“Αληθινός ηγέτης” (vid) Οι χρήστες του Twitter θαύμασαν τον Πούτιν να επικοινωνεί με τους ανθρώπους

News
Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με κατοίκους στην πλατεία κοντά στον Ναυτικό Καθεδρικό Ναό Νικόλσκι στην Κρονστάνδη - RIA Novosti, 1920, 25/07/2023
© RIA Novosti / ΠΙΣΙΝΑ Μεταβείτε στην τράπεζα πολυμέσων Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μιλά στους κατοίκους στην πλατεία κοντά στον Ναυτικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κρονστάνδη. Φωτογραφία αρχείου

σ.σ. : Και πράγματι, πως να μη θαυμάσει, κάθε άνθρωπος, αυτόν τον άνθρωπο !! Χωρίς προσωπολατρίες και οσφυοκαμψίες, οι Ρώσσοι αισθάνονται και νοιώθουν δίπλα τους τον δικό τους άνθρωπο, τον συγγενή τους, τον αδελφό τους, τον αρχηγό της οικογένειας που τους αγαπάει και τους προστατεύει !!

Παρατηρείστε ότι δεν τον περικυκλώνουν οι “γορίλες” να τον προστατεύσουν από τον κόσμο, διότι ο άνθρωπος Πούτιν δεν κινδυνεύει από τους συγγενείς του !!

Απεναντίας, στα κράτη της Ε.Ε. βλέπουμε με δυσκολία τους κυβερνώντες ανάμεσα στους “γορίλες” , που τους προστατεύουν από την μήνη των πολιτών !! Αυτό δηλώνει τον φόβο τους απέναντι σε ανθρώπους που τους θεωρούν ξένους !! Και είναι αλήθεια, ότι πολλοί “ηγέτες” δεν είναι συγγενείς (ομοεθνείς) με τους ανθρώπους που κυβερνούν …

………………………..

Οι χρήστες του Twitter θαύμασαν τα πλάνα από την Κρονστάνδη, όπου ο Πούτιν επικοινωνεί με τους ανθρώπους

Οι χρήστες του Twitter θαύμασαν το βίντεο από την Κρονστάνδη, στο οποίο ο Ρώσσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επικοινωνεί με τον κόσμο, γράφει το RIA Novosti .
.
Ο Ιρλανδός δημοσιογράφος, ανταποκριτής του RT Chey Bowes δημοσίευσε στη σελίδα του ένα βίντεο στο οποίο ο Βλαντιμίρ Πούτιν φωτογραφίζεται και συνομιλεί με ανθρώπους που είναι συγκεντρωμένοι στην πλατεία κοντά στον Ναυτικό Καθεδρικό Ναό της Κρονστάνδης.

« Ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Αλεξάντερ Λουκασένκο εξέπληξαν ευχάριστα τους απλούς Ρώσσους σε μια βόλτα στην Κρονστάνδη», έγραψε.

.
“Ένας τόσο στοργικός και τρυφερός άνθρωπος. Πάνω απ ‘όλα, προστατεύει τους ανθρώπους του”, υποστήριξε ο χρήστης.

«Ένας αληθινός ηγέτης», πρόσθεσε ένας άλλος.

«Θα ήθελα πολύ να γνωρίσω αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο», είπε ένας τρίτος.
.
“Πρόκειται για ένα άτομο που λέει αυτό που σκέφτεται, κάνει αυτό που λέει και ο κόσμος ξέρει ότι μπορεί να τον εμπιστευτεί. Σε αντίθεση με τους δυτικούς πολιτικούς”, κατέληξαν οι συμμετέχοντες στη συζήτηση.
.
Την Κυριακή, ο Πρόεδρος της Ρωσσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο επισκέφθηκαν τον Ναυτικό Καθεδρικό Ναό της Κρονστάνδης και το Μουσείο Ναυτικής Δόξας, συνομίλησαν με κατοίκους της πόλης του λιμανιού και τουρίστες.

………………………………………………………………………………………………..