ΕΚΤΑΚΤΟ. Σκοτώθηκε ο Πριγκόζιν;; Αεροσκάφος κατέπεσε (vid) με δηλωμένο το όνομα του στους επιβάτες !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην περιοχή Τβερ συνετρίβη αεροπλάνο του Πριγκόζιν – ΜΜΕ

Εικονογράφηση: στιγμιότυπο οθόνης του βίντεο του TK Readovka

σ.σ. : ΣΕ ανταπόκριση του, ο Θανάσης Αυγερινός από τη Μόσχα, στο OPEN, άφησε ερωτηματικά για το αν βρισκόταν ο Πριγκόζιν στο αεροσκάφος, εικάζοντας ότι μπορεί και να σκηνοθέτησε τον θάνατο του !!

Η πρώτη αναφορά της EAdaily: Στην περιοχή Τβερ συνετρίβη ένα αεροπλάνο Embraer, το οποίο ανήκει σε Ρώσσο επιχειρηματία, τον ιδιοκτήτη της Wagner PMC Yevgeny Prigozhin. Αυτό ανακοίνωσαν σήμερα, 23 Αυγούστου, τοπικά τηλεγραφικά κανάλια.

«Το αεροπλάνο που συνετρίβη στην περιοχή Tver είναι ένα από τα αεροσκάφη του Prigozhin. Συνήθως πετούσε με άλλο αεροσκάφος, με τον αριθμό RA-02878, “ – είπε η TK Readovka, επικαλούμενη δική της πηγή.

Το αν ο Prigozhin ήταν στο σκάφος είναι ακόμα άγνωστο.

Αναφέρεται ότι το αεροσκάφος που συνετρίβη αποδείχθηκε ότι ήταν ένα Embraer 600 business jet με αριθμό ουράς RA-02795. Κατά πάσα πιθανότητα, όλοι οι επιβαίνοντες πέθαναν.

Το Υπουργείο Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης της Ρωσίας ανέφερε ότι 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα της συντριβής. Το αεροσκάφος εκτελούσε πτήση Μόσχα-Αγία Πετρούπολη. Οι διασώστες πραγματοποιούν εργασίες έρευνας.

Ακολούθησε δημοσίευμα του RIA Novosti, όπου παρουσιάζεται και ένα βίντεο με πτώση αεροσκάφους !!

Ιδιωτικό αεροπλάνο συνετρίβη στην περιοχή Tver, μεταξύ των επιβατών ήταν και ο Prigozhin

Υπουργείο Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης: ιδιωτικό αεροσκάφος Embraer Legacy συνετρίβη στην περιοχή Τβερ

Ένα ιδιωτικό αεροσκάφος Embraer Legacy με δέκα επιβαίνοντες συνετρίβη στην περιοχή Τβερ, ανέφερε το Υπουργείο Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης.

“Στο πλοίο επέβαιναν δέκα άτομα, εκ των οποίων τα τρία ήταν μέλη του πληρώματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλοι στο πλοίο σκοτώθηκαν”, τόνισε το τμήμα.

Διευκρινίζεται ότι το αεροπλάνο πετούσε από τη Μόσχα για την Αγία Πετρούπολη. Η πτώση σημειώθηκε κοντά στο χωριό Κουζένκινο. Οι διασώστες αναζητούν αυτή τη στιγμή.
.
Με τη σειρά της, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αερομεταφορών ανέφερε ότι το επίθετο και το όνομα του επικεφαλής του Ομίλου Wagner, Yevgeny Prigozhin, εμφανίζονται στη λίστα των επιβατών. Τόνισαν επίσης ότι είχαν ξεκινήσει έρευνα για τη συντριβή.
.
Ο κυβερνήτης της περιφέρειας Tver, Igor Rudenya, ανέλαβε τον έλεγχο της κατάστασης με το αεροπορικό δυστύχημα. Όπως διευκρινίστηκε στην κυβέρνηση της περιοχής, στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί και το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων. Καθορίζουν τις λεπτομέρειες του συμβάντος και προσδιορίζουν επίσης τον αριθμό των θανάτων.
Αργότερα, εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης είπε στο RIA Novosti ότι τα πτώματα οκτώ ανθρώπων βρέθηκαν στο σημείο της συντριβής. Οι εργασίες έρευνας και διάσωσης συνεχίζονται.
……………

Ακολούθησε νέο δημοσίευμα της EADaily … Το δεύτερο αεροπλάνο του Πριγκόζιν γυρίζει πάνω από τη Μόσχα και κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο

Εικονογράφηση: TK “Στρατιωτικοί ανταποκριτές της Ρωσσικής Άνοιξης”

Το δεύτερο αεροπλάνο, που ανήκει στον Yevgeny Prigozhin, γυρίζει πάνω από τη Μόσχα και κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο.

Όπως μόλις ανέφερε η EAdaily, ένα αεροσκάφος Embraer 600 που ανήκε στον ιδρυτή της Wagner PMC Yevgeny Prigozhin συνετρίβη στην περιοχή Tver.

Το αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε 15 χλμ. από το Khotilovo, στο οποίο επέβαιναν τρία μέλη πληρώματος και 7 επιβάτες. Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αερομεταφορών, ο Πριγκόζιν ήταν εκεί.

«Το αεροπλάνο που πετάει από τη Μόσχα είναι ένα Embraer 600 business jet με αριθμό ουράς RA-02795, έχει προηγουμένως πετάξει στη Λευκορωσία περισσότερες από μία φορές αφού το Wagner PMC μεταφέρθηκε εκεί». – γράφει το τηλεγραφικό κανάλι “Στρατιωτικοί ανταποκριτές της Ρωσικής Άνοιξης”.

……….

Σε ακολουθία … Το δεύτερο αεροπλάνο του Πριγκόζιν προσγειώνεται στη Μόσχα

Εικονογράφηση: TK Shot

Το δεύτερο αεροπλάνο, ιδιοκτησίας του ιδρυτή της Wagner PMC, Ρώσου επιχειρηματία Yevgeny Prigozhin, προσγειώθηκε στη Μόσχα.

Σύμφωνα με το Flightradar, ένα Embraer ERJ-135BJ “Legacy 650” με αριθμό RA-02748 προσγειώθηκε στο ιδιωτικό αεροδρόμιο του Ostafyevo. Προς το παρόν, η υπηρεσία έχει μια σημείωση ότι πτήση από τη Μόσχα για το Μπακού είναι προγραμματισμένη για αύριο, 24 Αυγούστου.

Νωρίτερα, ένα business jet Embraer 600 με αριθμό ουράς RA-02795 συνετρίβη στην περιοχή Tver. Το αεροπορικό δυστύχημα συνέβη 15 χιλιόμετρα από το Khotilovo, στο οποίο επέβαιναν 10 άτομα. Πρώτα απ’ όλα πέθαναν όλοι. Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αερομεταφορών, ο Πριγκόζιν ήταν εκεί.

Ο θάνατος ενός επιχειρηματία δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα.

Μια ειδικά δημιουργημένη επιτροπή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αεροπορικών Μεταφορών άρχισε να ερευνά τις συνθήκες και τα αίτια της συντριβής του αεροπλάνου με το οποίο μπορούσε να πετάξει ο Prigogin. Σύμφωνα με το τμήμα, το αεροσκάφος που συνετρίβη ανήκε στην MNT-Aero LLC.

…………….

Και αμέσως μετά επανέρχεται με νέο δημοσίευμα η EAdaily … Ο Πριγκόζιν βρισκόταν στο αεροπλάνο που συνετρίβη στην περιοχή Τβερ

Απεικόνιση: Στιγμιότυπο οθόνης βίντεο TK Mash

Ο ιδρυτής της Wagner PMC, Ρώσος επιχειρηματίας Yevgeny Prigozhin, ήταν στη λίστα των επιβατών του αεροπλάνου Embraer που συνετρίβη στην περιοχή Tver. Αυτό αναφέρεται από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αερομεταφορών.

«Στο αεροπλάνο που συνετρίβη στην περιοχή του Tver, ο Evgeny Prigozhin ήταν καταχωρημένος μεταξύ των επιβατών. – λέει το μήνυμα.

Το τμήμα είπε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα.

Το αεροσκάφος Embraer 600 με αριθμό ουράς RA-02795 συνετρίβη στην περιοχή Bologovsky της περιοχής Tver. Κατά πάσα πιθανότητα, όλοι οι επιβαίνοντες πέθαναν. Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών, 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα της συντριβής. Το αεροσκάφος εκτελούσε πτήση Μόσχα-Αγία Πετρούπολη. Οι διασώστες πραγματοποιούν εργασίες έρευνας.

…………..

Ακολουθεί νέο δημοσίευμα της EAdailyΟ Prigozhin πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα κοντά στο Tver – Rogov

Evgeny Prigogine. Φωτογραφία: Sergey Bobylev / TASS

Ο Ρώσσος επιχειρηματίας, ιδρυτής της Wagner PMC Yevgeny Prigozhin, καθώς και ο διοικητής της Wagner, Dmitry Utkin, έχασαν τη ζωή τους σε αεροπορικό δυστύχημα στην περιοχή Tver.

Ο θάνατος του επιχειρηματία και διοικητή του PMC Wagner επιβεβαιώθηκε από τον Vladimir Rogov, μέλος του κύριου συμβουλίου της στρατιωτικής-πολιτικής διοίκησης της περιοχής Zaporozhye .

«Μόλις μίλησα με εξαιρετικούς «μουσικούς». Επιβεβαιώνουν τον θάνατο του Yevgeny Prigozhin και του Dmitry Utkin. Βασιλεία των Ουρανών στους πρόσφατα αναχωρητές υπηρέτες του Θεού Ευγένιου και Ντμίτρι, — έγραψε στο τηλεγραφικό του κανάλι.

Νωρίτερα, ένα αεροσκάφος Embraer 600 με αριθμό ουράς RA-02795 συνετρίβη στην περιοχή Tver. Το αεροπορικό δυστύχημα συνέβη 15 χιλιόμετρα από το Khotilovo, στο οποίο επέβαιναν 10 άτομα. Πρώτα απ’ όλα πέθαναν όλοι. Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αερομεταφορών, ο Πριγκόζιν ήταν εκεί.

……………….

……………

Πολλά τα ερωτηματικά …

………………………………………………………………..