ταυτότητας, όταν αποδέχθηκες να εξισωθεί η Ιθαγένεια με την Υπηκοότητα, ήτοι κατέληξες από Άρχων σε Πληβείο..
.
Το ίδιο έκανες όταν υπέγραψες διάμεσου των εκπροσώπων σου, νομοσχέδια δημιουργίας Ανεξάρτητων Αρχών όπως π.χ. η ΑΑΔΕ που ακυρώνουν την ύπαρξη του Κράτους και το ίδιο το Σύνταγμα, όταν ψηφίζονται νομοσχέδια εκτός των Συνταγματικών δικαιωμάτων και περιορισμών εκ των εξ’ ονόματος σου υπογραφόντων..
Το ίδιο έκανες όταν ιδιωτικοποιήθηκαν τα δημόσια δίκτυα και οι νευραλγικές δημόσιες Υπηρεσίες όπως, Μεταφορές, Ηλεκτρική ενέργεια, ύδρευση, τηλεφωνία, υγεία, παιδεία, κοκ.
Το ίδιο έπραξες και όταν σου μετέτρεψαν σε υβρίδια με εργαστηριακά επιβαρυντικά για την υγεία σου, την τροφή που τρέφεσαι, το νερό που πίνεις και τον αέρα που αναπνέεις.. Πρόσφατα δέχθηκες επίσης δια της σιωπής σου, να εντάξουν στην ανθρώπινη τροφική αλυσίδα έντομα, εμβρυϊκά κύπαρα και μέρη από νεκρά ανθρώπινα σώματα κ.α. Κι ό,τι άλλο ανώμαλο σκεφτούν/ μεθοδεύσουν.
Δέχθηκες την εφαρμογή επιβλαβών και τοξικών για την υγεία συστημάτων γεωφυσικού επηρεασμού δια της εκπομπής ενισχυμένων υψηλών ή πολύ χαμηλών συχνοτήτων και μικροκυμάτων, όπως π.χ. κεραίες 5/ 6/ 7 G, ELF, Μετασχηματιστές Μικροκυμάτων, κ.α.
.
Το ίδιο έκανες όταν αποφασίζουν άλλοι δήθεν για το καλό σου, να εκτελούν πειράματα κατά του περιβάλλοντος και μετά, επί αυτών των εγκληματικών έργων και ενεργειών, αφού προκληθεί η ανάγκη, στη συνέχεια να ονομάζουν το έργο τους ως οικολογική, επισιτιστική, περιβαλλοντική κρίση και να επιβάλλουν πρόσθετα καταστρεπτικά έργα για την δήθεν διόρθωση αυτών. Ήτοι, αφού δημιουργηθεί πρώτα η ανάγκη, να επιβάλλεται στη συνέχεια η αναπόφευκτη αναγκαστική (προ πολλού, ειδικά σχεδιασμένη) λύση..
Το ίδιο έκανες για την εκχώρηση όλων των πλουτοπαραγωγικών σου περιοχών σε ξένους, για το χειρισμό της ΑΟΖ, της υφαλοκρηπίδας, της μεσογειακής λιμνοθάλασσας και των διεθνών υδάτων που διασχίζουν το Αιγαίο, των κοιτασμάτων, των συνόρων και της προστασίας αυτών, την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία, την Μακεδονική γλώσσα, τα εθνικά θέματα, τις προδοτικές/ εγκληματικές συμφωνίες, φανερές και κρυφές, σε σχέση με το εδαφικό, λειτουργικό, ασφάλεια και πρόσφυγες, για τη Κύπρο, τον Πόντο, τη Σμύρνη, τους Έλληνες Μετανάστες κ.ο.κ.
Το ίδιο έκανες, όταν κατάλαβες ότι πέραν της διοικητικής εξουσίας (πολιτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι) και η Δικαστική και η Νομοθετική εξουσία αλλά και ο ίδιος ο Στρατός, που θα έπρεπε να ήταν ανεξάρτητες Αρχές, όχι μόνο δεν είναι ανεξάρτητες αλλά πολλοί εξ’ αυτών εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα με ύπουλο τρόπο κατά της ιδίας σου της Χώρας..
.
Έκλεισες τα μάτια., έκανες πως δεν ακούς, σώπασες, γύρισες από την άλλη και κατ’ ουσία σιωπηρά συναίνεσες, όταν η χώρα μετατράπηκε σε ένα παράνομο καταυλισμό λαθραία εισερχομένων εισβολέων – εποίκων.. τους οποίους και χρηματοδοτείς με χονδρά κονδύλια και περαιτέρω τους συντηρείς σε οικισμούς, δίδοντας σπίτια, ρεύμα, τηλέφωνα κ.α., βοηθώντας τους στο να ξεκινήσουν δικές τους επιχειρήσεις στο χωρίς έλεγχο παράνομο εμπόριο, ενώ χωρίς καν να έχουν ελεγχθεί/ ταυτοποιηθεί.. τους παραδίδεις ταυτότητα με τον όρο «Ελληνική Ιθαγένεια» .. (ούτε καν Υπηκοότητα…) ήτοι, τους προσδίδεις και δημιουργείς μια νέα ιστορία, ότι δήθεν προέρχονται από το ίδιο Γενεαλογικό Δέντρο με την Πατρώα σου ουσία., όταν αυτοί προέρχονται ειδικά από ινδο/ ασιατικό/ αφρικανικό αίμα που δεν έχει καμία σχέση με τις δικές σου καταβολές, δικό σου γονιδίωμα, ήθη και έθιμα .. Και εσύ είπες.. «Ωχ αδελφέ..» …
Σώπασες, όταν σου βιάζουν τη μάνα, την κόρη, τον γιό, όταν σου επιτίθονται κατά των δικών σου αρχών και εθίμων, όταν δημιουργούν απροσπέλαστα γκέτο μέσα στις πόλεις και συνοικίες ξεχωριστές, στις περιοχές που με τόσο αίμα οι δικοί σου πρόγονοι αγωνίστηκαν για να προστατεύσουν..
.
Έκλεισες τα μάτια, έκανες πως δεν ακούς, σώπασες, γύρισες από την άλλη και κατ’ ουσία σιωπηρά συναίνεσες, όταν ενημερώθηκες ότι μετατρέπεσαι σε ένα απλό διαδικτυακό αριθμό, όπου άγνωστοι θα μεταφέρουν από και προς πληροφορίες στο ηλεκτρονικό σου πεδίο, θ’ αποφασίζει κάποιος τρίτος άγνωστος για εσένα χωρίς εσένα, θ’ αποφασίζει ο άγνωστος «X» για τη δική σου αξιολόγηση εάν πληροίς τα δεδομένα, θα επιβάλλονται αποφάσεις χωρίς καν δικαστική απόφαση και αποδείξεις, θα συναλλάσσεσαι χωρίς υπαρκτό νόμισμα, όλα θα περνάνε μέσω κάποιου τρίτου, είτε ονομάζεται τράπεζα, είτε διαχειριστής, είτε ανεξάρτητη ανύπαρκτη και χωρίς έδρα αρχή, είτε χάκερ είτε άλλος.. Και εσύ είπες., και πάλι «ωχ αδελφέ»…
.
Εξάλλου σου το είπαν και εσύ κοιμόσουνα,. ΔΕΝ ΘΥΜΩΣΕΣ, ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ.. Όπως π.χ. κατά την ορκωμοσία του Προέδρου της Δημοκρατίας το 2005, η τότε Πρόεδρος της Βουλής Άννα Ψ. Μπενάκη, κατά την προσφώνησή της είπε τα εξής:
«Αναλαμβάνετε ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας για μια Πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις. Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με τη ψήφιση ενδεχομένως και της ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ, τα ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ χάριν της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ καθώς ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ να προστατεύονται, αλλά ίσως και ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ και πάντως Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα συναντήσει προκλήσεις και ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΘΕΙ, ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ».
.
Και στη συνέχεια πρόσθεσε αργότερα σε ραδιοφωνική εκπομπή (Κ. Γουίλης):
«προωθείται ένα ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, όπου τα ΕΘΝΙΚΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΕΝΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ (μίνιμουμ όπως το αποκαλεί) ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και όπου Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ» και τέλος δια την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δήλωσε «ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΜΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΕΜΜΕΣΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΟ, ΝΑ ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ
ΠΟΛΙΤΩΝ»..
.
Δηλαδή, στο είπε ξεκάθαρα και ευθαρσώς, ότι εσύ ο άνθρωπος, θα μετατραπείς σε ένα απόλυτο μηδέν, μη υπολογίσιμο αριθμό χωρίς καμία ισχύ., και εσύ έμεινες απαθής, να παρακολουθείς ως απλός χάνος θεατής του παραλόγου.. Για όλα αυτά έκανες ότι δεν είδες, δεν άκουσες και πάνω από όλα σώπασες και κατ’ ουσία σιωπηρά συναίνεσες στο μεγαλύτερο εγκληματικό έργο που έζησε ποτέ η υφήλιος …
.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ.. ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ
Για ακόμα μια φορά, ενώ σφυροκοπείται ασύστολα η ανθρώπινη ύπαρξη κατά τις τελευταίες πλημμύρες, όπου μεγάλος αριθμός ανθρώπων έχουν ανασυρθεί νεκροί και πολλοί είναι αγνοούμενοι, ολόκληρα χωριά, με τις περιουσίες και τη ζωή των ανθρώπων έχουν εξαφανιστεί κάτω από τις λάσπες, πάλι συνάνθρωπέ μου κοιτάς αλλού, συνεχίζεις τον ύπνο του δικαίου ν’ ανεβάζεις φωτογραφίες και ηλιοβασιλέματα..
Και όπως λέει το τραγούδι του Σφακιανάκη..:
«ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ, Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ,…
ΛΥΚΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ…»
.
Και τώρα κοίτα και άκουσε Έλληνα που κοιμάσαι στον ύπνο του Δικαίου, το πως όλα στο τέλος επηρεάζουν και εσένα, όπου και εάν βρίσκεσαι, ό,τι άνεση οικονομική ή επαγγελματική διαθέτεις..
Κατά τις ανακοινώσεις του Υπ. Ανάπτυξης και Τροφίμων στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές, μέχρι σήμερα Τετάρτη 09/ 06/ 2023 έχουν ανακοινωθεί ότι καταμετρήθηκαν νεκρά μέχρι σήμερα πέραν των 120.000 ζώων και πτηνών της τροφικής αλυσίδας, ποσό το οποίο όμως αυξάνεται δραματικά.. Σε αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε τα νεκρά ζώα από τις φωτιές και από όλα όσα δεν βρέθηκαν ακόμα.. Θα πρέπει να καταμετρήσουμε τις απέραντες ζημιές στην πανίδα και τη χλωρίδα αλλά και γενικά στον ίδιο τον άνθρωπο..
.
Στον Έβρο- Ροδόπη είχαμε επίσης απώλεια 400.000 – 500.000 ζώων και πτηνών. Σε αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε τους ελαιώνες με ελαιόδεντρα αρχαιοτάτων χρόνων, τα δάση με τα αιωνόβια δέντρα όπως το δάσος Λαδιάς (κάηκαν 250.000 Στρέμματα δάσους, που αντιστοιχεί στο περίπου 60 % της όλης εκτάσεως) και το σύνολο των άλλων οπωροφόρων δέντρων, τις μέλισσες και την παραγωγή μελιού και τις λοιπές αγροτικές καλλιέργειες.
.
Ο Θεσσαλικός κάμπος μετατράπηκε σε ένα απέραντο υγρό νεκροταφείο ζώντων οργανισμών.. Και είναι κατανοητό, ότι μετά από τα τόσα πτώματα, ακολουθούν η ακαταλληλότητα των υπογείων υδάτων, η αυξημένη επικινδυνότητα της χρήσης των υδάτινων πόρων, το υγειονομικό τσουνάμι μολύνσεων που ελλοχεύει και πάει λέγοντας.
.
Το σύνολο του πραγματικού αριθμού ανθρωπίνων απωλειών ακόμα δεν είναι γνωστό, αλλά μέχρι τώρα είναι πολλοί οι αγνοούμενοι και οι ιστορίες ανάσυρσης πτωμάτων που ακούγονται είναι ήδη τρομακτικές.. Νοσηλεύτηκαν ήδη κοντά στα 1500 άτομα και οι αριθμοί διαρκώς αυξάνονται.
Η δυσοσμία και η έλλειψη καθαρού νερού, σε συνδυασμό με τα νεκρά σώματα που αποσυντίθενται μέσα στο υγρό στοιχείο, τα σκουπίδια και τα άλλα τοξικά στοιχεία που ενσωματώνονται στο περιβάλλον, δημιουργούν μια εκρηκτικά επικίνδυνη ατμόσφαιρα που μετατρέπεται σε ωρολογιακή βόμβα.
Σημαντικό είναι επίσης, το ότι τα κτίρια που δέχθηκαν τόσο όγκο νερού, τα υπόγεια αλλά και οι πολυκατοικίες και το σύνολο των χτισμάτων, είναι ωσάν να είχαν χτυπηθεί από σεισμό 9 ρίχτερ στα θεμέλια και τον σκελετό αυτών. Πλείστα εξ αυτών, δεν θα είναι σε θέση να παραμείνουν όρθια, θα είναι επικίνδυνα και εάν δεν έπεσαν θα είναι ακατάλληλα προς κατοίκηση/ χρήση και θα χρειάζονται άμεσα έργα κατεδάφισης και απομάκρυνσης κατασκευαστικών απορριμμάτων.
.
Επιπροσθέτως, η περιοχή έχει μετατραπεί σε πεδίο καταστροφής μηχανημάτων, αυτοκινήτων, μηχανών, μετασχηματιστές κ.ο.κ.. και άρα κάθετη παραγωγή μηχανικών – μεταλλικών απορριμμάτων, άχρηστα ακόμα και για ανακύκλωση.
Πολλά από τα ηλεκτρικά, τηλεφωνικά και υδάτινα δίκτυα επίσης καταστράφηκαν και καταρρέουν. Και στα πιο πάνω, δεν ανέφερα τις καταστροφές στις δημόσιες υποδομές, όπως δρόμους, γέφυρες, κανάλια κ.ο.κ.
.
Χάθηκαν μουσειακοί χώροι (όπως το Μουσείο Αλ. Παπαδιαμάντη) και άλλα σημαντικά σημεία αναφοράς.
Πέραν των ως άνω, στις περιουσίες των ανθρώπων υπήρχαν, εκτός από ακίνητα, κινητά υλικά και άυλα άλλα περιουσιακά στοιχεία, χαραγμένες ζωές χιλιάδων ανθρώπων. Στην περιοχή απαριθμούνται ήδη περίπου 35.000 άτομα που έχουν ήδη πληγεί. Σε αυτούς θα πρέπει να προσθέσουμε τις αναρίθμητες επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες, τους εργαζόμενους και όλους τους συνδεδεμένους κλάδους. Σε αυτές εργάζονταν πολλές εκατοντάδες άνθρωποι, σε μικρές ή μεγάλες θέσεις. Και υπήρχε μια κοινωνία ζωντανή. Αυτοί οι εκατοντάδες – χιλιάδες άνθρωποι και αυτά τα ζωντανά που ζούσαν δίπλα στον, αλλά και για τον άνθρωπο, δεν έχουν σήμερα φαγητό να φάνε, δεν έχουν στέγη πάνω από το κεφάλι τους, δεν έχουν που να κοιμηθούν, να ξαποστάσουν, να προστατευτούν.. Και εσύ συνάνθρωπε, παραμένεις να παρακολουθείς βουβά, σκύβοντας το κεφάλι..
Πέραν όμως των άμεσα κατανοητών θεμάτων, υπάρχουν και πάρα πολλά παράπλευρα και όμως σημαντικά άλλα θέματα για το σύνολο της Ελλάδος, που αφορά τον κάθε ένα από εμάς ξεχωριστά και συλλογικά, όπου και εάν εμείς βρισκόμαστε.
.
Ο θεσσαλικός κάμπος, ήταν η βάση της προμηθευτικής τροφικής αλυσίδας ολόκληρης της Χώρας όπου κάλυπτε μεγάλο ποσοστό εξαγωγών προς το εξωτερικό, σε σιτηρά, καλαμπόκι, όσπρια, φρούτα, βαμβάκι, καπνό, κρεμμύδια και σκόρδα, πατάτες, ζωοτροφές κ.α. Παράλληλα, ήταν και η αποθήκη της παραγωγής και ο προμηθευτικός πόλος προς κάθε κατεύθυνση.. Όλα αυτά καταστράφηκαν και εξαφανίστηκαν κάτω από τόνους νερό και λάσπη..
Για να μπορέσει η χώρα να δημιουργήσει ξανά την παραγωγική αλυσίδα με τις φυσικές τροφές, θα χρειαστούνε χρόνια και για όποιον αντέξει..
.
Θα μπορούσα να γράφω για ώρες.. Απανωτές καταστροφές, ανυπόφορος πόνος, αλλεπάλληλα ασύμμετρα χτυπήματα. Και αγαπητέ Συνάνθρωπε, απλά παραμένεις να κοιτάς ανήμπορος πολλές φορές και σκεπτόμενος «εγώ τι μπορώ να κάνω;;;;»
Πολλά μπορούμε να κάνουμε. Ατομικά και συλλογικά. Αλλά χρειάζεται κόπο, επιμονή, θράσος, εκπαίδευση και γνώση για να φτάσει κανείς στην επιτυχή εκτέλεση.
Η ένωση μεταξύ των ανθρώπων, έφερε θαύματα στην ιστορία. Ακόμα και η μικρή κατά μέγεθος Ελλάδα – Κύπρος και Έλληνες, όταν ενωνόμαστε η Επικράτηση είναι δεδομένη.. Αλλά πρωτίστως αγαπητοί μου, θα πρέπει πρώτα ν’ αποφασίσουμε ποιος πραγματικά είναι ο εχθρός και το πως φτάσαμε σε αυτήν την εγκληματική εξάρτηση.
.
Εάν παραλληλίσω εμάς σήμερα με κάποιον που κάνει χρήση, εθίζεται και πεθαίνει από τη χρήση παραισθησιογόνων – ναρκωτικών ουσιών, θα μπορούσα να πω: Σε ποιόν χρειάζεται να εναντιωθείς και ποιόν ν’ αποδομήσεις.. Τον χρήστη, ο οποίος είναι άρρωστος, το βαποράκι που κάνει μεροκάματο κατά τη διανομή, τον έμπορο ο οποίος προμηθεύει την αγορά, τον βιομήχανο ο οποίος μέσω της αυξημένης δύναμής του δημιουργεί και γιγαντώνει πρώτα το περιβάλλον όπου εδραιώνεται η ανάγκη, ώσπου στη συνέχεια προσφέρει και την, ως δια μαγείας, ιδεατή από τον ίδιο προ πολλού σχεδιασμένη και παραχθείσα «λύση».
.
Εάν κατάφερες να διαβάσεις αυτό το έντυπο, ΣΤΑΜΑΤΑ ν’ ανεβάζεις χαλαρές και χαρούμενες κοινοποιήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να χαζολογάς για το τι κάνεις στην προσωπική/επαγγελματική σου ζωή και το πως περνάς με τους φίλους σου σε καφετέριες, στις θάλασσες αγναντεύοντας τα ηλιοβασιλέματα και χειρότερα να τραβάς φωτογραφίες του εαυτού σου κορδώνοντας μπροστά στην κάμερα., αδιαφορώντας για το τι συμβαίνει γύρω σου ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΣ, ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ.. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΗ..
.
Είναι σημαντικό, για να μπορέσουμε πρώτα ν’ αποδομήσουμε το σαθρό και τοξικό περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε και στη συνέχεια ν’ ανοικοδομήσουμε ένα υγιές περιβάλλον, θα πρέπει αρχικά να βρούμε, όπως ως άνω περιγράφω, τον κρυμμένο εχθρό. Πρέπει να ξεκινήσουμε να καταγράψουμε την κακοδιοίκηση την οποία τόσα χρόνια εκτέλεσαν οι δικοί μας εντολοδόχοι δημόσιοι λειτουργοί. Εμείς είμαστε οι Εντολείς και αυτοί εργάζονται και εκπροσωπούν εμάς, οι οποίοι έχουν συγκεκριμένες υποχρεώσεις και περιορισμένα εκ του Συντάγματος δικαιώματα ενεργειών. Συνεπώς, θα πρέπει τάχιστα να προβούμε σε καθολικό – σφαιρικό έλεγχο ως προς τη Δημόσια Διοίκηση, όπως θα κάναμε εάν ήταν μια δική μας εταιρεία.. Και αφού καταγράψουμε
σφαιρικά το πρόβλημα, θα πρέπει να το μελετήσουμε, να σχεδιάσουμε και στη συνέχεια να επιβάλουμε τις διορθωτικές λύσεις προσβλέποντας στη πολυπόθητη Ανάπτυξη κι Ευημερία μας..
.
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ
ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ,
ΑΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ, ΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ – ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ…

 

 

 

 

 

 

……………………………………………………………………………………………………….