Πρόεδρος της Ερυθραίας: “Τυπώνουν χρήματα… Αυτό ήταν ένα από τα όπλα τους παγκοσμίως…”

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
https://twitter.com/upholdreality/status/1685077255477739520
Ο Πρόεδρος της Ερυθραίας Isaias Afwerki: “Τυπώνουν χρήματα. Δεν κατασκευάζουν απολύτως τίποτα, τυπώνουν χρήματα. Αυτό ήταν ένα από τα όπλα τους παγκοσμίως – το νομισματικό σύστημα… κυρώσεις εδώ, κυρώσεις εκεί… Χρειαζόμαστε μια νέα οικονομική αρχιτεκτονική παγκοσμίως».
.

BRICS. Όλη η Αφρική (54 κράτη) προσκλήθηκε στη Σύνοδο Κορυφής !!

Ο Γκουτέρες ειρωνεύτηκε τη δωρεάν προσφορά σιτηρών της Ρωσσίας στις φτωχές χώρες !!

«Πατρίδα ή Θάνατος!» αναφώνησε ο Πρόεδρος της Μπουρκίνα Φάσο στο φόρουμ Ρωσσίας-Αφρικής !

«Ένας σκλάβος που δεν επαναστατεί δεν αξίζει οίκτο» είπε ο Πρόεδρος της Μπουρκίνα Φάσο

«Αναπτύσσουμε συνεργασίες σε στρατιωτική και στρατιωτική-τεχνική συνεργασία με περισσότερες από 40 αφρικανικές χώρες για να ενισχύσουμε τις αμυντικές δυνατότητες των χωρών της ηπείρου», δήλωσε ο Πούτιν την Παρασκευή, την τελευταία ημέρα της δεύτερης συνόδου κορυφής Ρωσσίας-Αφρικής.

……………..

ΠΟΥΤΙΝ: “Ο αγώνας της Σοβιετικής Ένωσης, της Ρωσσίας για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τον ναζισμό έγινε προς το συμφέρον όλης της ανθρωπότητας… Ο αγώνας της Αφρικής για την ανεξαρτησία της, ενάντια στο απαρτχάιντ διεξήχθη και διεξάγεται προς το συμφέρον όλης της ανθρωπότητας” https://twitter.com/upholdreality/status/1684881787271716864

…………….

Διαβάστε σχετικά ένα πολύ καλό άρθρο του Bankingnews , με τίτλο: “Τεκτονικές αλλαγές – Κίνηση ματ από Ρωσία και Κίνα γυρνά τον κόσμο στο 1941, λίγο πριν την ιστορική συνάντηση Roosvelt – Churchill”

………………………………………………………………………………………………….