Δολοφονίες Αφρικανών ηγετών από Ουκρανούς ναζί ετοιμάζει η βρετανική MI6 >Πηγή στο RIA Novosti

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας - RIA Novosti, 1920, 16.08.2023
© AP Photo / Efrem Lukatsky Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Φωτογραφία αρχείου

σ.σ. : Σύμφωνα με την πηγή, το Λονδίνο έκανε αίτημα και οι αρχές του Κιέβου ανέθεσαν τον Ιούλιο στην SBU και στην Κεντρική Διεύθυνση Πληροφοριών να παράσχουν τη μέγιστη και άμεση βοήθεια στους εκπροσώπους της MI6 και των βρετανικών ειδικών δυνάμεων SAS «στην επιλογή εκατό μαχητών από τους Εθνικούς σχηματισμούς της Ουκρανίας με σημαντική εμπειρία μάχης στο «ανατολικό μέτωπο». Τα καθήκοντα του αποσπάσματος Ουκρανών ναζί, που ετοίμασε η βρετανική υπηρεσία πληροφοριών MI6, περιλαμβάνουν δολιοφθορές και την εξάλειψη – (δολοφονίες) – Αφρικανών ηγετών που επικεντρώνονται στην αλληλεπίδραση με τη Ρωσσία !!

Δηλαδή, αν πράγματι αυτό αληθεύει, οι αγγλοσάξονες οργάνωσαν άλλη μία τρομοκρατική οργάνωση τύπου Αλ Κάιντα και ISIS για να αποσταθεροποιήσουν ολόκληρη την Αφρική αυτή τη φορά !! Και μάλιστα με νεοναζί αποβράσματα από την Ουκρανία, με τη σύμφωνη γνώμη του νεοναζί Ζελένσκι !!

Η MI6 ετοίμασε ένα τιμωρητικό απόσπασμα Ουκρανών μαχητών που θα σταλούν στην Αφρική

Η βρετανική υπηρεσία πληροφοριών MI6 ετοίμασε ένα απόσπασμα δολιοφθοράς και τιμωρίας Ουκρανών μαχητών για αποστολή στην Αφρική, δήλωσε στρατιωτική-διπλωματική πηγή, αναφέρει το πρακτορείο RIA Novosti

«Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν από διάφορες πηγές, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των χωρών της Αφρικής και της Ρωσσίας, η βρετανική υπηρεσία πληροφοριών MI6 δημιούργησε και ετοιμάστηκε να στείλει στη νότια ήπειρο ένα απόσπασμα δολιοφθοράς και τιμωρίας που αποτελείται από μαχητές Ουκρανικοί εθνικιστικοί και νεοναζιστικοί σχηματισμοί», είπε η πηγή.

Πρόσθεσε ότι, κατόπιν αιτήματος του Λονδίνου , οι αρχές του Κιέβου ανέθεσαν τον Ιούλιο στην SBU και στην Κεντρική Διεύθυνση Πληροφοριών να παράσχουν τη μέγιστη και άμεση βοήθεια στους εκπροσώπους της MI6 και των βρετανικών ειδικών δυνάμεων SAS «στην επιλογή εκατό μαχητών από τους Εθνικούς σχηματισμούς της Ουκρανίας με σημαντική εμπειρία μάχης στο «ανατολικό μέτωπο».
.
Τα καθήκοντα του αποσπάσματος περιλαμβάνουν δολιοφθορά και την εξάλειψη Αφρικανών ηγετών που επικεντρώνονται στην αλληλεπίδραση με τη Ρωσσία, είπε η πηγή.
.
Η αποστολή των μαχητών, σύμφωνα με τον συνομιλητή του πρακτορείου, έχει προγραμματιστεί για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου: ένα ουκρανικό πλοίο πρόκειται να παραδώσει ένα απόσπασμα από το λιμάνι του Izmail στη σουδανική πόλη Omdurman.
Η μονάδα, σύμφωνα με μια πηγή, διοικείται από έναν αξιωματικό της Κεντρικής Διεύθυνσης Πληροφοριών (GUR) της Ουκρανίας Vitaly Praschuk.
Το 2014-2016, ο Praschuk, με καταγωγή από την περιοχή Vinnytsia, ως διοικητής μιας ομάδας δολιοφθοράς και αναγνώρισης που είχε πολλές «επιτυχείς εκκαθαρίσεις» για λογαριασμό της, συμμετείχε σε εχθροπραξίες στις περιοχές Ντόνετσκ και Λουχάνσκ. Το 2015 εντάχθηκε στο 73ο Ναυτικό Κέντρο Ειδικού Σκοπού και μέχρι το 2017 υπηρέτησε στην Κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών. Συμμετείχε σε κοινές ειδικές επιχειρήσεις της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών και της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών στη Ζιμπάμπουε.
.
Αφού μετατέθηκε στην εφεδρεία το 2019, εξελέγη στο Verkhovna Rada της Ουκρανίας από το κόμμα Servant of the People του Volodymyr Zelensky. Μέχρι την έναρξη της ρωσικής ειδικής επιχείρησης – ένας αξιωματικός της εφεδρείας GUR.

………………………………………

Σχετικά …

Οι ΟυκραΝΑΖΙ ξαναδημιούργησαν το ναζιστικό τάγμα “Azov” ;;

Στη βάση του “Azov” κοντά στη Μαριούπολη βρέθηκαν μυστικά εκπαιδευτικά εγχειρίδια του αμερικανικού στρατού

ΜΥΔΡΟΙ ΤΗΣ Lara Logan !!! Το ναζιστικό τάγμα Azov, χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Η Δυτική Ουκρανία υποστήριξε τους Ναζί. Ήταν το αρχηγείο των ναζιστικών SS (βίντεο)

Αμερικανός κατάσκοπος αποκαλύπτει δεσμούς μεταξύ της Δύσης και των Ουκρανών νεοναζί…

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ Aidar ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΣΕΡΚΑΣΙ ΚΑΙ ΟΔΗΣΣΟΥ !!

……………………………………………………………………………………………….