Ο Γενικός Εισαγγελέας της Ουκρανίας που απολύθηκε από τον Biden, τον δίνει στεγνά για το $1 δις

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βίκτορ Σόκιν. Εικονογράφηση: discred.ru

«Είμαι στο Σόκιν»: Ο Γενικός Εισαγγελέας της Ουκρανίας που απολύθηκε από τον Μπάιντεν εισέβαλε στον αμερικανικό αέρα

Ο πρώην γενικός εισαγγελέας της Ουκρανίας Βίκτορ Σόκιν, σε συνέντευξή του στο Fox News, είπε ότι ο Τζο και ο Χάντερ Μπάιντεν έλαβαν δωροδοκίες από την Ουκρανία.

«Δεν θέλω να ασχοληθώ με αναπόδεικτα γεγονότα, αλλά η προσωπική μου σταθερή πεποίθηση είναι ότι ναι, ήταν ακριβώς αυτό. Δωροδοκήθηκαν. Και το γεγονός ότι ο Τζο Μπάιντεν έδωσε 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε αντάλλαγμα για την απόλυσή μου – δεν αποτελεί περίπτωση διαφθοράς;» είπε ο Σόκιν.

Ο Λευκός Οίκος χαρακτήρισε αυτούς τους ισχυρισμούς ψευδείς και «διαψεύστηκε επανειλημμένα», αν και ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε προσωπικά για αυτό το έγκλημα κατά της κυριαρχίας της Ουκρανίας και μάλιστα το καυχιόταν.

Αυτό υπενθυμίζει το δημοσίευμα, σημειώνοντας ότι ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από τη θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, ο Μπάιντεν πρεσβύτερος θυμήθηκε πώς πίεσε προσωπικά τον Ποροσένκο να απολύσει τον Σόκιν.

«Είπε ότι είπε στους Ουκρανούς αξιωματούχους ότι οι ΗΠΑ θα παρακρατούσαν έως και 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε βοήθεια που προοριζόταν για τη χώρα τους εάν ο Σόκιν παρέμενε στην εξουσία». γράφει το Fox News.

Σύμφωνα με τον Σόκιν, τη στιγμή της απόλυσής του, έλεγξε την εταιρεία φυσικού αερίου Burisma, όπου ο Χάντερ Μπάιντεν ήταν μέλος του εποπτικού συμβουλίου.

Ο Biden δωροδοκούσε $1 δις τον Ποροσένκο να απολύσει τον εισαγγελέα που ερευνούσε τον Hunter (ηχητικό)

ΗΠΑ. Οι Ρεπουμπλικάνοι ζήτησαν έκθεση για τους οικονομικούς δεσμούς των Δημοκρατικών και της Ουκρανίας

Συγκλονιστική για τους Αμερικανούς αλλά όχι για την Ουκρανία και τη Ρωσσία, η μαρτυρία του Σόκιν ώθησε για άλλη μια φορά τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, ιδιαίτερα τη Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν , να ζητήσουν άμεση έρευνα για τις διεφθαρμένες δραστηριότητες του προέδρου Τζο Μπάιντεν και του γιου του Hunter στην Ουκρανία, η οποία θα πρέπει να οδηγήσει την παραπομπή του επικεφαλής του Λευκού Οίκου.

«Θα πρέπει να διεξαγάγουμε έρευνα παραπομπής μόλις το Κογκρέσο συνεδριάσει ξανά τον Σεπτέμβριο». είπε.

Πηγή

…………..

Σχετικά …

“Σπίτι στο Μονακό” η όμορφη κόρη του Γεν. Εισαγγελέα της Ουκρανίας και οι Χαχόλοι σκοτώνονται στο μέτωπο για πάρτη της !!  ( του νέου εισαγγελέα, μετά τον Σόκιν )

O Tucker Carlson παρουσίασε επιστολή που καίει τον Biden (vid + έγγραφο)

…………………………………………………………………………………………..