Ουκρανοί με 4 ταχύπλοα Willard Sea Force (made USA) έγιναν τροφή για ψάρια πηγαίνοντας στην Κριμαία !

News
Πολυλειτουργικό μαχητικό Su-30 - RIA Novosti, 1920, 09/04/2023
© RIA Novosti / Mikhail Golenkov Πολυλειτουργικό μαχητικό Su-30. Φωτογραφία αρχείου
Ρωσσικό α/φ του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας κατέστρεψε τέσσερα σκάφη με στρατεύματα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στη Μαύρη Θάλασσα.

Τέσσερα ταχύπλοα σκάφη αμερικανικής κατασκευής Willard Sea Force με ομάδες αποβίβασης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας καταστράφηκαν στη Μαύρη Θάλασσα, ανακοίνωσε τη Δευτέρα το ρωσσικό υπουργείο Άμυνας .
«Στις 4 Σεπτεμβρίου 2023, τη νύχτα στο βορειοδυτικό τμήμα της Μαύρης Θάλασσας, αεροσκάφη της ναυτικής αεροπορίας του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας κατέστρεψαν τέσσερα ταχύπλοα στρατιωτικά σκάφη που κατασκευάστηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες Willard Sea Force με ομάδες προσγείωσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας , με κατεύθυνση προς το ακρωτήριο Tarkhankut στην ακτή της Κριμαίας», ανέφερε το πρακτορείο.
.
Νωρίτερα, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχουν ήδη κάνει απόπειρα απόβασης στην Κριμαία. Έτσι, στις 30 Αυγούστου, αεροσκάφος της ναυτικής αεροπορίας του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας εκκαθάρισε τέσσερα πλοία με δύναμη προσγείωσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Σύμφωνα με το τμήμα, η ομάδα περιελάμβανε έως και 59 άτομα.
.
Στα τέλη Αυγούστου, ρωσικά αεροσκάφη κατέστρεψαν δύο ουκρανικά σκάφη κοντά στο νησί Zmeiny στη Μαύρη Θάλασσα.

………….

…………………………………………………………………………………..