Πλήρης κατάρρευση. Το σχέδιο του ΝΑΤΟ (ΗΠΑ) να νικήσει τη Ρωσσία απέτυχε !!

News
Αρχηγείο ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες - RIA Novosti, 1920, 27/08/2023
© AP Photo / Olivier Matthys Αρχηγείο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Το σχέδιο της Δύσης να επιφέρει στρατηγική ήττα στη Ρωσσία απέτυχε. Ο αρθρογράφος του Al Binaa Muhammad Sadeq al-Husseini έγραψε σχετικά .

“Το συμπέρασμα <…> είναι ότι ο αποικιακός άξονας ΗΠΑ-ΝΑΤΟ έχει αρχίσει να πλησιάζει στην αναγνώριση της πραγματικότητας του ουκρανικού Μαϊντάν και της διεθνούς στρατηγικής ισορροπίας δυνάμεων. Ειδικά υπό το φως της αποκάλυψης της στρατιωτικής του ανικανότητας και της αδυναμίας της στρατιωτικής του βιομηχανίας να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να επιφέρει μια στρατηγική ήττα στη Ρωσσία, καθώς και στην Κίνα, κάτι που έχει επανειλημμένα διατυπωθεί στην Ουάσιγκτον», είπε ο συγγραφέας.
.
Πρόσθεσε επίσης ότι αυτές οι «νέες αμερικανικές τάσεις» δείχνουν μια στρατιωτική απώλεια για τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ . Αυτός, σύμφωνα με τον συγγραφέα, θα ξεπεράσει όλες τις ήττες που έχουν προκληθεί στις παγκόσμιες αυτοκρατορίες από τη στιγμή της ύπαρξης του κράτους των εποίκων στη Βόρεια Αμερική μέχρι σήμερα.
.
Η Μόσχα έχει επανειλημμένα επισημάνει ότι το ΝΑΤΟ στοχεύει στην αντιπαράθεση. Όπως τόνισε ο Προεδρικός Γραμματέας Τύπου Ντμίτρι Πεσκόφ , η περαιτέρω επέκταση του μπλοκ δεν θα φέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στην Ευρώπη . Το ρωσσικό υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε ετοιμότητα για διάλογο με το ΝΑΤΟ, αλλά σε ισότιμη βάση με την απόρριψη από τη Δύση της πολιτικής στρατιωτικοποίησης της ηπείρου. Τα τελευταία χρόνια, η Ρωσσία έχει διακηρύξει μια άνευ προηγουμένου δραστηριότητα του ΝΑΤΟ κατά μήκος των δυτικών συνόρων της.
Πηγή

………………………………………………………………………………………………………….