Μέχρι και τα ellinikahoaxes ξεφτίλισαν τον Μητσοτάκη για το τσιπ στις ταυτότητες !! Τι είναι το RFID.

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Η προφητεία (προειδοποίηση) του Αλφειού από το 2010, τώρα εκπληρώνεται … Τότε προειδοποιούσαμε ότι Τα ηλεκτρονικά μοσχεύματα κρύβουν κινδύνους !!

Την 1 Δεκεμβρίου 2021, είχαμε δημοσιεύσει … Εμφύτευμα microchip RFID «ταυτοποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων» και η πατέντα της Microsoft (Bill Gates) με αριθμό WO/2020/060606 (video)

Στις 22 Δεκεμβρίου 2021, σας ενημερώναμε … Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑ. Εμφύτευμα microchip RFID ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ !! ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ “MEGA” !!!

Τώρα που έφτασε ο κόμπος στο χτένι, ξυπνήσατε αργά, ενώ τα δουλικά υπαλληλάκια – ορντινάτσες της παγκόσμιας μαφίας, προσπαθούν να θολώσουν τα νερά λέγοντας ψέματα, θεωρώντας ότι απευθύνονται σε χαχόλους !!

Είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ότι οι νέες ταυτότητες θα αναγράφουν τις απολύτως απαραίτητες προσωπικές πληροφορίες οι οποίες θα περιέχονται αποθηκευμένες στο τσιπάκι και διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα γεωχωρικού προσδιορισμού, χαρακτηρίζοντας «ανοησίες» τις θεωρίες περί παρακολούθησης μέσω των νέων ταυτοτήτων.

“δεν θα μιλήσω για τα fake news που διακινούν κάποιοι επιτήδειοι…” είπε και μάλιστα μέσα στο υπουργικό συμβούλιο, ο ανεκδιήγητος 41% Κουλσίου Μητσοτάκης και συμπλήρωσε … “ούτε τσιπάκια έχουνε…”   😆 😀 

Η πλάκα είναι ότι τον ξεφτιλίζουν ακόμα και τα καθεστωτικά ellinikahoaxes 😆 😀 🙂  ➡ “Ο ισχυρισμός του κυρίου Μητσοτάκη είναι ψευδής… 😆 😀 

Διαβάζουμε, λοιπόν, στη διπλωματική εργασία του Τμήματος Μηχανικών και Μηχανικών υπολογιστών/Τομέας ηλεκτρονικής και υπολογιστών, τι είναι τα περιβόητα τσιπάκια …

Τι είναι το RFID.pdf

Τι είναι το RFID.pdf
Τι είναι το RFID.pdf

…..

………..

Oυτοπία το μετα σύμπαν;

Δείτε το μέλλον των παιδιών …

Πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer: (vid) «τα εμβόλια είχαν σχεδιαστεί να σκοτώσουν, να σκοτώσουν επίτηδες» !!

………..

Σχετικά …

Εμφύτευμα microchip RFID «ταυτοποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων» και η πατέντα της Microsoft (Bill Gates) με αριθμό WO/2020/060606 (video)

Το supermind είναι εκτός ελέγχου. Οι επιστήμονες ανησυχούν για μια νέα απειλή

Ο Mikhail Kovalchuk, μέλος της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, για το τσιπάρισμα των ανθρώπων, νανοβιοτεχνολογίες, δημιουργία του «υπηρεσιακού ανθρώπου»-ζόμπι-υπάκουου σκλάβου, κ.λ.π. (+βίντεο)

ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ… ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ELON MUSK. ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ !!!

………………………………………………………………………………….