Αυτές οι σκηνές θα γυριστούν ταινία !! (vid) Ρωσσικό τανκ μονομαχεί με ουκρανικά και καθαρίζει 4 !!

News
Το ρωσσικό άρμα φαίνεται στα αριστερά, τη στιγμή που επιτίθεται στα ουκρανικά !! https://twitter.com/djuric_zlatko/status/1685213197748318208

σ.σ. : Το βίντεο θυμίζει έντονα τις μάχες που έδιναν τα θρυλικά Τ-34 εναντίον των γερμανικών Panther και Tiger, στον Β’ Π.Π. !!

Πολλές ταινίες έχουν γυριστεί, με σκηνές από τέτοιες μονομαχίες, όπου εκθειάζεται το απαράμιλλο θάρρος των Ρώσσων μαχητών (που πολεμούσαν υπέρ βωμών και εστιών) , να αντιμετωπίζουν με ένα Τ-34, ολόκληρη στήλη γερμανικών τανκς !!

Το ρωσσικό άρμα μόνο του συνάντησε την ουκρανική στήλη: Νέα πλάνα από τις πρώτες ημέρες της ουκρανικής αντεπίθεσης στην κατεύθυνση Zaporozhye.

Κατά τη διάρκεια των μαχών κοντά στη Novoadarovka, το πλήρωμα του ρωσσικού τανκ βγήκε για να συναντήσει την ουκρανική στήλη 2 τανκς και 5 τεθωρακισμένων οχημάτων. Περιορίζοντας την προέλαση των Ουκρανών με τάνκς, με την υποστήριξη του πυροβολικού, καταστράφηκε όλος ο εξοπλισμός της AFU.

Ένας σχολιαστής έγραψε: Μέτρησα 4 άμεσες επιτυχίες, τα υπόλοιπα είναι μάλλον έργο πυροβολικού ή ATGM. Ωστόσο, ήταν πολύ εντυπωσιακό.

Κι ένας άλλος σχολίασε: Το ΝΑΤΟ πρέπει να μάθει πώς να σέβεται τους εχθρούς του. Αυτό είναι ηρωικό και με μεγάλο σεβασμό από οποιονδήποτε μαχητή στον κόσμο. Είναι σίγουρα επόμενο επίπεδο. Επίσης αυτό δείχνει ότι το ηθικό των Ρώσσων είναι υψηλό και έχουν εξαιρετικά κίνητρα. Ξέρω τι θα γίνει μόλις η Γερμανία στείλει τα τανκς της.

** Προσοχή, πολλές βρισιές και ζωηρά συναισθήματα.

…..

Ζελένσκι: “μπορούμε πολύ γρήγορα να πάρουμε την Κριμαία” !! Και ιδού ο τρόπος !! (vid)

Τέλεια τακτική (νατοϊκή;) μάχης των Ουκρανών. Στο φουλ η παραγωγή scrap (τανκ-τεθωρακισμένα) !!

………………………………………………………………………………………