Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι Νιγηριανοί αγαπούν τη Ρωσσία δωρεάν (vid)

News Politics

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάθιου Μίλερ. Εικονογράφηση: παγωμένο πλαίσιο / TC “Pool No. 3”

σ.σ. : “Υπάρχουν περισσότεροι από αυτούς που θα μπορούσαν να πληρωθούν για να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις” , δήλωσε ο Μάθιου Μίλερ !! Εκτός του ότι δεν καταλαβαίνει τις αυτονόητες αντιδράσεις των καταπιεσμένων ανθρώπων του πλανήτη, άθελά του έκανε και μια αποκάλυψη !! Δηλαδή, γνωρίζει ότι κάποιοι “διαδηλωτές” που υποκινούν διαδηλώσεις και ταραχές, πληρώνονται !! Κι αίφνης, μας θύμισε τις “διαδηλώσεις” του Μαϊντάν στην Ουκρανία και τόσες άλλες, όπως τις “αραβικές ανοίξεις” , τη δολοφονία του Καντάφι που πανηγύρισε έξαλλα η Χίλαρι Κλίντον, κλπ, κλπ … !!

«Η γλώσσα λανθάνουσα τ’ αληθή λέγει» , είπε ο Έλληνας Μένανδρος τον 4ο αιώνα π.χ.χ. !!

………………

Υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι στους δρόμους στον Νίγηρα που συμπονούν τη Ρωσσία από εκείνους που θα μπορούσαν να πληρωθούν για να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις. Αυτό δήλωσε σε ενημέρωση από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάθιου Μίλερ.

Δεν καταλαβαίνει γιατί αυτή η αφρικανική χώρα αγαπά τόσο πολύ τη Ρωσσία.

«Βλέπετε ανθρώπους στους δρόμους, υπάρχουν άνθρωποι που εκφράζουν υποστήριξη στη Ρωσσία. Υπάρχουν περισσότεροι από αυτούς που θα μπορούσαν να πληρωθούν για να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις. Μου φαίνεται παράξενο όταν η χώρα σου υποφέρει από απόπειρα στρατιωτικής κατάληψης, το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να τρέξεις στο κατάστημα και να αγοράσεις μια ρωσική σημαία. Αυτό με εκπλήσσει. Τι απίστευτο σενάριο». δήλωσε ο Μίλερ.

………………………………………………………………………………………………..