Λούλα Ντα Σίλβα : (vid) Η τράπεζα των BRICS έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τις χώρες, όχι να τις βυθίζει όπως το ΔΝΤ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
https://twitter.com/Sprinter99800/status/1687585404260630533

ΑΛΦΕΙΟΣ : Ήρθε η ώρα που αναμέναμε !! Από το 2014 είχαμε αναφέρει το καίριο χτύπημα του Πούτιν στη διεθνή τοκογλυφία. Δημιουργεί Τράπεζα Ανάπτυξης των BRICS.

Έτσι, από το 2015 έχει δημιουργηθεί η New Development Bank των BRICS ως εναλλακτική στην Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Σχετική δημοσίευση με τα πρώτα ονόματα στελεχών της, είχε κάνει και η Πρεσβεία της Ρωσσίας στην Ελλάδα.

Από τότε μέχρι σήμερα, όπως θα δείτε ανατρέχοντας βήμα – βήμα , έμπαιναν οι βάσεις για τους BRICS. Κι έτσι, τώρα, έρχεται το νέο νόμισμα με βάση τον χρυσό και άλλα πολύτιμα. Αναδύεται ο νέος πολυπολικός κόσμος !! Το ενιαίο νόμισμα θα συζητηθεί στη σύνοδο του Αυγούστου 2023, στη Νότια Αφρική.

Ζούμε μεγάλες στιγμές !! Οι μέχρι σήμερα δυνάστες του πλανήτη, σφαδάζοντας στις σκοτεινές στοές τους, προσπαθούν απεγνωσμένα να προκαλέσουν εμφύλιο πόλεμο μεταξύ των Αφρικανών, με βασικό στόχο να δημιουργηθούν προβλήματα στην επερχόμενη Σύνοδο Κορυφής των BRICS στη Νότια Αφρική, όπου Όλη η Αφρική (54 κράτη) προσκλήθηκε να συμμετάσχει !!

Και μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας, τη σημασία των κοσμογονικών γεγονότων που επέρχονται …

…….

– Πρόεδρος της Βραζιλίας Λούλα Ντα Σίλβα : «Γιατί η Βραζιλία χρειάζεται ένα δολάριο για να κάνει συναλλαγές με την Κίνα;» Η τράπεζα των BRICS έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τις χώρες, όχι να τις βυθίζει όπως το αμερικανικό ΔΝΤ,

«Η Τράπεζα των BRICS υπάρχει για να βοηθήσει να σωθούν χώρες, όχι να τις βυθίσει, όπως κάνει συχνά το ΔΝΤ. Πιστεύω ότι τόσες πολλές χώρες θέλουν να ενταχθούν στην τράπεζα, αν ακολουθήσουν τους κανόνες, τότε θα τους αποδεχθούμε», δήλωσε ο Βραζιλιάνος ηγέτης πριν από τη σύνοδο κορυφής στη Νότια Αφρική.

……..

Σχετικό : Gold Switzerland: «Μια παγκόσμια χρηματοπιστωτική “βόμβα” ύψους 2 τετράκις δολαρίων έτοιμη να σκάσει»!

……………………………………………………………………………………….