σ.σ. : Αυτό κι αν είναι κόλαφος !!
Ρούσεφ: Η τράπεζα BRICS ανέστειλε τη λειτουργία της στη Ρωσσία λόγω πιθανών κυρώσεων
ΜΟΣΧΑ, 22 Αυγούστου – RIA Novosti. Η επικεφαλής της Νέας Τράπεζας Ανάπτυξης BRICS, Ντίλμα Ρούσεφ, σχολίασε σε συνέντευξή της στους Financial Times την αναγκαστική αναστολή των εργασιών στη Ρωσία, λέγοντας ότι «δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η ύπαρξη ενός διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος».
.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Financial Times, η Νέα Αναπτυξιακή Τράπεζα, που δημιουργήθηκε από τις χώρες BRICS, αναγκάστηκε να «αναστείλει όλες τις δραστηριότητές της στη Ρωσία», που είναι μέλος της συμμαχίας, προκειμένου να αποφευχθούν οι κυρώσεις και η αποσύνδεση από το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα.
”
«Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι υπάρχει το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα… Πρέπει να ζήσετε με αυτό», είπε, σχολιάζοντας την κατάσταση.
………………………………………………………………………………………………..