Ρωσσία. Leopard, AMX, Bradley, BMP CV-90, κλπ. λάφυρα παρουσιάζονται στο Διεθνές Army-2023 !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σουηδικό μαχητικό όχημα πεζικού CV-90, το οποίο εγκαταλείφθηκε από τον ουκρανικό στρατό που υποχωρούσε - RIA Novosti, 1920, 14.08.2023
© RIA Novosti / Υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσσικής Ομοσπονδίας Σουηδική BMP CV-90, η οποία εγκαταλείφθηκε από τους υποχωρούντες Ουκρανούς στρατιώτες. Φωτογραφία αρχείου

Ο συλληφθείς εξοπλισμός του ΝΑΤΟ προγραμματίζεται να παρουσιαστεί στο Army-2023 στις 14-20 Αυγούστου

Ο συλληφθείς εξοπλισμός του ΝΑΤΟ σχεδιάζεται να παρουσιαστεί στο διεθνές στρατιωτικό-τεχνικό φόρουμ Army-2023, το οποίο θα διεξαχθεί στις 14-20 Αυγούστου στην Kubinka, δήλωσε ενημερωμένη πηγή στο RIA Novosti.
.
«Στο πλαίσιο του φόρουμ, σχεδιάζεται να παρουσιαστεί συλληφθείς εξοπλισμός του ΝΑΤΟ που συνελήφθη από Ρώσσους στρατιωτικούς κατά τη διάρκεια ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία», είπε ο συνομιλητής του πρακτορείου.
.
Διευκρίνισε ότι «πολλά δείγματα δυτικών τεθωρακισμένων οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων οχημάτων μάχης πεζικού» μπορούσαν να φανούν στην έκθεση.
.
Ο ρωσσικός στρατός κατέσχεσε πολλά κομμάτια εξοπλισμού στη ζώνη ειδικής επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένων τανκς Leopard και AMX, και οχήματα μάχης πεζικού Bradley.
.
Στο ” Συγκροτήματα υψηλής ακρίβειας ” σημείωσε ότι οι ειδικοί της εταιρείας κατάφεραν σήμερα να εξοικειωθούν με έξι τύπους ξένου εξοπλισμού που συλλαμβάνονται. Σύμφωνα με πηγή του RIA Novosti, ειδικοί από τη ρωσική αμυντική βιομηχανία σημείωσαν την καλή προστασία θωράκισης του εξοπλισμού του ΝΑΤΟ, αλλά επέστησαν την προσοχή στην κακή κινητικότητα και συντηρησιμότητα του, καθώς και στην υπερβολική πολυπλοκότητα του σχεδιασμού και στη συντήρηση εντατικής εργασίας.
.
Το Φόρουμ του Στρατού θα διεξαχθεί στο Patriot Park στην Kubinka κοντά στη Μόσχα από τις 14 έως τις 20 Αυγούστου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Άμυνας. Το RIA Novosti είναι το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της έκθεσης.

…………………………………………………………………………………………………..