Πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer: (vid) «τα εμβόλια είχαν σχεδιαστεί να σκοτώσουν, να σκοτώσουν επίτηδες» !!

Χωρίς κατηγορία

Ο πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer, Δρ. Mike Yeadon. Εικονογράφηση: παγωμένο πλαίσιο / CHD.TV

Τα εμβόλια Pfizer που εισήχθησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας Κάνουν βλάβη: Πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer

Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν κάτι πολύ χειρότερο από τον υποτιθέμενο ιό, τουλάχιστον τα λεγόμενα εμβόλια που τους χορηγήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19 κάνουν κακό. Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στο CHD.TV ο πρώην αντιπρόεδρος της αμερικανικής φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer, δρ Μάικ Γέιντον.

Ο Yeadon ρωτήθηκε για τους κινδύνους των εμβολίων της Pfizer.

«Αντιμετωπίζουμε κάτι πολύ χειρότερο από τον υποτιθέμενο ιό. Τουλάχιστον, φοβάμαι ότι αυτά τα πράγματα που έχουν κάνει ένεση στους ανθρώπους βλάπτουν τους ανθρώπους. Αυτά τα λεγόμενα εμβόλια. Ασχολούμαι με τον ορθολογικό σχεδιασμό φαρμάκων εδώ και 32 χρόνια. Ξέρω, και ήξερα, και έγραψα γι’ αυτό πριν κάποιος από αυτούς λάβει έκτακτη απελευθέρωση, ότι είναι επικίνδυνοι. Και φοβάμαι ότι είμαι πεπεισμένος, και θα έλεγα με το χέρι στη Βίβλο, ενώπιον δικαστηρίου, ενώπιον δικαστή, ότι αυτές οι ενέσεις είχαν σχεδιαστεί για να ακρωτηριάσουν ανθρώπους, να ακρωτηριάσουν και να σκοτώσουν, να σκοτώσουν επίτηδες». — απάντησε ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer.

Σημείωσε ότι μέχρι το 2011 ήταν υπεύθυνος για την έρευνα και την πρώιμη ανάπτυξη νέων φαρμάκων για αναπνευστικές παθήσεις και αλλεργίες για πολλά χρόνια και άρχισε να παρατηρεί ότι πρώην συνάδελφοι, συμπεριλαμβανομένου του Sir Patrick Valance, έλεγαν πράγματα στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια της πανδημίας . , σύμφωνα με τον Yeadon, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Και όταν είδα ότι όχι μόνο η χώρα μου ήταν κλειδωμένη, αλλά δεκάδες χώρες μπαίνονταν σε lockdown ταυτόχρονα… Θα έλεγα στους ακροατές σας: αυτή ήταν η απόδειξη ότι επρόκειτο για μια υπερεθνική επιχείρηση. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό σε τοπικό επίπεδο, σε επίπεδο χώρας. Επομένως, θα έπρεπε να είχε συμβεί σε υψηλότερο επίπεδο. Ή το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ή κάτι άλλο, δεν ξέρω. Αλλά είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η ενέργεια από μόνη της αποδεικνύει απολύτως κατηγορηματικά ότι δεν εισαγάγαμε απλώς κάποιο είδος ιού, αλλά πανικοβληθήκαμε όλοι. Όλοι έκαναν ταυτόχρονα τα ίδια ανόητα, αναποτελεσματικά, διαβόητα μη λειτουργικά πράγματα, κανένα από τα οποία δεν ήταν στα σχέδια ετοιμότητας της χώρας τους για την πανδημία», είπε ο Yeadon.

……………

……………………………………………………………………………………….