Τι θα κάνει ο οσφυοκάμπτης Μητσοτάκης; Ο σφαγέας Αλίεφ αναγνωρίζει τα κατεχόμενα της Κύπρου ως ανεξάρτητο κράτος!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο μπερντές του Καραγκιόζη… Αριστερά ο Χατζατζάρης, δεξιά ο Καραγκιόζης…

Ιλχάμ Αλίεφ : «Η σημαία της αποσχισθείσας Τουρκικής Δημοκρατίας της βόρειας Κύπρου θα κυματίζει στην εκδήλωση που φιλοξενείται στο Μπακού»!

Ο εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας που διαπράττει νέα γενοκτονία των Αρμενίων στο Αρτσάχ, τώρα αναγνωρίζει ουσιαστικά το ψευδοκράτος, και μάλιστα το διατυμπανίζει με διάγγελμα! Περισσότερα

Την 1 Δεκεμβρίου 2022, ο Ιλχάμ Αλίεφ είπε : «Κατά τη διάρκεια του έτους, η Τουρκία και εγώ πραγματοποιήσαμε περισσότερες από 10 κοινές στρατιωτικές ασκήσεις… Όλοι όσοι σχεδιάζουν εχθρικά σχέδια εναντίον του Αζερμπαϊτζάν ή της Τουρκίας πρέπει να γνωρίζουν ότι ο τουρκικός στρατός δεν είναι μόνο ο τουρκικός στρατός, αλλά και ο δικός μας στρατός, και ο στρατός μας δεν είναι μόνο ο στρατός μας, αλλά και ο τουρκικός στρατός. Αυτοί που σχεδιάζουν προβοκάτσια στα σύνορά μας, όσοι προσπαθούν να μας εκφοβίσουν, δεν πρέπει ποτέ να το ξεχάσουν αυτό»

Όταν στις 2 Σεπτεμβρίου 2020, ο Έλληνας πρέσβης επισκέφθηκε τον Αλίεφ για τα διαπιστευτήρια του, ο “εγώ” του Αζερμπαϊτζάν τον κατακεραύνωσε λέγοντάς του… “ΗΡΘΕΣ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ;” “ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ” “Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ” !!

Μερικές ημέρες μετά, η ανεκδιήγητη κυβέρνηση του Μητσοτάκη έφερνε για κύρωση στη Βουλή, “Μνημόνιο Κατανόησης στον τομέα του Αθλητισμού μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Νεολαίας και Αθλητισμού της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν” .

Στις 13 Ιουλίου 2021, η Τουρκία και ο Αλίεφ, έβαλαν το “αυτόνομο” Ναχιτσεβάν να κάνει την πρώτη κίνηση !! Το Ναχιτζεβάν αναγνώρισε την «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου» …

Στην Πράγα ο Μητσοτάκης σκάει στα γέλια παρέα με τον σφαγέα Αλίεφ, που έχει πει: “Εμείς έχουμε αδέλφια τους Τούρκους και τους υποστηρίζουμε στο Αιγαίο” +βίντεο

Αγανακτισμένοι ευρωβουλευτές: «Πουλάμε τον εαυτό μας στον Αλίεφ για φυσικό αέριο»

Με μια χούφτα χαβιάρι ο Αλίεφ τους αλείφει όλους και κάνουν τις πάπιες στη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Αρμενίων του Αρτσάχ-(Ναγκόρνο Καραμπάχ)

…………………………………………………………………………………………………………….