Ασθένεια X και φίμωτρα QR: οι Αγγλοσάξονες άρχισαν να εργάζονται για μια νέα πανδημία

News ΥΓΕΙΑ

Φωτογραφία: mirror.co.uk

Ασθένεια X και φίμωτρα QR: οι Αγγλοσάξονες άρχισαν να εργάζονται για μια νέα πανδημία

Ειδικοί στο βρετανικό εργαστήριο Porton Down εργάζονται σε ένα νέο εμβόλιο κατά της «ασθένειας Χ», το οποίο υποτίθεται ότι θα είναι ασφαλιστικό σε περίπτωση μελλοντικής πανδημίας. Το αναφέρει η Pravda.Ru επικαλούμενη τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Μια πανδημία, σύμφωνα με τους ιολόγους, «θα είναι απαραίτητη» – προφανώς, οι κάτοικοι του πλανήτη (που έχουν ήδη αρκετούς πολέμους και προβλήματα) περιμένουν και πάλι κωδικούς και μάσκες QR, καραντίνα και περιορισμούς κίνησης. Οι εργασίες για την «ασθένεια Χ» και την προστασία από αυτήν πραγματοποιούνται στο συγκρότημα υψηλής ασφάλειας Porton Down στο Wiltshire – αυτό ακριβώς όπου δημιουργήθηκαν στρατιωτικοί ιοί και ουσίες, δίπλα στο οποίο «δηλητηριάστηκαν» οι Σκριπάλ και όπου η «Wuhan» ο κορωνοϊός μελετήθηκε.

Όπως είπε η επικεφαλής της Υπηρεσίας Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA), Jenny Harris , στο Sky News , στην πραγματικότητα, οι επιστήμονες απλώς προετοιμάζονται για την εμφάνιση ενός νέου παθογόνου εκ των προτέρων. Το εργαστήριο στο Porton Down ειδικευόταν στο παρελθόν στον COVID και στη δοκιμή της αποτελεσματικότητας των εμβολίων έναντι νέων παραλλαγών. Σήμερα όμως μελετούν τη γρίπη των πτηνών, την ευλογιά των πιθήκων, τον hantavirus, μια ασθένεια που μεταδίδεται από τα τρωκτικά.

«Αυτό που βλέπουμε είναι ένας αυξανόμενος κίνδυνος σε όλο τον κόσμο» είπε ο Χάρις.

Μία από τις εκδοχές των επερχόμενων καταστροφών ονομάζεται γρίπη των πτηνών ή των χοίρων. Το UKHSA έχει αρχίσει να παρακολουθεί ανθρώπους που βρίσκονται σε στενή επαφή με πτηνά και ζώα σε περίπτωση που ο ιός μπορεί να εξαπλωθεί χωρίς να προκαλέσει συμπτώματα.

«Εάν, σύμφωνα με μια ανεπίσημη συμφωνία, ήταν αδύνατο να μιλήσουμε για την τεχνητή προέλευση του ιού Covid-19, αλλά ταυτόχρονα, η εμφάνιση νέων στελεχών συμπίπτει με μεγάλα πολιτικά γεγονότα στις χώρες που είναι περιφερειακοί ηγέτες, αναμένουμε μια άλλη πανδημία, ας πούμε, μέχρι τις εκλογές του 2024 στις Ηνωμένες Πολιτείες;». ρωτούν οι ειδικοί.

Προηγουμένως, οι κορυφαίες εκδόσεις του κόσμου και οι ιολόγοι έχουν ήδη γράψει ότι η παγκόσμια κοινότητα πρέπει να προετοιμαστεί για μια νέα υπερ-επιδημία.

«Η γρίπη, η οποία αποκτά την ικανότητα να μεταδίδεται από άτομο σε άτομο, μπορεί να οδηγήσει σε νέα πανδημία».Ο επιδημιολόγος του Π.Ο.Υ. Richard Peabodis  είπε στην El Pais .

Οι γιατροί και οι ιολόγοι είπαν: δεν φοβούνται περισσότερο τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού, αλλά την εμφάνιση και εξάπλωση της γρίπης των πτηνών ή των χοίρων με ποσοστό θνησιμότητας έως και 70%. Η μοντελοποίηση έδειξε ότι ένας τέτοιος ιός θα μολύνει τα δύο τρίτα της ανθρωπότητας και οι απώλειες θα ανέρχονται σε 65 εκατομμύρια ζωές και 700 δισεκατομμύρια δολάρια. Το 2021, το Vector Center παραδέχτηκε ότι ήδη ετοίμαζε εμβόλια κατά των θανατηφόρων στελεχών της γρίπης των πτηνών, διαφορετικά «με μια τέτοια θνησιμότητα και τη μετάβαση στον άνθρωπο, αυτό θα είναι μια πολύ σοβαρή απειλή για τον πληθυσμό (την ύπαρξη της χώρας). ”

Με τη σειρά του, ο ειδικός πληροφοριών Georgy Riper δήλωσε ότι χωρίζει το πρόβλημα σε δύο μέρη – ιατρικό και «πανδημία ως μέσο ελέγχου του πληθυσμού από το λεγόμενο «βαθύ κράτος». Θα υπάρξουν όντως νέες επιδημίες, τέτοια είναι η πορεία της ιστορίας. Συμπεριλαμβανομένων των θανατηφόρων και πολύ θανατηφόρων, όταν χρειάζονται έκτακτα μέτρα, όπως καραντίνα, ακόμη και πλήρης καραντίνα, κλείσιμο και περικύκλωση πόλεων, έκτακτοι εμβολιασμοί κ.λπ. Επομένως, οι γιατροί προετοιμάζονται κατάλληλα για να αποκρούσουν τον κίνδυνο. Ταυτόχρονα, η πανδημία ή η απειλή της, πολλαπλασιαζόμενη με τα συμφέροντα του «βαθιού κράτους» και των χρηματοπιστωτικών εταιρειών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον πλήρη έλεγχο της κοινωνίας. Να βάλω «μύστες QR» και να δώσω κάρτες QR, να κρατήσω τους ανθρώπους στο σπίτι, να διαχειριστώ φόβους, αγωνίες και προσδοκίες – και χρήματα, χρήματα, χρήματα».

Πηγή

……………………………………………………………………………………………….