Περιοδικό Wall Street: Κάποτε, οι ΗΠΑ έστελναν ένα αεροπλανοφόρο κι άλλαζαν κυβέρνηση… τώρα ικετεύουν τον στρατό του Νίγηρα !!

News

Το περιοδικό Wall Street: Θα μπορούσαν να περάσουν μήνες πριν οι αφρικανικές δυνάμεις υπέρ της δημοκρατίας ξεκινήσουν μια στρατιωτική επίθεση στον Νίγηρα.

Η Νιγηριανή Γερουσία αρνήθηκε να συμμετάσχει στην εισβολή και ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Νιγηρίας ότι ο στρατός δεν ήταν έτοιμος για μια μεγάλη επιχείρηση και δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρεται για το να κολακεύει την Αμερική.

Ένας από τους ανώτερους διοικητές της ECOWAS είπε ότι θα χρειαζόταν τουλάχιστον 6 μήνες για να προετοιμαστεί για μια τέτοια εισβολή, αλλά προς το παρόν, η υπεροχή των δυνάμεων ταχείας αντίδρασης είναι ισχυρή μόνο στα χαρτιά και όχι στην πράξη.

Κάποτε, η Αμερική έστειλε μόνο ένα αεροπλανοφόρο για να αλλάξει κυβέρνηση ή κυβέρνηση στον κόσμο και η είδηση ​​της άφιξης του πλοίου ήταν αρκετή για να πέσει η κυβέρνηση αυτής της χώρας, αλλά σήμερα η ηγεμονική Αμερική έχει φτάσει στο σημείο … “να ικετεύω τον στρατό να επιστρέψει στην εξουσία τον πρόεδρο του Νίγηρα, διαφορετικά θα στερήσω τη βοήθειά μου από αυτή τη χώρα” … , αλλά ο Νίγηρας μπερδεύει την υπερδύναμη του κόσμου.

Εν τω μεταξύ στη Γκάνα το φιλορωσσικό αίσθημα συνεχίζει να αυξάνεται !!

…………………………………………………………………………………………………