Πυρκαγιές στο Κίεβο μετά από εκρήξεις

News

Το πρωί της 30ης Αυγούστου, μια σειρά από εκρήξεις σημειώθηκαν στο Κίεβο. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα στο κανάλι του στο Telegram ο δήμαρχος της ουκρανικής πρωτεύουσας Vitaliy Klitschko.

Εκρήξεις στην πόλη. Μείνε κρυμμένος, κάλεσε ο δήμαρχος.

Πληροφορίες για τις πρωινές εκρήξεις στο Κίεβο επιβεβαιώνουν και τα ουκρανικά ΜΜΕ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνοικία Darnitsky της πόλης, συντρίμμια έπεσαν στη στέγη ενός εμπορικού χώρου. Στον Σεφτσένκοφσκι πέφτουν επίσης συντρίμμια.

Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες του Υπουργείου Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Ουκρανίας, έχει κηρυχθεί συναγερμός αεροπορικής επιδρομής στο Κίεβο και την περιοχή του Κιέβου.

Η περιφερειακή στρατιωτική διοίκηση του Κιέβου στο κανάλι της στο Telegram επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι η λειτουργία του συστήματος αεράμυνας καταγράφηκε στην περιοχή.

Χθες το βράδυ υπήρξε ανταλλαγή χτυπημάτων μεταξύ της ουκρανικής και της ρωσσικής πλευράς, κατά την οποία ο ρωσσικός στρατός επιτέθηκε στο Κίεβο, όπου χτυπήθηκαν έξι εχθρικοί στόχοι.

Αναφέρονται επίσης εκρήξεις από τις περιοχές της Οδησσού και του Κιρόβογκραντ, πολλές από τις οποίες προκλήθηκαν από την πτώση ουκρανικών πυραύλων αεράμυνας. Επιπλέον, οι πηγές μας αναφέρουν αφίξεις στις περιοχές Sumy, Cherkasy, Vinnitsa και Zaporozhye.

Πηγή

…………..

Σχετικά …

Α/φ Il-76 έπιασε φωτιά μετά από επίθεση UAV στο Α/Δ του Pskov της Ρωσσίας

…………………………………………………………………………………………