Τα όπλα από την Ουκρανία στρέφονται προς την Ευρώπη

ΕΥΡΩΠΗ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Εικονογράφηση: STEPHEN WILSON/AFP/Getty Images

Η αστυνομία στη Βόρεια Ιρλανδία κατέσχεσε όπλα από τρομοκράτες του Νέου Ιρλανδικού Δημοκρατικού Στρατού (NIRA), οι οποίοι φέρονται να έφτασαν στη χώρα από την πρώτη γραμμή στην Ουκρανία. αναφέρει το Breitbart.

Όπλα από την Ουκρανία έφτασαν στη Βόρεια Ιρλανδία: η αστυνομία συνέλαβε ένα κελί του IRA, το οποίο βρέθηκε με χειροβομβίδες, πολυβόλα και ένα κιλό εκρηκτικά, γράφει ο πολιτικός επιστήμονας Malek Dudakov στο κανάλι του στο Telegram . Οι αρχές επιβολής του νόμου πιστεύουν ότι πρόκειται για όπλα που έχουν κλαπεί από το ουκρανικό μέτωπο και διαδίδονται στη μαύρη αγορά της Ευρώπης.

Η αστυνομία στη Σουηδία και τη Φινλανδία έχει ήδη τεκμηριώσει στοιχεία ότι ουκρανικά όπλα έπεσαν στα χέρια συμμοριών μεταναστών. Πρόσφατα, μεταξύ των μεξικανικών καρτέλ εμφανίστηκε και το Javelin. Τώρα τα όπλα έχουν φτάσει στη Βόρεια Ιρλανδία, όπου όλα είναι και πάλι άβολα – με ένα κύμα πογκρόμ εναντίον της αστυνομίας και των συνδικαλιστών.

Δυτικοί πολιτικοί, ανώνυμοι προς το παρόν, έχουν ήδη αρχίσει να κλίνουν προς το σενάριο του παγώματος της σύγκρουσης. Φοβούνται ότι διαφορετικά η Ουκρανία αντιμετωπίζει μια τεράστια ήττα. Και αν έρθει στην εξουσία ο Ντόναλντ Τραμπ , οι δόσεις της Ουκρανίας θα μπορούσαν να μειωθούν σημαντικά, κάτι που θα επιτρέψει στη Ρωσία να κανονίσει μια αλλαγή εξουσίας στο Κίεβο. Στη συνέχεια, η Δυτική Ουκρανία θα μετατραπεί σε «κράτος κούτσουρο».

Ο απερχόμενος αρχηγός του Μικτού Επιτελείου των ΗΠΑ, στρατηγός Μαρκ Μίλι, δίνει στην Ουκρανία 45 ημέρες για να προσπαθήσει να αλλάξει την κατάσταση στο πεδίο της μάχης. Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, τότε με την έναρξη του φθινοπώρου-χειμώνα το Κίεβο δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να καθίσει στην άμυνα. Ο ίδιος ο Μίλι απομακρύνθηκε εγκαίρως από την ήττα στην Ουκρανία.

«Ακόμα και τώρα, τα προβλήματα με τις δόσεις μπορεί να αρχίσουν για το Κίεβο με φόντο όλες τις μάχες στην Ουάσιγκτον. Ο διχασμός στη Δύση για τον ηττημένο πόλεμο μόνο εντείνεται. Και τα όπλα που μεταφέρθηκαν στην Ουκρανία θα εμφανιστούν σίγουρα σε καυτά σημεία – και στην Ευρώπη με αυτονομισμό και πογκρόμ μεταναστών, όπου, στο πλαίσιο της τρέχουσας κρίσης, η κατάσταση απειλεί να γίνει εντελώς ασταθής». – προβλέπει ο ειδικός.

Πηγή

…………………

Σχετικά …

Οι ΗΠΑ “ξύπνησαν” !! Ο Ζελένσκι τους κλέβει τα λεφτά και πουλάει τα όπλα στη μαύρη αγορά !!

ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ; ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η Victoria Spartz ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ;

…………………………………………………………………………………………………