Ζούμε στις τελευταίες μέρες της αυτοκρατορίας ΗΠΑ. Το δολάριο οδεύει να καταργηθεί στις περισσότερες άλλες ισχυρές χώρες

News ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ

Ζούμε στις τελευταίες μέρες της αμερικανικής αυτοκρατορίας.

Το όπλο της αυτοκρατορίας – το δολάριο ΗΠΑ – στοχεύει να καταργηθεί στις περισσότερες άλλες ισχυρές χώρες σε όλο τον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Σαουδικής Αραβίας, της Βραζιλίας και της Ρωσίας – Mike Adams (Naturalnews)

Αποδεικνύεται ότι σε κανέναν δεν αρέσει να χτυπιέται με όπλο με τη μορφή νομίσματος, και με το καθεστώς της αμερικανικής κυβέρνησης υπό τον Μπάιντεν, οι τακτικές βίας της αυτοκρατορίας των ΗΠΑ πείθουν άλλα έθνη να εγκαταλείψουν το δολάριο, και να δημιουργήσουν τα δικά τους συστήματα για διεθνή χρηματοοικονομικό διακανονισμό. Έτσι, τον επόμενο μήνα – τον ​​Αύγουστο του 2023 – οι χώρες BRICS συναντώνται και ανακοινώνουν αυτό που λέγεται ότι είναι ένα κρυπτονόμισμα που υποστηρίζεται από χρυσό.

Ψηφιακό ρούβλι στη Ρωσσία από την 1η Αυγούστου 2023 !! Ο Πούτιν υπέγραψε τον νόμο

Αυτό το κρυπτονόμισμα θα είναι αποκεντρωμένο, που σημαίνει ότι κανένα έθνος δεν θα μπορεί να αλλάξει τα αρχεία του ή να εκτυπώσει περισσότερα χρήματα από το τίποτα. Το γεγονός ότι αυτό το μητρώο που βασίζεται σε BRICS δεν μπορεί να πλαστογραφηθεί θα του δώσει μια εγγενή αξία που θα το κάνει αμέσως καλύτερο χώρο αποθήκευσης αξίας από το δολάριο ΗΠΑ (το οποίο χάνει καθημερινά αγοραστική δύναμη). Μπορούμε να περιμένουμε ταχεία υιοθέτηση του συστήματος κρυπτονομισμάτων BRICS από κράτη σε όλο τον κόσμο. Όταν αυτά τα έθνη δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιούν δολάρια για συναλλαγές με άλλες χώρες, θα είναι απαλλαγμένα από δολάρια.

Δεδομένου ότι δεν χρειάζονται πια δολάρια, δεν χρειάζονται ούτε χρεόγραφα σε δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι οι διεθνείς κάτοχοι ομολόγων των ΗΠΑ θα αρχίσουν να τα πωλούν, προκαλώντας υπερπληθώρα ομολόγων στην ανοιχτή αγορά, καθιστώντας πολύ πιο δαπανηρό για το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ να προσπαθήσει να δημοπρατήσει νέα χρεόγραφα που χρηματοδοτούν τον κρατικό δανεισμό. Και κάπως έτσι, το ετήσιο κόστος της Αμερικής για την εξόφληση του εθνικού χρέους θα εκτοξευθεί στα τρισεκατομμύρια δολάρια.

Το χρέος των ΗΠΑ αυξήθηκε κατά $1 τρις σε 40 ημέρες !!

Σύντομα η μηχανή εκτύπωσης χρήματος θα παράγει άσκοπα δολάρια μόνο για να αγοράσει χρεόγραφα του Δημοσίου, έτσι ώστε μια χρεοκοπημένη κυβέρνηση να μπορεί να εξυπηρετήσει το συνεχώς αυξανόμενο χρέος της με πλαστά χρήματα. Είναι παρόμοιο με όταν ένας σκύλος τρώει την ουρά του… και κάθε μπουκιά του πνίγεται.

Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ο υπερπληθωρισμός (η τιμή των αγαθών και των υπηρεσιών θα εκτοξευθεί στα ύψη) σε συνδυασμό με μια ταχεία υποτίμηση του δολαρίου, ο οποίος τελικά θα γίνει άχρηστος.

Αυτή η διαδικασία δεν θα συμβεί από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά θα επιταχυνθεί με γεωμετρικό ρυθμό που θα εκπλήξει τους περισσότερους ανθρώπους. Μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι τα δολάρια τους δεν έχουν αξία, θα είναι πολύ αργά για να στραφούν σε κάτι άλλο, όπως ο χρυσός, το ασήμι ή τα κρυπτονομίσματα.

Πηγή

……………………………………………………