ΗΠΑ. Οικολογική και οικονομική καταστροφική πυρκαγιά στο 3ο μεγαλύτερο διυλιστήριο πετρελαίου !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στιγμιότυπο βίντεο

σ.σ. : Άλλη μια οικολογική καταστροφή έρχεται να προστεθεί στη χώρα του “american dream” … που ήδη είναι χρεοκοπημένη και πρόσφατα υποβαθμίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της, από έναν δικό τους οργανισμό που το τόλμησε !!

[ Η Fitch Ratings Inc. είναι ένας από τους τρεις σημαντικότερους οίκους αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας, επωνομαζόμενους και ως Big Three, μαζί με τη Moody’s και τη Standard & Poor’s. Αποτελεί έναν από τους τρεις Εθνικά Αναγνωρισμένους Οργανισμούς Στατιστικής Αξιολόγησης (NRSRO) που ορίστηκαν από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ το 1975. ] … Εξ ιδίων τα βέλη !! Κι όπως λέει κι ο Σοφός λαός “ήτανε στραβό το κλήμα, το έφαγε κι ο γάιδαρος” !!

Κι ενώ οι BRICS με την είσοδο των έξι νέων χωρών θα ελέγχουν το 80% της παραγωγής πετρελαίου … , το 3ο μεγαλύτερο διυλιστήριο πετρελαίου των ΗΠΑ, το Marathon Garyville Refinery, θα κλείσει μετά από καταστροφική πυρκαγιά στο Garyville της Λουιζιάνα. !! … μπούμερανγκ οι κυρώσεις !! Κι όπως πάλι λέει ο Σοφός λαός … “όποιος σκάβει λάκκο για τους άλλους πέφτει ο ίδιος μέσα” !! Κατακαημένη Ευρώπη τι σου ‘μελε να πάθεις

https://twitter.com/TheInsiderPaper/status/1695546995342000236

………………………………………………………………………………………………………