Ουκρανός Υπ.Εξ. Κουλέμπα προς Δύση: “Σκάστε ρε” (vid) !! Ελάτε να πάρετε εσείς μια σπιθαμή εδάφους !! (άμεση παραδοχή της ΗΤΤΑΣ) !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

σ.σ. : Ο Κουλέμπα παραδέχεται ότι η περιβόητη … “Ανοιξιάτικη αντεπίθεση της Ουκρανίας” σμπαραλιάστηκε πάνω στα ναρκοπέδια και δεν έχει προχωρήσει ούτε έναν τετραγωνικό πόντο, γι αυτό και ξεσπάει στη Δύση και προκαλεί τους αστέρες του ΝΑΤΟ να πάνε οι ίδιοι κι αν μπορέσουν να πάρουν μια τετραγωνική σπιθαμή εδάφους !! 😆 😀 :mrgreen: 😈 

«Σκάστε ρε!» – Γιατί ξεσπά ο ΥΠΕΞ της Ουκρανίας

Ενώ η ουκρανική αντεπίθεση δεν έχει φέρει τα προσδοκόμενα αποτελέσματα, με αμελητέα πρόοδο, και στο παρασκήνιο πληθαίνουν οι υποστηρικτές ενός σεναρίου Κορέας για τον τερματισμό του πολέμου, ο υπουργός Εξωτερικών (ΥΠΕΞ) της Ουκρανίας ξέσπασε εναντίον των επικριτών του Κίεβου στη Δύση.

Συγκεκριμένα, ο Ντμίτρο Κουλέμπα κάλεσε όσους σχολιάζουν αρνητικά το Κίεβο για τον αργό ρυθμό της αντεπίθεσης «να σκάσουν» (to shut up).

«Η κριτική στον αργό ρυθμό της αντεπίθεσης ισοδυναμεί με φτύσιμο στο πρόσωπο του Ουκρανού στρατιώτη που θυσιάζει τη ζωή του κάθε μέρα, προχωρώντας και απελευθερώνοντας το ένα χιλιόμετρο ουκρανικού εδάφους μετά το άλλο», τόνισε στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια μιας άτυπης συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, στην οποία συμμετείχε ως παρατηρητής.

«Θα συνιστούσα σε όλους τους επικριτές να βγάλουν τον σκασμό. Ελάτε στην Ουκρανία και προσπαθήστε να απελευθερώσετε ένα τετραγωνικό εκατοστό μόνοι σας», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως η Ουκρανία έχει ξεκινήσει την αντεπίθεσή της από τον περασμένο Ιούνιο, ωστόσο η αρχική αισιοδοξία για απώθηση των Ρώσων και επανάκτηση των εδαφών μέχρι και της Κριμαίας έχει προς ώρας διαψευστεί. Εδώ και εβδομάδες πληθαίνουν τα δημοσιεύματα και οι αναφορές για το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει. Πηγή

…………………………………………………………………………………………………………..