Πριν από τη συντριβή του αεροπλάνου του Prigozhin, επιβιβάστηκαν άγνωστοι !!

TOP STORIES

Αυτό συνέβη λίγες ώρες πριν την πτήση, γράφει η mk-ru !!

[ σ..σ : Μεταφράσαμε τα λόγια της γυναίκας που τράβηξε το βίντεο … «ακούστηκαν δύο μπαμ – μπαμ» , λέει η γυναίκα όταν τραβάει το βίντεο της πτώσης του α/φ του Πριγκόζιν !! ]

Από τις αναφορές πηγών κοντά στην έρευνα της συντριβής του αεροπλάνου του Yevgeny Prigozhin, η MK κατάφερε να ανακαλύψει μια βασική λεπτομέρεια. Η έκδοση προτεραιότητας της έρευνας μέχρι στιγμής παραμένει μια στιγμιαία πρόσκρουση στο αεροσκάφος – πιθανώς μια έκρηξη στο αεροσκάφος. Αυτό εγείρει το ερώτημα ποιος είχε πρόσβαση στο αεροσκάφος. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, δύο άγνωστοι επιβιβάστηκαν λίγες ώρες πριν την πτήση. 

Αυτό συνέβη λίγες ώρες πριν την πτήση
Φωτογραφία: ΑΠ

Όπως έγινε γνωστό στο MK, ο ιδιοκτήτης του αεροσκάφους σκεφτόταν να πουλήσει το αεροσκάφος.

Το πρωί της 23ης Αυγούστου, δύο άτομα που αυτοαποκαλούνταν εκπρόσωποι του αγοραστή έφτασαν στο αεροδρόμιο Sheremetyevo, όπου βρισκόταν το αεροσκάφος Embraer 135BJ Legacy 600, και, συνοδευόμενοι από τον διευθυντή και συγκυβερνήτη της αεροπορικής εταιρείας Rustam Karimov (πέθανε επίσης σε αεροπορικό δυστύχημα), εξέτασε το αεροσκάφος για μία ώρα.

Νωρίτερα, οι πηγές μας ανέφεραν: αρχικά, η πτήση στο δρομολόγιο Μόσχα – Πετρούπολη είχε προγραμματιστεί για τις 22 Αυγούστου. Αλλά αναβλήθηκε για τις 23. Πριν από αυτό, η πλακέτα ήταν υπό επισκευή από τα τέλη Ιουλίου λόγω τεχνικής δυσλειτουργίας. Στάθηκε στον ανοιχτό χώρο του αεροδρομίου.

Οι πιθανοί αγοραστές – ένας άνδρας και μια γυναίκα – έστειλαν τα στοιχεία του διαβατηρίου τους πριν από την επίσκεψη. Πέρασαν και τον υποχρεωτικό έλεγχο στο αεροδρόμιο.

Διαβάστε το υλικό “Η δυσλειτουργία του αεροπλάνου του Prigozhin πριν γίνει γνωστή η συντριβή”  

………….

Σχετικά προσθέτουμε και δύο πληροφορίες που κυκλοφορούν στο Twitter !!

[Η Κριστίνα Ρασπόποβα, αεροσυνοδός που επέβαινε στο αεροπλάνο, είπε ότι πραγματοποιούνταν «ασυνήθιστες επισκευές» στο αεροπλάνο πριν αναχωρήσει από τη Μόσχα. Γέρνω σιγά σιγά προς μια τοποθετημένη βόμβα ως αιτία της έκρηξης..]

https://twitter.com/Xnerdz/status/1694730353477664944

…………..

Πού είναι ο Άρτεμ Στεπάνοφ; Οι αρχές επιβολής του νόμου δεν μπορούν να τον βρουν. Είχε πρόσβαση στο αεροπλάνο του Πριγκόζιν. Πριν την έκρηξη έφυγε για την Καμτσάτκα, όπου «χάθηκε». Υπάρχουν εικασίες ότι δεν βρίσκεται πλέον στη Ρωσική Ομοσπονδία.

…………………………………………………………………………………………………..