Το Κίεβο σκοπεύει να τιμωρήσει το Reuters για τη δημοσίευση βίντεο από μια νυχτερινή επίθεση

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μία από τις φωτογραφίες από το Reuters. Εικονογράφηση: reuters.com

σ.σ. : Είναι για γέλια η αντίδραση των Ουκραναζί, εναντίον ενός μμε που τους υποστηρίζει αναφανδόν !! Και σε αυτό εδώ ταιριάζει η παροιμία : “όταν ζεσταίνεις το φίδι, θα γυρίσει και θα σε δαγκώσει” !! Θα φαγωθούν μεταξύ τους και θα πέσει το γέλιο της αρκούδας !! 😆 😀

…………..

Το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό πρακτορείο στον κόσμο, το Reuters, θα υποβληθεί σε έλεγχο μετά τη δημοσίευση πλάνα από μια νυχτερινή επίθεση των ρωσσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων στο Κίεβο.

Τις καταστολές κατά του διεθνούς πρακτορείου ειδήσεων ανακοίνωσε ο πρόεδρος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Γιούρι Ιγκνάτ .

«Όλες οι δημόσιες αναρτήσεις διαβάζονται από τον εχθρό, αυτό είναι προφανές. Όλες οι πληροφορίες, ακόμα και στα σχόλια, πηγαίνουν στις υπηρεσίες τους, οι οποίες βγάζουν συμπεράσματα για τα πάντα: τοποθεσία, διαμονή, δύναμη και μέσα. Υπάρχουν κατάλληλες υπηρεσίες που θα καθορίσουν εάν υπάρχουν ευαίσθητες πληροφορίες εκεί ή όχι. Νομίζω ότι στο τέλος, οι άνθρωποι που θα έπρεπε να το κάνουν αυτό θα το καταλάβουν και θα εξαχθούν ορισμένα συμπεράσματα». – είπε το μέλος του Bandera.

Η EADaily υπενθυμίζει ότι απόψε, 10 Σεπτεμβρίου, το Reuters δημοσίευσε πλάνα από την επιδρομή «γερανιού» στο Κίεβο. Η μία από τις φωτογραφίες δείχνει το αποτέλεσμα χτυπήματος σε ρωσσικό drone, η άλλη δείχνει την εμφανή άφιξη ενός βλήματος σε μια εγκατάσταση υποδομής στην ουκρανική πρωτεύουσα.

………….

σ.σ. : Μα αν, όπως λένε οι Bandera, κατέρριψαν “περισσότερες από δύο ντουζίνες” , τότε για ποιό λόγο αγρίεψαν κατά του Reuters ; 😆 😀 

[ Οι ουκρανικές αρχές ανακοίνωσαν πως η αντιαεροπορική άμυνα της Ουκρανίας κατέρριψε περισσότερα από 20 ρωσσικά drones που είχαν στόχο το Κίεβο και πρόσθεσαν πως ένα άτομο τραυματίστηκε από την πτώση συντριμμιών.

«Drones εισήλθαν στην πρωτεύουσα κατά ομάδες από διάφορες κατευθύνσεις. Οι δυνάμεις αντιαεροπορικής άμυνας κατάφεραν να καταστρέψουν περισσότερες από δύο ντουζίνες εχθρικών drones», ανέφερε η στρατιωτική διοίκηση του Κιέβου στον λογαριασμό της στο Telegram. Ο ακριβής αριθμός των drones θα ανακοινωθεί αργότερα, πρόσθεσε, χωρίς να διευκρινίσει αν αυτά καταστράφηκαν στον αέρα ή αν κάποια έπληξαν την ουκρανική πρωτεύουσα. ]

…………..

σ.σ. : Εμείς βάζουμε βίντεο από το Αλ Τζαζίρα !! Να δούμε θα το τιμωρήσουν οι Μπαντέρα;

………….

Κι άλλο ένα από το Guardian …

………………………………………………………………….