Ο διεθνής ψεύτης – γυρολόγος στην Αθήνα για δείπνο, προσκεκλημένος του Μητσοτάκη !!

Business

Φωτογραφία: www.tovima.gr

Ο Ζελένσκι πέταξε στην Ελλάδα για ένα δείπνο, μετά από πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη !!

( σ.σ. : Φαίνεται ότι οι δεσμοί τους εκτός των άλλων, έχουν και άλλες ρίζες … )

Ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου, Βλαντιμίρ Ζελένσκι, πέταξε στην Ελλάδα, όπου θα λάβει μέρος σε δείπνο με τους ηγέτες των Δυτικών Βαλκανίων. Για αυτό γράφουν οι ελληνικές εκδόσεις To Bhma και Athens Voice .

Το δείπνο παρέθεσε ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης . Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι ηγέτες των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων, καθώς και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel .

Οι πολιτικοί θα συναντηθούν στο Μέγαρο Μαξίμου για να «συζητήσουν την επέκταση και το ευρωπαϊκό μέλλον της περιοχής, την ενεργειακή ασφάλεια στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας».

Όπως ανέφερε η EADaily , σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών της Ουκρανίας, μόνο η συντήρηση του στρατιωτικού προσωπικού είναι η μεγαλύτερη δαπάνη του γενικού ταμείου του κρατικού προϋπολογισμού και ανέρχεται σε σχεδόν 520 δισεκατομμύρια UAH. για 7 μήνες του τρέχοντος έτους. Σε αυτή την κατάσταση, η συσκευή του Zelensky δεν αρνείται τίποτα στον εαυτό της και ο ίδιος συνεχίζει να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, ζητιανεύοντας χρήματα και όπλα. Η σύζυγός του Έλενα εμφανίζεται τακτικά σε ακριβές μπουτίκ.

……………………………………………………………………………………………..