Για γέλια !! Από τα Bradley και Leopard οι Ουκρανοί τώρα με τρακτέρ !! (vid)

News

ΑΛΦΕΙΟΣ😆 😆  Αφού ό,τι κινείται από Bradley, Leopard, MaxxPro, M113 και γενικά Νατοϊκά τεθωρακισμένα και άρματα, γίνεται scrap και οι Ρώσσοι παίρνουν βραβείο για κάθε ένα, οι έρμοι οι Ουκρανοί δεν έχουν άλλα μέσα και επιστράτευσαν τρακτέρ !! 😀 🙂 

Από το Bradley στα άροτρα: Οι πολεμιστές του Κιέβου μετακινήθηκαν από τον εξοπλισμό του ΝΑΤΟ σε ένα άροτρο τρακτέρ

Εικονογράφηση: παγωμένο πλαίσιο / TK Mash

Στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας αντικατέστησαν τον εξοπλισμό του ΝΑΤΟ με άροτρο τρακτέρ. Αυτό αναφέρει το τηλεγραφικό κανάλι Mash.

Έτσι, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης, σημειώνει η TC.

«Αντί για τους Bradley, Leopard και M113, αποφάσισαν να κινηθούν σε ένα άροτρο τρακτέρ. Εξάλλου, είναι πολύ λιγότερο πιθανό να πέσει κάτω από τα στοχευμένα πυρά των Ενόπλων Δυνάμεων της RF και δεν υπάρχει βραβείο για γεωργικά μηχανήματα. – σχόλια σχετικά με την αναχώρηση των αερομεταφορέων Mash.

Ανήρτησε το αντίστοιχο βίντεο.

Όπως αναφέρθηκε, για μια επιτυχημένη αντεπίθεση, το Κίεβο δεν διαθέτει αεροσκάφη F-16 με συστήματα ATACMS, αλλά στοιχειώδη φορητά όπλα και οχήματα . Αυτό δήλωσε ο Aleksey Arestovich , πρώην σύμβουλος του γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας.

Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως σε ορισμένες ταξιαρχίες, είπε.

………..

Η καταστροφή των τεθωρακισμένων οχημάτων του ΝΑΤΟ συνεχίζεται: Οι ρωσσικές δυνάμεις συνέτριψαν πέντε οχήματα αμερικανικής κατασκευής MaxxPro προς την κατεύθυνση του Zaporozhye.

……..

Κοιμητήριο αμερικανικών Bradley

……….

σ.σ. : :mrgreen:  Και το είχε προβλέψει ένας γνωστός μας, ότι θα καταντήσουν με τρακτέρ και σκέφτηκε να στείλει το δικό του 4χ4, 35 ίππων, που το λέει “βουκεφάλα” και του έχει κολλήσει τη ρώσσικη σημαία, να τους πολεμήσει, γιατί είναι ξεφτίλα να ρίχνουν οι Ρώσσοι στις μάχες τα Τ-90 εναντίον τρακτέρ !! Είναι σαν να παίζει ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός Πειραιώς με την Κωλοπετινίτσα !! Τώρα πρέπει να μπουν στις μάχες τα αντίστοιχα όπλα !! 😆 😀

………………………………………………………………..