“Πρέπει να εξουδετερωθεί ο ρωσσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας” >Ρίτσαρντ Μπάρονς, πρώην διοικητής των Συμμαχικών Δυνάμεων της Βρετανίας

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
https://twitter.com/Sprinter99800/status/1698786513511645366

Είναι απαραίτητο να εξουδετερωθεί ο ρωσσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας, – δήλωσε ο πρώην διοικητής των Συμμαχικών Δυνάμεων της Βρετανίας, Ρίτσαρντ Μπάρονς, σε σχόλιο στους Financial Times.

«Ο ρωσσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας, ο οποίος είναι η μηχανή των καταστροφικών βομβαρδισμών με πυραύλους κρουζ της Μόσχας και βασικός περιορισμός στις εξαγωγές, πρέπει να εξουδετερωθεί. Ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας δεν θα πρέπει πλέον να παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτόν τον πόλεμο μέχρι την άνοιξη του 2024», είπε ο Barrons

σ.σ. : Η αλήθεια είναι, ότι οι αγγλοσάξονες πολεμούν την Ρωσσία από αιώνες και φυσικά δεν θα ξέφευγαν από την ύπουλη πολιτική τους τώρα !!

Παρ’ ολίγον κι επειδή αμέσως μετά τη λήξη του Β’ ΠΠ, έγιναν εκλογές στην Αγγλία, που δεν επανεξελέγη πρωθυπουργός ο Τσώρτσιλ, δεν πραγματοποιήθηκε το ύπουλο σχέδιο του, η “ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ” ένα σχέδιο ξαφνικής επίθεσης της Αγγλίας, ΗΠΑ, Ναζιστικής Γερμανίας και Πολωνίας κατά της Ρωσίας αμέσως μετά τη λήξη του Β’ Π.Π. !!!

…………………………………………………………………………………………………….