Δολοφόνος, κλέφτης και προδότης, ο “ρώσος” πιλότος του ε/π Mi-8 που έγινε Ουκρανός για $500.000

News

Σωκράτης : «ο μεν δειλός της πατρίδος, ο δε φιλόδοξος της πατρώας ουσίας εστί προδότης»

Αφού φέρεται να «παρασύρθηκε» από μια εξάμηνη επιχείρηση πληροφοριών, ένας “Ρώσος” πιλότος ελικοπτέρου Mi-8 τελικά υποχώρησε και αυτομόλησε στην Ουκρανία. Τώρα, σε μια όχι και τόσο μυστηριώδη τροπή των γεγονότων, προσπαθεί να δικαιολογήσει την αποστασία στη συμπεριφορά των Ρώσσων Διοικητών του …

Σύμφωνα με την eurasiantimes , η στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών GUR της Ουκρανίας ισχυρίστηκε τον περασμένο μήνα ότι ένα ρωσσικό ελικόπτερο Mi-8 με τον αποστάτη πιλότο και τα μέλη του πληρώματος του που δεν γνωρίζουν είχαν προσγειωθεί σε ένα ουκρανικό αεροδρόμιο. Το πρακτορείο, ωστόσο, δεν αποκάλυψε την ακριβή ημερομηνία και ώρα προσγείωσης του ελικοπτέρου.

Η ανακοίνωση ήταν εκπληκτική και προκάλεσε αγενές σοκ στη Ρωσσία, επειδή ακολούθησαν εβδομάδες ισχυρισμών ενός Ρώσσου blogger αερομεταφορών που ονομάζεται «Fighterbomber» που πρότεινε ότι ένα ρωσσικό ελικόπτερο που μετέφερε τρία άτομα διέσχισε «κατά λάθος» τα σύνορα. Οι ουκρανοί αξιωματούχοι πληροφοριών έσπασαν τελικά τη σιωπή τους στα τέλη Αυγούστου, δηλώνοντας ότι η διέλευση από τον πιλότο ήταν μια προμελετημένη ουκρανική πράξη.

«Αυτή ήταν μια επιχείρηση GUR», είπε τότε ο εκπρόσωπος Andriy Yusov. «Το αεροσκάφος κινήθηκε σύμφωνα με το σχέδιο. Πρέπει να περιμένετε λίγο. διεξάγονται εργασίες, συμπεριλαμβανομένου του πληρώματος. Όλα είναι καλά, θα υπάρξουν νέα», είπε ο Yusov στα μέσα ενημέρωσης εκείνη την εποχή. Και τελικά, νέες λεπτομέρειες έχουν προκύψει που αποκαλύπτουν το περιστατικό.

Ο Ρώσος πιλότος ελικοπτέρου, γνωστός ως Μαξίμ Κουζμίνοφ από Ουκρανούς αξιωματούχους, αποκάλυψε τελικά τις λεπτομέρειες της γενναίας επιχείρησης που έπρεπε να αναλάβει για να πετάξει πέρα ​​από τα σύνορα με το μαχητικό ελικόπτερο Mi-8 σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε από την Υπηρεσία Πληροφοριών της Ουκρανίας στις 4 Σεπτεμβρίου.

Εξηγώντας την κινητήρια δύναμη πίσω από την απόφασή του που θα άλλαζε τη ζωή του για πάντα, ο Kuzminov κατηγόρησε ανώτερους Ρώσσους στρατιωτικούς διοικητές. Είπε ότι «ζουν για την ευχαρίστησή τους» και ότι οι υφιστάμενοι του ρωσικού στρατού γενικά «αφήνονται στην τύχη τους» και οι διοικητές «δεν έχουν ποτέ χρόνο να ασχοληθούν με αυτό. έχουν τα προβλήματά τους». ( σ.σ. : πόσο φτηνή δικαιολογία του ξεπουλήματος της ψυχής του ,”αν έχει” που δεν έχει … Ένα άψυχο σαρκίο είναι και φαίνεται … )

…….

Δελεάζοντας τους συναδέλφους του να ενταχθούν στον ουκρανικό στρατό, τόνισε: «Θα είστε εφοδιασμένοι για το υπόλοιπο της ζωής σας. Θα σου προσφέρουν δουλειά παντού, ό,τι κι αν κάνεις. Θα ανακαλύψετε έναν κόσμο χρωμάτων.” … (σ.σ. :χρημάτων , διότι αυτό είναι το πραγματικό δέλεαρ για κάθε φτηνό ανθρωπίδιο … που δεν έχει καμιά ηθική αρχή και αξία, παρά μόνο το χρήμα… τα λεφτά, τα αργύρια… για μια σύντομη, φτηνή και άχρηστη ζωή χλιδής…  ) !!

Σωκράτης : «ο μεν δειλός της πατρίδος, ο δε φιλόδοξος της πατρώας ουσίας εστί προδότης»

………………………………………………………………………………………………………………..