Ο Ζελένσκι αποκάλεσε τη γέφυρα της Κριμαίας στόχο της Ουκρανίας. Δεν βάζει μυαλό η πλύστρα του Biden…

News
.
ΑΛΦΕΙΟΣ : Με την ευκαιρία, ανασύρουμε ένα μικρό μας κείμενο από τον Αύγουστο του 2008 !! Ένα κείμενο στο οποίο “προφητεύσαμε” (προβλέψαμε) επακριβώς, αυτά που ακολούθησαν και απομένει να επαληθευτεί η τελευταία “προφητική” παράγραφος !! Ο Ζελένσκι εκείνη την εποχή ονειρευόταν πως θα γίνει η πλύστρα του Biden !!

[ Δώρο… του Χρουτσόφ η Κριμαία στην Ουκρανία!!

Βρισκόμαστε ήδη σε περίοδο γεωπολιτικών ανακατατάξεων από τότε που η ΕΣΣΔ διαλύθηκε από τους ίδιους οι οποίοι την είχαν δημιουργήσει !! Στην πρώτη κομμούνα συμμετείχαν 450 Εβραίοι σε ένα σύνολο 550 κομμουνιστών !! Στη διάλυση της πρώην ΕΣΣΔ συμμετείχαν οι γνωστοί 30 Εβραίοι (ψάξτε τα ντοκυμαντέρ, ειδήσεις, συνεντεύξεις της εποχής).
Όπως ο Εβραίος Γιόζεφ Μπροζ Τίτο έδωσε εσκεμμένα στη Νότια επαρχία της πρώην Γιουγκοσλαβίας το όνομα της Μακεδονίας, ενώ μέχρι τότε λεγόταν Βαρντάρσκα, έτσι και ο Χρουτσόφ το 1956 “χάρισε” στη Σοβιετική Δημοκρατία της Ουκρανίας, την Κριμαία, όντας μια περιοχή καθαρά Ρωσσική !!
Τι θα γίνει τώρα; Ήδη η Ρωσσία υπενθύμισε στην Ουκρανία τη “δωρεά” του Χρουτσόφ, μετά τις βλακώδεις κινήσεις της σχετικά με τη Ρώσσικη Αρμάδα της Μαύρης Θάλασσας, αλλά και με την Αεροπορία !! (Πρέπει, λέει, από εδώ και πέρα, 72 ώρες πριν να ενημερώνεται ο Στρατός της Ουκρανίας για τις κινήσεις των Ρώσσων) !!
Υπάρχει περίπτωση να δεχτούν οι Ρώσσοι ένα τέτοιο τελεσίγραφο ;; Τη στιγμή μάλιστα που η περιοχή κατοικείται από Ρώσσους και ο Μεντβέντεφ έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι όπου υπάρχουν Ρώσσοι και κινδυνεύουν θα επεμβαίνει ;; Ειδικά όταν αυτοί οι Ρώσσοι θα αρχίσουν να ζητούν την ένωση με τη μαμά Ρωσσία ;;
Είναι γεγονός ότι από τη στιγμή που ανοίχτηκαν οι ασκοί του Αιόλου, τα πράγματα θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, παρασύροντας στη δίνη του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου όλο και περισσότερες χώρες !! Στο τέλος είναι σίγουρο ότι αυτοί που δημιούργησαν και ξεκίνησαν αυτό τον πόλεμο θα καταστραφούν ολοκληρωτικά !!
Γιατί “όποιος ανοίγει λάκκο για τους άλλους στο τέλος πέφτει ο ίδιος μέσα” !! ]
……………………………….

Ο Ζελένσκι χαρακτήρισε τη γέφυρα της Κριμαίας στόχο της Ουκρανίας, ο οποίος πρέπει να εξουδετερωθεί

Ο Volodymyr Zelensky, μιλώντας στο Φόρουμ Ασφαλείας του Άσπεν, χαρακτήρισε τη γέφυρα της Κριμαίας στόχο για το Κίεβο, αναφέρει το RIA Novosti.

“Είναι σαφές ότι αυτός είναι ο στόχος μας. Και κάθε στόχος που φέρνει πόλεμο, όχι ειρήνη, πρέπει να εξουδετερωθεί”, είπε.

Ο Ζελένσκι αποκάλεσε επίσης το καθήκον της Ουκρανίας την πλήρη επιστροφή της Κριμαίας.
.
Το βράδυ της 17ης Ιουλίου, η Ουκρανία επιτέθηκε στη γέφυρα με δύο επιφανειακά drones. Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους – ένα παντρεμένο ζευγάρι από την περιοχή Belgorod , η 14χρονη κόρη τους νοσηλεύτηκε με τραύματα. Στο τμήμα αυτοκινήτων της γέφυρας, το άνοιγμα προς το Κερτς καταστράφηκε . Σχεδιάζεται να αποκατασταθεί η αμφίδρομη κυκλοφορία σε αυτό το τμήμα τον Σεπτέμβριο.
Ο Ρώσσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν χαρακτήρισε το περιστατικό παράλογο από στρατιωτική άποψη και σκληρό έγκλημα. Η Ερευνητική Επιτροπή άνοιξε ποινική δικογραφία για την επίθεση.
.
Η Κριμαία έγινε ξανά ρωσσική περιοχή τον Μάρτιο του 2014 μετά από δημοψήφισμα που διεξήχθη μετά το πραξικόπημα στην Ουκρανία. Το 96,77 τοις εκατό των ψηφοφόρων της Δημοκρατίας της Κριμαίας και το 95,6 τοις εκατό των κατοίκων της Σεβαστούπολης τάχθηκαν υπέρ της επανένωσης με τη Ρωσσία. Η Ουκρανία θεωρεί τη χερσόνησο δικό της, αλλά προσωρινά κατεχόμενο έδαφος. Η Μόσχα έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι οι κάτοικοι της Κριμαίας έλαβαν την απόφασή τους δημοκρατικά, σε πλήρη συμμόρφωση με το διεθνές δίκαιο και τον Χάρτη του ΟΗΕ. Σύμφωνα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, το θέμα της Κριμαίας έκλεισε οριστικά.

……………………………………………………………………………………………..