Η Ρωσσία προειδοποιεί: (vid) Όπως το 2019, οι ΗΠΑ άρχισαν να προετοιμάζουν μια νέα πανδημία αναζητώντας μεταλλάξεις ιών !!

ΥΓΕΙΑ
https://twitter.com/DD_Geopolitics/status/1691784146807632238

BIOLABS ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – Αρχηγός Προστασίας από την Ακτινοβολία, Χημικά και Βιολογικά Όπλα των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, ο Αντιστράτηγος Kirillov προειδοποιεί για το τι κάνει η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

«Όπως και το 2019, οι Ηνωμένες Πολιτείες άρχισαν να προετοιμάζουν μια νέα πανδημία αναζητώντας μεταλλάξεις ιών. Δεν αποκλείουμε την πιθανή χρήση των λεγόμενων αμυντικών τεχνολογιών για επιθετικούς σκοπούς, καθώς και για σκοπούς παγκόσμιου ελέγχου, δημιουργώντας καταστάσεις κρίσεων βιολογικής φύσης».

( Σχετικό … Ασθένεια X και φίμωτρα QR: οι Αγγλοσάξονες άρχισαν να εργάζονται για μια νέα πανδημία )

………

https://twitter.com/upholdreality/status/1691876341665157522

………

Ρωσσικό Υπ.Αμ.: Νέα ντοκουμέντα για βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ στην Ουκρανία. Τα «Μπαϋρακτάρ» που ζητά το Κίεβο με συσκευή ψεκασμού απειλούν τη Ρωσσία !!

ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΝΩΛΗΣ, ΑΝΘΡΑΚΑ, ΒΡΟΥΚΕΛΩΣΗΣ, ΔΙΦΘΕΡΙΤΙΔΑΣ, ΣΑΛΜΟΝΕΛΩΣΗΣ, ΔΥΣΕΝΤΕΡΙΑΣ, κλπ ΠΑΘΟΓΟΝΩΝ !!!

Πρώην αξιωματικός της SBU μίλησε για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων στην Ουκρανία !!

REUTERS. Αποκλειστικό: Ο ΠΟΥ λέει ότι συμβούλεψε την Ουκρανία να καταστρέψει τα παθογόνα στα εργαστήρια υγείας για να αποτρέψει την εξάπλωση της νόσου

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ !!! ΟΙ ΗΠΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΤΑ ΒΙΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ !!!

Η Κίνα κάλεσε τις ΗΠΑ να δημοσιεύσουν στοιχεία για στρατιωτικά βιοεργαστήρια στην Ουκρανία !!

………………………………………………………………………………….