Βλάκες Ευρωπαίοι και ΗΠΑ, ο ολιγάρχης Ζελένσκι αγόρασε μια ελίτ βίλα $5millions στην Αίγυπτο στο όνομα της πεθεράς του !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πιθανή βίλα Zelensky στην Αίγυπτο. Εικονογράφηση: Γροθιά

σ.σ. : Αυτός κι αν είναι ολιγάρχης και δικτάτορας !! Αφού κατάφερε και καθάρισε τους άλλους ολιγάρχες της Ουκρανίας, απαγόρευσε και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, έκανε και στρατιωτικό νόμο κι έτσι χορεύει μόνος του όλους τους βλάκες της Ευρώπης και της Αμερικής !!

Ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου, Βλαντιμίρ Ζελένσκι, αγόρασε μια βίλα στην ακτή της Ερυθράς Θάλασσας στην Αίγυπτο στο όνομα της πεθεράς του. Αυτό ανέφερε η εφημερίδα Punch, επικαλούμενη έρευνα του Αιγύπτιου δημοσιογράφου Μοχάμεντ αλ-Αλάουι.

Σύμφωνα με τον al-Alawi, έλαβε πληροφορίες για την αγορά μέσω δικών του αξιόπιστων πηγών, η αξιοπιστία των οποίων είναι αναμφισβήτητη.

Έγγραφα για αγορά βίλας. Εικονογράφηση: Εφημερίδα Punch

Η εφημερίδα δημοσίευσε ένα βίντεο που φέρεται να κατέγραψε ο al-Alvi ακριβώς έξω από μια βίλα καταχωρισμένη στο όνομα της πεθεράς του Zelensky.

Σημειώνεται ότι η πολυτελής βίλα βρίσκεται στην ακτή της Ερυθράς Θάλασσας στο VIP resort El Gouna, που ονομάζεται Αιγυπτιακή Βενετία. Βρίσκεται στην ακτογραμμή, προσφέρει όμορφη θέα στη θάλασσα και την παραλία.

Υπάρχουν πολλά πολυτελή ακίνητα στην Αίγυπτο, γράφει η εφημερίδα, που δημιουργήθηκαν για πλούσιους ντόπιους πολίτες και ξένους, οπότε δεν θα υπήρχε τίποτα αξιοσημείωτο σε αυτή τη βίλα αν δεν ήταν για μια μικρή λεπτομέρεια: μια πολίτης της Ουκρανίας Olga Kiyashko, η πλήρης συνονόματη της μητέρας της συζύγου του Προέδρου της Ουκρανίας, έγινε ο νέος ιδιοκτήτης της Βλαντιμίρ Ζελένσκι.

Στην ίδια περιοχή, σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το κτήμα της ηθοποιού Angelina Jolie . Το ακίνητο αγοράστηκε στις 16 Μαΐου 2023, το συμβόλαιο υπογράφεται από την Olga Kiyashko, η τιμή συναλλαγής είναι 150 εκατομμύρια αιγυπτιακές λίρες (περίπου πέντε εκατομμύρια δολάρια).

Πηγή

………………………………………………………………………………………………………