«Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πιο ικανή και θανατηφόρα δύναμη…» Το Π.Ν. των ΗΠΑ προσομοιώνει μια παγκόσμια σύγκρουση !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εικονογράφηση: news.usni.org

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ προσομοιώνει την παγκόσμια σύγκρουση σε άνευ προηγουμένου άσκηση

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ και το Σώμα Πεζοναυτών θα αναπτύξουν μια άσκηση που θα προσομοιώσει μια μεγάλης κλίμακας παγκόσμια σύγκρουση και θα «συνδέσει τις ενέργειες ενός ναύτη στην κονσόλα ραντάρ με τις αποφάσεις του Υπουργού Άμυνας», ανακοίνωσε το Ναυτικό των ΗΠΑ την περασμένη Δευτέρα, αναφέρει σήμερα, 25 Ιουλίου, το Ναυτικό Ινστιτούτο των Ηνωμένων Πολιτειών (USNI, δεξαμενή σκέψης με έδρα στο Μέριλαντ) , αναφέρει η EAdaily .

Η μεγάλης κλίμακας άσκηση, με την κωδική ονομασία LSE 2023, ξεκινά τον επόμενο μήνα και θα συγκεντρώσει 25.000 ναύτες και πεζοναύτες σε 22 ζώνες ώρας, επτά στόλους, έξι στρατιωτικές εντολές των ΗΠΑ «σε συνδυασμό ζωντανής και εικονικής εκπαίδευσης που θα δοκιμάσει τις υποθέσεις βασικών εννοιών συνεκτικού πολέμου».

Στις εντολές του Αμερικανικού Ναυτικού και του Σώματος Πεζοναυτών, η μελλοντική θαλάσσια σύγκρουση θα απαιτήσει «οι μονάδες να διασκορπιστούν σε χιλιάδες μίλια για να χτυπήσουν ταυτόχρονα τους αντιπάλους και στη συνέχεια να διασκορπιστούν».

Το LSE 2023, το οποίο θα διαρκέσει από τις 9 έως τις 18 Αυγούστου, αναμένεται να επιτρέψει στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ και τους Πεζοναύτες να «αποδείξουν πώς μπορούν να συνδέσουν χωριστούς σχηματισμούς για να συνεργαστούν».

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πιο ικανή και θανατηφόρα δύναμη, θέλουμε να είμαστε σε θέση να αποδείξουμε ότι μπορούμε να συγχρονίσουμε τις επιχειρήσεις παγκοσμίως. Και τέλος, θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να πολεμήσουμε και να νικήσουμε τους αντιπάλους μας χρησιμοποιώντας ένα ζωντανό εικονικό εποικοδομητικό προπονητικό περιβάλλον». Ο πλοίαρχος του Ναυτικού των ΗΠΑ Κρις Νάρντουτσι , ένας από τους κύριους σχεδιαστές της άσκησης,  είπε στους δημοσιογράφους .

Συνολικά, στους ελιγμούς θα λάβουν μέρος έξι ομάδες κρούσης αεροπλανοφόρων (δύο «ζωντανά», τέσσερις εικονικές), τρεις ομάδες αμφίβιας ετοιμότητας (μία «ζωντανή», δύο εικονικές), 25 πολεμικά πλοία και περισσότερες από 50 εικονικές πλατφόρμες ανοικτής θαλάσσης. Όλη αυτή η εισροή θα δρομολογηθεί σε εννέα κέντρα θαλάσσιων επιχειρήσεων και στη συνέχεια σε έναν κεντρικό κόμβο διοίκησης στο Νόρφολκ στο Κέντρο Ανάπτυξης Ναυτικού Πολέμου του Ναυτικού των ΗΠΑ. Συνολικά, περισσότερα από χίλια άτομα θα παρακολουθήσουν την ανάπτυξη συντονισμένων ενεργειών Αμερικανών ναυτικών και πεζοναυτών στα διοικητικά θέσεις, σημειώνει η USNI.

………………………………………

σ.σ. : Και μόνο αυτή η φράση «Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πιο ικανή και θανατηφόρα δύναμη, θέλουμε να είμαστε σε θέση να αποδείξουμε ότι μπορούμε να συγχρονίσουμε τις επιχειρήσεις παγκοσμίως…» , “ακτινογραφεί” μέχρι βάθους την καουμπόικη ληστοσυμμορική κουλτούρα των επήλυδων ευρωπαίων χρυσοθήρων που “εξέδραμαν” στην Εσπερία (τώρα Αμερική) και λήστεψαν τη γη των αυτοχθόνων “ερυθρόδερμων” , σκοτώνοντας τους με την “θανατηφόρα δύναμη” των εξάσφαιρων και των καραμπίνων, προκαλώντας την ίσως μεγαλύτερη γενοκτονία παγκοσμίως, το “american Holocaust” …

Με αυτή τη νοοτροπία συμπεριφέρθηκαν κλέβοντας γη από το Μεξικό, προσαρτώντας το Τέξας.

Με αυτή τη νοοτροπία και κουλτούρα, που τους χαρακτηρίζει, έγιναν οι παγκόσμιοι καουμπόηδες. Δεκάδες οι πόλεμοι και οι “καουμπόικες” στρατιωτικές επεμβάσεις τους σε όλον τον πλανήτη…

Απλώς σήμερα το λένε “εξωτερική πολιτική για την ασφάλεια και τα συμφέροντα των ΗΠΑ” …

…………………………………………………………………………………………………