Πρώην αναλυτής της CIA: Η αναπόφευκτη νίκη της Ρωσσίας θα οδηγήσει στην καταστροφή του ΝΑΤΟ

News
Σημαίες των χωρών μελών του ΝΑΤΟ στα κεντρικά γραφεία του οργανισμού στις Βρυξέλλες - RIA Novosti, 1920, 29/07/2023
© AP Photo / Olivier Matthys
«Η Δύση είναι τρομοκρατημένη». Πρώην αναλυτής της CIA αποκαλύπτει πώς η Ρωσία θα χτυπήσει το ΝΑΤΟ

Πρώην αναλυτής της CIA Τζόνσον: Η αναπόφευκτη νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία θα οδηγήσει στην καταστροφή του ΝΑΤΟ

Η νίκη της Ρωσσίας στην ουκρανική σύγκρουση είναι αναπόφευκτη και θα οδηγήσει στο γεγονός ότι το ΝΑΤΟ θα πάψει να υπάρχει με τη σημερινή του μορφή, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Λάρι Τζόνσον σε συνέντευξη με τον πρώην Βρετανό βουλευτή και επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος της Μεγάλης Βρετανίας Τζορτζ. Ο Galloway στο κανάλι του στο YouTube .

“Αυτό που τρομάζει το μεγαλύτερο μέρος της Δύσης είναι ότι η Ρωσσία θα κερδίσει, όχι “αν κερδίσει”. Και όταν κερδίσει, θα αποτελέσει υπαρξιακή απειλή για το ΝΑΤΟ. Η συμμαχία πιθανότατα θα πάψει να υπάρχει με τη μορφή που τον γνωρίζουμε.” είπε ο ειδικός.

Ισχυρίζεται ότι μετά τη νίκη της σύγκρουσης, η Ρωσσία θα ελέγξει ολόκληρη την επικράτεια της Ουκρανίας , που βρίσκεται ανατολικά του Δνείπερου , και θα ανακτήσει την Οδησσό .

«Είναι καιρός να συμβιβαστεί ο κόσμος με αυτό, γιατί μόλις η Ουκρανία καταρρεύσει, το επόμενο θα είναι πιθανότατα η κατάρρευση του ΝΑΤΟ», συνόψισε ο ειδικός.

Νωρίτερα, ένας πρώην αναλυτής της CIA δήλωσε ότι η επέμβαση των δυτικών χωρών και του ΝΑΤΟ στην ουκρανική σύγκρουση δεν θα σώσει τον πρόεδρο Volodymyr Zelensky και το καθεστώς του στο Κίεβο από την ισχύ του ρωσσικού στρατού.
.
Πηγή RIA Novosti

……………………………………………………………………………………………….