Έχει και η Ελλάδα A-T KORNET-E που με μια βολή έλιωσε κι άλλο αγγλικό Challenger της Ουκρανίας !!

News
Φωτό αρχείου.

Δημήτρης Λιάτσος Πάει και το δεύτερο Challenger !!!

Καίγονται το ίδιο καλά όπως όλα τα δυτικά συστήματα που έχουν παραδοθεί στους Ουκρανούς εθνικιστές!!!

Ο λόγος για το δεύτερο βρετανικό, «άτρωτο» βαρύ τανκ, CHALLENGER-2 !!!

http://army.gr/el/organosi/oplika-systimata/t-kornet-e
.
Ο Βλαντίμιρ Ρόγκοφ, ένας εκ των ηγετών του κινήματος «Μαζί με τη Ρωσσία», στο Ζαπορόζιε, πιστοποιεί ότι οι ρωσσικές δυνάμεις με ένα μόνο πλήγμα από το αντιαρματικό πυραυλικό σύστημα, «ΚΟΡΝΕΤ», μετέτρεψαν σε… φωτεινό φάκελο το δεύτερο, μέσα σε μια βδομάδα, πολυδιαφημισμένο βρετανικό τανκ….
.
Από τα 14 που έχει στείλει εκεί το Λονδίνο. Ήταν αυτά με τα οποία οι Εγγλέζοι με το γνωστό, αυτάρεσκο… στόμφο τους, «σφύριξαν» στο αυτί των αρλεκίνων του Κιέβου ότι «θα μπείτε σύντομα στην Κριμαία». Δύο έριξαν στη μάχη και τα δύο, πάραυτα, έγιναν παρανάλωμα πυρός !!!
Ο νέος ΥΠ.ΑΜ (Άγγλος) , στο Λονδίνο συσκέπτεται με το ερώτημα αν θα πρέπει τα υπόλοιπα να βγουν στα πεδία των μαχών !!!
Ω ρε τα εγγλεζάκια τι πάθανε !!!
.
ΥΓ: Προσέξτε, και τα δυο τανκς επλήγησαν με το μοναδικό αντιαρματικό πυραυλικό σύστημα ΚΟΡΝΕΤ, το αποκαλούμενο και «φονιά» των τανκς! Τέτοια συστήματα διαθέτει και ο ελληνικός στρατός! Τα ΚΟΡΝΕΤ είναι ανάμεσα στα ρωσσικά συστήματα που επιθυμούν διακαώς να τους τα «δωρίσουμε» οι ηγέτες του Κιέβου. Και είναι από αυτά από τα οποία πρέπει να απαλλαγεί η Ελλάδα ακολουθώντας τις «φιλικές» επιταγές των υπερατλαντικών συμμάχων! Έτσι, για να μη… ξεχνιόμαστε!

……………

https://twitter.com/Sprinter99800/status/1700622136228942211

*** Νεώτερη πληροφορία !!

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Βρετανικών Ενόπλων Δυνάμεων Πάτρικ Σάντερς είπε ότι υπέστη νευρικό κλονισμό όταν είδε βίντεο του βρετανικού τανκ Challenger 2 που καταστράφηκε στην Ουκρανία. 😆 😀

σ.σ. : Κι αν, όπως γράφει ο Δημήτρης Λιάτσος, οι Εγγλέζοι χεσμένοι από το φόβο τους ότι θα ξεφτιλιστούν παγκοσμίως για τα Challenger, αποφασίσουν να μη βγουν τα υπόλοιπα στα πεδία των μαχών για να μη γίνουν λαμπάδες και scrap, θα είναι η πλήρης επιβεβαίωση της ήττας τους !!

……………

https://t.me/RVvoenkor/52847

……………

Σχετικά …

Νέο από την ουκρανική αντεπίθεση: Πότε ο Γιάννης δεν μπορεί πότε ο κώλος του πονεί.

……………………………………………………………………………………………..