Φωνή λαού του Νίγηρα: (vid) «Έχουμε ουράνιο, διαμάντια, χρυσό, πετρέλαιο και ζούμε σαν σκλάβοι;» Τι λέει η Διακήρυξη της Γαλλικής Επανάστασης;

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
https://twitter.com/jacksonhinklle/status/1686747253854064640

Φωνή λαού του Νίγηρα «Έχουμε ουράνιο, έχουμε διαμάντια, έχουμε χρυσό, έχουμε πετρέλαιο και ζούμε σαν σκλάβοι; Δεν θα το δεχτούμε…»

…………

σ.σ. : Τα πράγματα αγριεύουν !! Εδώ στον Αλφειό, προβλέπαμε ότι θα συμβούν “πράματα και θάματα” μέχρι την ώρα που θα ξεκινήσει η Σύνοδος Κορυφής των BRICS , όπου Όλη η Αφρική (54 κράτη) προσκλήθηκε !! Είναι ικανοί να προκαλέσουν μέχρι και παγκόσμιο πόλεμο, στον αγωνιώδη ρόγχο των τελευταίων στιγμών της ιστορίας τους, όπως είχε σημειώσει και ο Πατρίς Λουμούμπα !!

Η ECOWAS απειλεί τον Νίγηρα με στρατιωτική δράση μετά το πραξικόπημα !! Θα προκαλέσουν εμφύλιο μεταξύ των Αφρικανών ;;

Το Μάλι και η Μπουρκίνα Φάσο προειδοποίησαν για ξένη στρατιωτική επέμβαση στον Νίγηρα. Οποιαδήποτε στρατιωτική επέμβαση στον Νίγηρα θα ισοδυναμούσε με κήρυξη πολέμου κατά της Μπουρκίνα Φάσο και του Μάλι, ανέφεραν σε κοινή δήλωση οι μεταβατικές κυβερνήσεις των δύο χωρών.

Η Γουινέα τάχθηκε υπέρ των νέων αρχών του Νίγηρα, και έγινε η πρώτη χώρα που πήρε μια τέτοια θέση.

ΝΙΓΗΡΑΣ, ΜΑΛΙ & ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ECOWAS, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ | ΜΙΑ ΑΦΡΙΚΗ

SWAHILI NATION / https://www.youtube.com/watch?v=v6YQWW3Jwks&t=954s

https://twitter.com/Sprinter99800/status/1686701757282373632

Υ.Γ. : Κι ένα ερώτημα πλανάται στην Υφήλιο … “Η πολυδιαφημισμένη Γαλλική Επανάσταση … από ποιούς έγινε; Και η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη, γράφτηκε μόνο για τους Γάλλους ή και για τους άλλους ανθρώπους;” …

Διότι αίφνης, διαβάζουμε …

[ ➡ «Οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και παραμένουν ελεύθεροι και έχουν ίσα δικαιώματα. Οι κοινωνικές διακρίσεις μόνο στο κοινό συμφέρον μπορούν να βασίζονται».

➡ «Σκοπός κάθε πολιτικής οργάνωσης είναι η διαφύλαξη των φυσικών και απαράγραπτων δικαιωμάτων του ανθρώπου. Τα δικαιώματα αυτά είναι η ελευθερία, η ιδιοκτησία, η ασφάλεια και η αντίσταση στην καταπίεση».

➡ «Πηγή κάθε εξουσίας είναι αποκλειστικά το έθνος. Κανένα σώμα, κανένα άτομο δεν μπορεί να ασκήσει εξουσία που δεν απορρέει από το έθνος».

➡ «Ελευθερία σημαίνει το να μπορεί να πράττει το κάθε άτομο οτιδήποτε δε βλάπτει ένα άλλο άτομο. Έτσι, η άσκηση των φυσικών δικαιωμάτων κάθε ανθρώπου θέτει σαν όριο το σημείο εκείνο, από το οποίο αρχίζει η άσκηση των ίδιων δικαιωμάτων για το άλλο άτομο. Το όριο αυτό δεν καθορίζεται παρά μόνον από το νόμο»… ]

Φυσικά, ο Μακρόν θα απαντούσε : “αυτά ισχύουν για τους Γάλλους και όχι για τους άλλους” !! Εσείς τι θα απαντούσατε ;;

…………………………………………………………………………………….