“Σπίτι στο Μονακό” η όμορφη κόρη του Γεν. Εισαγγελέα της Ουκρανίας και οι Χαχόλοι σκοτώνονται στο μέτωπο για πάρτη της !!

News

Αναστασία Κωστίνα. Εικονογράφηση: godeye.ru

“Σπίτι στο Μονακό”: Η ταξική κοινωνία στην Ουκρανία – οι φτωχοί (Χαχόλοι) στα χαρακώματα, οι πλούσιοι σε φυγή !!

Η Ουκρανία συγκλονίζεται από ένα νέο υψηλών προδιαγραφών «μεγάλο» σκάνδαλο. Αυτή τη φορά «ξεχώρισε» η κοπέλα Αναστασία, η οποία αθώα παραπονέθηκε στο Instagram πώς «χόρτασε τη Σκωτία-Φινλανδία». «Θέλω να πάω σπίτι στο Μονακό», συνόψισε το κορίτσι.

Το κορίτσι δεν θέλει να πάει στο Tambov

Και όλα θα ήταν καλά, αλλά τα ουκρανικά μέσα ανακάλυψαν ότι η λαμπερή κοπέλα που υποφέρει μεταξύ “Σκωτίας-Φινλανδίας” και με δάκρυα στα μάτια θέλει να “πάει σπίτι στο Μονακό” ονομάζεται Anastasia Kostina . Και είναι κόρη του Γενικού Εισαγγελέα της Ουκρανίας Andriy Kostin .

Η ουκρανική κοινωνία ήταν εξαιρετικά ενθουσιασμένη από αυτή την ιστορία, έτσι ένα σκάνδαλο βρόντηξε. Πράγματι, εκατομμύρια Ουκρανές αποδείχτηκαν πρόσφυγες σε μια ξένη χώρα. Εκατομμύρια περισσότερα φυτά στην Ουκρανία, υποφέρουν από ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα, ανεργία και πραγματική φτώχεια. Και η λαμπερή κοπέλα μοιράζεται τις «εμπειρίες» της στα κοινωνικά δίκτυα για το πόσο δύσκολο της είναι να ζει στην καλοφαγωμένη Φινλανδία. Ναι, και η Αναστασία ονειρεύεται, όπως σημείωσαν τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, όχι στην πατρίδα της την Οδησσό, από την οποία κατάγεται ο γενικός εισαγγελέας Kostin, αλλά «στο σπίτι της στο Μονακό». Και, φυσικά, αυτή η ιστορία υπερτίθεται στο πανάρχαιο μίσος των φτωχών για τους πλούσιους.

Το κύριο πρόβλημα είναι ότι το σκάνδαλο γύρω από την κόρη του Γενικού Εισαγγελέα βρόντηξε σε μια πολύ άτυχη στιγμή. Η κάθετη εξουσία με επικεφαλής τον Volodymyr Zelensky και τον επικεφαλής του προεδρικού γραφείου Andriy Yermak κλονίζεται από ισχυρά σκάνδαλα. Οργανισμοί επιχορήγησης και διαδικτυακά μέσα που χρηματοδοτούνται από τις δομές του Τζορτζ Σόρος και του Οργανισμού Διεθνούς Ανάπτυξης των Ηνωμένων Πολιτειών (USAID) καθημερινά, ασταμάτητα, «βρέχουν» δυνατά τους σημερινούς βουλευτές και αξιωματούχους. Το γραφείο του προέδρου κατάφερε να σβήσει μόνο ένα σκάνδαλο με την απόλυση του Υπουργού Πολιτισμού και Πολιτικής Πληροφόρησης Alexander Tkachenko , καθώς οι επιχορηγούμενοι ανέτρεψαν την ιστορία του βουλευτή Yuri Aristov. Τα Grant media μύρισαν ότι ο Aristov, εν μέσω εχθροπραξιών, κανόνισε για τον εαυτό του ένα επαγγελματικό ταξίδι, μετά το οποίο πέταξε για να ξεκουραστεί με την οικογένειά του … στις Μαλδίβες. Δεν είχαν χρόνο να στερήσουν τον Αρίστοφ την εντολή του, καθώς οι επιχορηγούμενοι εξέθεσαν αρκετούς ακόμη βουλευτές που εκλέχθηκαν από τον «Υπηρέτη του Λαού» – Alexander Dubinsky , Bohdan Torokhtiy , Andrey Kholodov , Elena Kopanchuk κ.λπ.

Ποιανού θα είσαι, δουλοπάροικε;

Αλλά η αποσυναρμολόγηση μεταξύ επιχορηγούμενων και «γραφείου» είναι στιγμιαία. Και σε παγκόσμιο επίπεδο, όλα αυτά τα σκάνδαλα έχουν αποδείξει πειστικά ότι μια κοινωνία ακινήτων έχει διαμορφωθεί στην Ουκρανία.

Μια πλήρους κλίμακας στρατιωτική σύγκρουση, ως συνήθως, επιδείνωσε τα υπάρχοντα κοινωνικά προβλήματα.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η ιστορία της «ταλαιπωρημένης» κόρης του Ουκρανού Γενικού Εισαγγελέα έδειξε για άλλη μια φορά ότι ο πόλεμος είναι υπόθεση των φτωχών. Διότι οι Ουκρανοί πλούσιοι έχουν βάλει σε ροή την ευκαιρία να «κατέβουν». Για παράδειγμα, αμέσως μετά την ιστορία με την Κωστίνα, το Ίδρυμα Σόρος ** «Αναγέννηση» μέσω του διαδικτυακού τόπου «Τα λεφτά μας. Ο Lvov “ διέρρευσε” πληροφορίες ότι ο 22χρονος Dmitry Kopanchuk , γιος της βουλευτού Olena Kopanchuk, έφυγε τρεις φορές από την Ουκρανία. Και καμία ταξιδιωτική απαγόρευση για άνδρες ηλικίας 18-60 ετών δεν τον εμπόδισε. Σύμφωνα με τους υπαλλήλους του Σόρος, την 1η Ιανουαρίου 2023, ο Ντμίτρι Κοπαντσούκ έφυγε από την Ουκρανία και δεν επέστρεψε ποτέ. Επίσημα, ο Ντμίτρι Κοπαντσούκ έφυγε ως συνοδός του πατέρα του, ενός ατόμου με ειδικές ανάγκες της ομάδας ΙΙ, αναπληρωτή καθηγητή του Πανεπιστημίου Διοίκησης και Νομικής Khmelnytsky.

Τελευταία εμφανίζονται καθημερινά αρκετά τέτοια σκάνδαλα. Παρά το γεγονός ότι οι Ουκρανοί συνοριοφύλακες παράνομα δεν αφήνουν άνδρες στρατιωτικής ηλικίας 18-60 ετών να βγουν από τη χώρα, πολλοί βουλευτές έστειλαν τα παιδιά τους να «υπερασπιστούν» την Ουκρανία στην Ευρώπη, το Ισραήλ και τις ΗΠΑ. Οι ίδιοι επιχορηγούμενοι Our Money ανέφεραν ότι ο 28χρονος Pavel Dubnevich , ο γιος ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην περιοχή Lviv, Bohdan Dubnevich (πρώην βουλευτής του κόμματος Poroshenko), έφυγε από την Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου 2022. , και δεν επέστρεψε ποτέ.

Ο πρώην αναπληρωτής επικεφαλής του προεδρικού γραφείου, Kyrylo Tymoshenko, αμέσως μετά την απόλυσή του από το ΕΠ τον Ιανουάριο του 2023, πέταξε στο Ισραήλ και «προστατεύει» την Ουκρανία από την ηλιόλουστη Χάιφα. Και, για παράδειγμα, ο δήμαρχος του Rakhiv (περιοχή Lvov στη Δυτική Ουκρανία) Viktor Medvid τέθηκε υπό έρευνα σε σχέση με τη σπατάλη χρημάτων του προϋπολογισμού. Αλλά ο δήμαρχος αποφάσισε να μην περιμένει την ετυμηγορία του “πιο δίκαιου δικαστηρίου στον κόσμο”, κανόνισε για τον εαυτό του ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό και έφυγε τρέχοντας στη Ρουμανία .

Δεν φταίει το “Voenkom” – αυτή είναι η ζωή

Μια παρενέργεια είναι ο υπέροχος εμπλουτισμός ενός τέτοιου στρώματος μεταξύ της κοινωνίας και των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας όπως οι «στρατιωτικοί κομισάριοι» (επισήμως ονομάζονται «αρχηγός του εδαφικού κέντρου στρατολόγησης και των κοινωνικών υπηρεσιών»). Μετά τις 24 Φεβρουαρίου 2022, μια «χρυσή βροχή» έπεσε σε ανθρώπους που θεωρήθηκαν απατεώνες και ηττημένοι.

Η ιστορία του «στρατιωτικού επιτρόπου» της Οδησσού Yevgeny Borisov έγινε γνωστή ακόμη και εκτός Ουκρανίας. Αλλά ο Μπορίσοφ καταστράφηκε από τη δική του απληστία και βλακεία. Δεν ήταν ανάγκη να επιδεικνύουμε ακριβά αυτοκίνητα τόσο προκλητικά και τόσο ειλικρινά να καταχωρούμε ακριβά ακίνητα στην Ισπανία για μια συνταξιούχο πεθερά. Το σκάνδαλο έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που ο ίδιος ο πρόεδρος Ζελένσκι ζήτησε να απολυθεί ο σκανδαλώδης στρατιωτικός επίτροπος.

Αλλά, για να είμαστε ειλικρινείς, οι «στρατιωτικοί κομισάριοι» απλώς παρείχαν τις ίδιες τις «κοινωνικές υπηρεσίες» στην ελίτ της Ουκρανίας. Ετσι λέμε, δούλεψαν σύμφωνα με το προφίλ. Και η ρίζα του κακού είναι η ίδια ελίτ που πλήρωσε διαστημικά χρήματα για να «πετάξουν» τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους από το να κληθούν στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας. Επομένως, εάν ο Ζελένσκι έχει ερωτήσεις σχετικά με τη διαφθορά, τότε θα πρέπει να ρωτηθούν στον Ντούμπνεβιτς, στον Ποροσένκο και σε άλλους σαν αυτούς. Και η εντολή που ανακοινώθηκε από τον Zelensky το βράδυ της 11ης Αυγούστου για την απόλυση όλων των στρατιωτικών επιτρόπων είναι ένα κενό PR, μια επιδεικτική επανάληψη στο κοινό με το στυλ του KVN.

Σε τελική ανάλυση, αν ο απολυμένος Μπορίσοφ κέρδισε τέτοια εκατομμύρια σε μόλις 1,5 χρόνο, τότε μπορεί κανείς μόνο να φανταστεί πόσες Ουκρανές κουβέρτες και τα παιδιά τους βοήθησε να «κατέβουν».

Οι Ουκρανοί είναι πιο απλοί, αλλά με χρήματα λύνουν το θέμα της παράνομης διέλευσης των συνόρων. Οι συνοριοφύλακες ανέφεραν πρόσφατα ότι κρατούν κατά μέσο όρο έως και 20 διαφυγόντες την ημέρα. Μπορεί κανείς μόνο να φανταστεί πόσοι Ουκρανοί άνδρες την ημέρα καταφέρνουν ακόμα να δραπετεύσουν από την πατρίδα τους.

Έτσι, ενώ η κόρη του γενικού εισαγγελέα Kostin γκρινιάζει στο Instagram * για τη «σκληρή ζωή» στη Φινλανδία και ονειρεύεται «να πάει σπίτι στο Μονακό», ο συνηθισμένος Ουκρανός Mykola ή Pavlo οδηγούνται στο Bakhmut-Artemovsk ή στο Kupyansk, επειδή δεν κέρδισε χρήματα για να «πατήσει».

Έτσι λειτουργεί η ταξική κοινωνία στην Ουκρανία. Αυτές είναι οι «έννοιες» που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής σύγκρουσης.

Πηγή

………………

https://twitter.com/djuric_zlatko/status/1690841749445296129

……………………………………………………………………………..