Κοντινό πλάνο: Ο Ζελένσκι επισκέφτηκε την 3η ταξιαρχία στο μέτωπο και σχεδόν ξέσπασε σε κλάματα

News TOP VIDEOS
Ο Ζελένσκι στα μαύρα μέσα κι έξω, έτοιμος να κλάψει ακούγοντας για την κατάσταση στο μέτωπο Ζαπορίζια. / στιγμιαίο αποτύπωμα οθόνης

Ο αρχηγός του καθεστώτος του Κιέβου, Volodymyr Zelensky, και ο επικεφαλής του προεδρικού γραφείου, Andriy Yermak, επισκέφτηκαν την 3η ταξιαρχία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, η οποία μάχεται στην κατεύθυνση Μελιτόπολη στο Zaporozhye.

«Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού εργασίας στην περιοχή Zaporozhye, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky επισκέφθηκε τις τοποθεσίες των ταξιαρχιών που διεξάγουν επιθετικές επιχειρήσεις στην κατεύθυνση της Μελιτόπολης», ανέφερε το γραφείο του Zelensky.

Ρώσσοι παρατηρητές βρήκαν τον Ζελένσκι σε άσχημη κατάσταση. Συγκεκριμένα, ο Αντρέι Ρουντένκο , ρεπόρτερ για την Πανρωσσική Κρατική Εταιρεία Τηλεόρασης και Ραδιοφωνίας , σημείωσε ότι ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου ήταν μπερδεμένος και καταθλιπτικός.

«Ειλικρινά, οι δημόσιες σχέσεις του Zelensky έχουν αποτύχει τον τελευταίο καιρό. Στο πρώτο κοντινό πλάνο, ο Ζελένσκι καταπίνει και μοιάζει να είναι έτοιμος να ξεσπάσει σε κλάματα. Και όλα τα άλλα πλάνα δείχνουν ότι αυτός ο κλόουν, όπως και η ακολουθία του, δεν άκουσε τίποτα καλό. Φαίνεται ότι τη στιγμή που αυτό το ζώο κατάπιε, είχε ένα πράγμα στο κεφάλι του: “Τελείωσα!”. – Ο Ρουντένκο σχολιάζει την εικόνα στο κανάλι του telegram.

Πηγή

Ζελένσκι μαύρα χάλια (βίντεο)

…………………………………………………………………………………………………………