«Πατρίδα ή Θάνατος!» αναφώνησε ο Πρόεδρος της Μπουρκίνα Φάσο στο φόρουμ Ρωσσίας-Αφρικής !

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
https://twitter.com/SpriterTeam/status/1684849030407311360

ΑΛΦΕΙΟΣ : Πρέπει να έσκασε σαν πυρηνική βόμβα στα αυτιά των αποικιοκρατών !! Αυτά ακούν προς τα δυτικά του πλανήτη και βλέπουν εφιάλτες !!

“Τα πάντα ρει μηδέποτε κατά τ’ αυτό μένειν” , είπε ο Ηράκλειτος, κύριοι !! “Έχει ο καιρός γυρίσματα” … , “θα γυρίσει ο τροχός … θα χορτάσει κι ο φτωχός” , που μέχρι τώρα έβλεπε να του κλέβουν τον πλούτο του και να τον πουλάνε οι δουλέμποροι αλυσοδεμένο στις πλατείες του … “πολιτισμένου κόσμου” , εκεί στα Παρίσια, στα Λονδίνα, και στις δυτικές ακτές του Ατλαντικού !!

BRICS. Όλη η Αφρική (54 κράτη) προσκλήθηκε στη Σύνοδο Κορυφής !!

Ιμπραήμ Τραορέ Πρόεδρος της Μπουρκίνα Φάσο: «Πρέπει να αποτίσουμε φόρο τιμής στους λαούς μας που αγωνίζονται, αγωνίζονται. Δόξα στους λαούς μας, νίκη στους λαούς μας! Ευχαριστώ σύντροφοι! Πατρίδα ή Θάνατος!».

«Αναπτύσσουμε συνεργασίες σε στρατιωτική και στρατιωτική-τεχνική συνεργασία με περισσότερες από 40 αφρικανικές χώρες για να ενισχύσουμε τις αμυντικές δυνατότητες των χωρών της ηπείρου», δήλωσε ο Πούτιν την Παρασκευή, την τελευταία ημέρα της δεύτερης συνόδου κορυφής Ρωσσίας-Αφρικής.

……………..

ΠΟΥΤΙΝ: “Ο αγώνας της Σοβιετικής Ένωσης, της Ρωσσίας για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τον ναζισμό έγινε προς το συμφέρον όλης της ανθρωπότητας… Ο αγώνας της Αφρικής για την ανεξαρτησία της, ενάντια στο απαρτχάιντ διεξήχθη και διεξάγεται προς το συμφέρον όλης της ανθρωπότητας” https://twitter.com/upholdreality/status/1684881787271716864

…………….

Διαβάστε σχετικά ένα πολύ καλό άρθρο του Bankingnews , με τίτλο: “Τεκτονικές αλλαγές – Κίνηση ματ από Ρωσία και Κίνα γυρνά τον κόσμο στο 1941, λίγο πριν την ιστορική συνάντηση Roosvelt – Churchill”

………………………………………………………………………………………………