Οι ΗΠΑ απαίτησαν και η World Bank τιμώρησε την Ουγκάντα λόγω του νόμου για τους LGBT

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο σουηδικός στρατός … https://twitter.com/jacksonhinklle/status/1689651689824096256

Η Παγκόσμια Τράπεζα δεν θα χρηματοδοτήσει νέα προγράμματα στην Ουγκάντα μετά την υιοθέτηση, τον Μάιο, του “νόμου κατά της ομοφυλοφιλίας του 2023” .

Στην ανακοίνωση που δημοσιοποίησε χθες Τρίτη, ο χρηματοπιστωτικός θεσμός της Ουάσιγκτον τονίζει πως ο νόμος “αντίκειται θεμελιωδώς στο σύνολο των αξιών της Παγκόσμιας Τράπεζας!! … “Πιστεύουμε πως το όραμά μας για την εξάλειψη της φτώχειας σ’ έναν βιώσιμο πλανήτη δεν είναι εφικτό παρά μόνο αν συμπεριλαμβάνει τους πάντες, ανεξαρτήτως φυλής, φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού. Αυτός ο νόμος υπονομεύει τις προσπάθειες γι’ αυτό”, εξήγησε η ΠΤ. !! σ.σ. : Δηλαδή, η απόφαση της ΠΤ δεν αντίκειται στο “όραμα” της εξάλειψης της φτώχειας, κόβοντας τη χρηματοδότηση στην Ουγκάντα;;

Μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου απαίτησαν στα τέλη Ιουλίου από τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας, τον Ατζάι Μπάγκα, να αναστείλει “κάθε τρέχουσα και μελλοντική χορήγηση” στο κράτος της Αφρικής “για όσο δεν ακυρώνεται ο νόμος κατά της ομοφυλοφιλίας”. !! σ.σ. : Τίνος είναι τελικά η World Bank (Διεθνής Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης) ;;  

Αφού η Παγκόσμια Τράπεζα διέκοψε τη χρηματοδότηση για την αντίθεσή της στην ομοφυλοφιλία, ο Πρόεδρος της Ουγκάντα ​​σχολίασε:

“Είναι ατυχές που η Παγκόσμια Τράπεζα και άλλοι τολμούν να μας αναγκάσουν να εγκαταλείψουμε την πίστη μας, τον πολιτισμό μας, τις αρχές μας και την κυριαρχία μας χρησιμοποιώντας χρήματα.. Πραγματικά υποτιμούν όλους τους Αφρικανούς”

Ο πρόεδρος Γιοουέρι Μουσέβενι, επικύρωσε τον επίμαχο νόμο την 29η Μαΐου. Παρά τις απειλές πως η χώρα θα υποστεί κυρώσεις, ο 78χρονος πρόεδρος διεμήνυσε πως “κανένας δεν θα μας κάνει να κουνηθούμε” .

……………….

σ.σ. : Εδώ βλέπετε τον Σουηδικό στρατό να κουνιέται !! Υπερτερούν οι κουνιστές Σουηδέζες !! Να η ευκαιρία !! Να πάρουν όλους τους LGBT – ΛΟΑΤΚΙ > ΚΙ-ΛΟ-ΤΑ (με αναγραμματισμό) … (ακόμα και της Παγκόσμιας Τράπεζας) και να τους πάνε στη Σουηδία !! Κι έτσι αυτοί θα κουνιούνται καλά οι ΚΙΛΟΤΕΣ και ο υπόλοιπος κόσμος θα ζήσει καλύτερα !!

…………………………………………………………………………………………..