Η Baerbock μοιράζει “καθρεφτάκια” στο Σουδάν και στη Ν. Αφρική !!

News

 

ΑΛΦΕΙΟΣ : Όπου πάνε οι Ρώσσοι και οι Κινέζοι, τρέχουν ασθμαίνοντας στο κατόπιν τους … Άγγλοι, Γάλλοι, Γερμανοί, Αμερικάνοι !!

Αίφνης, οι Αμερικάνοι στέλνουν την Νούλαντ στη Νότια Αφρική (ιδρυτικό μέλος των BRICS) να τους νουθετήσει … να κόψουν τις επαφές με την Ρωσσία !! Κι αυτό λίγες ημέρες πριν τη Σύνοδο Κορυφής των BRICS !!

Από κοντά και οι Γερμανοί να μοιράσουν καθρεφτάκια μήπως και τους ξεγελάσουν πάλι (όπως έκαναν όλοι μαζί τότε ως αποικιοκράτες, που ρήμαξαν όλη την Αφρική, ληστεύοντας τον πλούτο της και έδεναν τους Αφρικανούς με αλυσίδες πουλώντας τους στα σκλαβοπάζαρα) …

Είπαμε, θα γίνουν πολλά μέχρι τη Σύνοδο Κορυφής των BRICS !! Όσο για το Σουδάν2 μήνες μετά τη συμφωνία για ρωσσική ναυτική βάση και τις ΗΠΑ να αντιδρούν… ξέσπασε πραξικόπημα !!

Απεγνωσμένες σπασμωδικές κινήσεις … «300 εκατομμύρια ευρώ για τη Νότια Αφρική και 200 ​​εκατομμύρια ευρώ για το Σουδάν»: Η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας Baerbock μοίρασε μισό δισεκατομμύριο σε αφρικανικές χώρες !

https://twitter.com/djuric_zlatko/status/1682873449419530241

……………….

https://twitter.com/ricwe123/status/1682856135169114114

Η Victoria Nuland έρχεται στη Νότια Αφρική για να «διδάξει τη δημοκρατία». Είμαι βέβαιος ότι είναι εδώ μόνο για να «διαδώσει αγάπη» και για να μην προκαλέσει κανένα πρόβλημα στον Βλαντιμίρ Πούτιν. Στη Naledi Pandor για την αιχμηρή παρατήρησή της…

……………………………………………………………………………..