Τέτοια ακρίβεια θα τη Ζήλευε κι ο κεραυνός “Ζ” !! Ρωσσικά drones Geran-2 έσπασαν το λιμάνι του Ρένι στον Δούναβη !!

News

Εικονογράφηση: TC “Ukraine.ru”

Το βράδυ της 3ης Αυγούστου, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έσπασαν μια εγκατάσταση αποθήκευσης καυσίμων στο ουκρανικό λιμάνι Ρένι, στην αριστερή όχθη του ποταμού Δούναβη.

ΑΛΦΕΙΟΣ : Το Ρένι, βρίσκεται επί της αριστερής όχθης του Δούναβη, ακριβώς στο νοτιοδυτικό άκρο της Ουκρανίας, σε μια απόσταση μερικών μέτρων από τη Ρουμανία και μερικών εκατοντάδων μέτρων από τη Μολδαβία !! Ακριβέστατη η πτήση των ρωσσικών drones Geran-2 !!….

Τι είναι αξιοσημείωτο στα πλάνα της νυχτερινής καταστροφής στόχων σε αυτό το ουκρανικό λιμάνι – εξηγεί το « Στρατιωτικό Χρονικό » (VX).

«Πρώτον, τα drones Geran-2 εξακολουθούν να είναι σε θέση να χτυπήσουν στόχους τόσο στο νότο όσο και στο κεντρικό τμήμα της Ουκρανίας και δεν χρειάζεται να ξοδέψετε ακριβούς πυραύλους κρουζ για να τους καταστρέψετε».

Μια φωτεινή λάμψη τη νύχτα ήταν η ανάφλεξη καυσίμων και λιπαντικών στο έδαφος της εγκατάστασης. Φωτογραφία: GU DSNS της Ουκρανίας στην περιοχή της Οδησσού

«Η APU δεν χρειάζεται καύσιμα. Και αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζονται επίσης φορτηγά καυσίμων. Τους φρόντισε το «Γεράνι», – ειρωνικά VH.

 

«Δεύτερον, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι η ακρίβεια της ήττας αυξάνεται – το drone πετά κατευθείαν στην αποθήκευση καυσίμου, πιθανώς τη στιγμή της μέγιστης πλήρωσής του – υπάρχουν φορτηγά κοντά που περιμένουν ανεφοδιασμό με προϊόντα πετρελαίου.

Τρίτον, το σύστημα αεράμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας είναι σιωπηλό – δεν υπάρχει προειδοποίηση αεροπορικής επιδρομής, οι εγκαταστάσεις φορητών όπλων και αντιαεροπορικών δεν χρησιμοποιούνται εναντίον εναέριων στόχων.

Το «μοτοποδήλατο» πετάει ήρεμα, κάνει στροφή και βουτάει στο στόχο.

Σύμφωνα με τα ουκρανικά κανάλια παρακολούθησης, τουλάχιστον τρεις εκρήξεις καταγράφηκαν κοντά στο λιμάνι του Ρένι. Πιθανώς, τα drones Geran-2 έπληξαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις υποδομής στην περιοχή δίπλα στο λιμάνι.

Εικονογράφηση: TC “Ukraine.ru”

Πηγή

………….

Σχετικά …

Κεραυνός έγραψε το “Ζ” στον ουρανό του Λουγκάνσκ (vid) !! Στη Γερμανία θα τον τιμωρούσαν γιατί είναι απαγορευμένο !!

…………………………………………………………………………………………