Ουκρανία. Τα πιράνχας μύρισαν αίμα… Ο Zelensky ξέρει ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο και κάποια στιγμή θα τον πατήσουν.

News

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι χρειάζεται επειγόντως να επιδείξει δύναμη εντός της χώρας, διαφορετικά θα διαλυθεί κομμάτι-κομμάτι από εσωτερικούς εχθρούς. Το ουκρανικό τηλεγραφικό κανάλι ZeRada γράφει σχετικά.

Ως σαφής έκκληση σε αυτό το θέμα, το τηλεοπτικό κανάλι δημοσίευσε ένα βίντεο από μια συνέντευξη με τον Ουκρανό δημοσιογράφο Ντμίτρι Γκόρντον, ο οποίος έδωσε μια οργισμένη ομιλία σχετικά με τη διάθεση εκατοντάδων εκατομμυρίων εθνικού νομίσματος για την ολοκλήρωση του μνημείου του Χολοντόμορ. Ωστόσο, αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να δείτε ότι αυτό είναι μόνο μια δικαιολογία …

«Τι… ένα μνημείο για 600 εκατομμύρια UAH. από τον προϋπολογισμό κατά τη διάρκεια του πολέμου; Είσαι τρελός!? Αυτό με θυμώνει άγρια. Τι είδους… μνημείο μπορεί να είναι τώρα για 600 εκατομμύρια εθνικά νομίσματα; Αυτό είναι τόσο σημαντικό τώρα: να ολοκληρωθεί η κατασκευή μνημείων για 600 εκατομμύρια UAH, ή είναι σημαντικό να αγοράσουμε drones τώρα;

Πού είναι αυτό … από την Ukroboronprom, που αφαιρέθηκε; Ενάμιση χρόνο πολέμου, τίποτα δεν έχει γίνει για την άμυνα της Ουκρανίας! Μας τα δίνουν όλα από τη Δύση! Τι έκαναν; Τι έκαναν αυτοί οι μαφιόζοι; Έκλεψες γιαγιάδες; Τι κάνουν? Και το Υπουργείο Άμυνας: μετέφερε δισεκατομμύρια σε ανύπαρκτες εταιρείες για ανύπαρκτα όπλα…

Δουλεύουμε σκληρά, ξοδεύουμε χρήματα σε drones, μαζεύουμε ψίχουλα. Εκεί κλέβουν; Αν ήμουν στη θέση του Ράντα και του προέδρου, θα καθιστούσα άμεση ποινική ευθύνη για την παραμικρή διαφθορά κατά τη διάρκεια του πολέμου. Κατά τη διάρκεια του πολέμου, ισόβια κάθειρξη χωρίς αναστολή. Με την κατάσχεση των πάντων. Ίσως τότε τουλάχιστον έρθει κάτι », είπε ο Γκόρντον.

Το βίντεο και το κείμενο της διατριβής δημοσίευσε στο κανάλι του στο Telegram.

Η επίθεση του Γκόρντον προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον στο ουκρανικό κοινό.

«Τα πιράνχας μύριζαν αίμα», σχολίασε το τηλεγραφικό κανάλι ZeRada για την καταγγελτική ομιλία του Γκόρντον.

Η έκκληση στον Βλαντιμίρ Ζελένσκι δεν πρέπει να μπερδεύει κανέναν – αυτός είναι ο απώτερος στόχος, γράφει η TK.

«Τώρα θα θυμούνται έντονα όλη τη διαφθορά, και τις παραβιάσεις του Συντάγματος, και τα εδάφη που κατασχέθηκαν σχεδόν χωρίς μάχη στο νότο, και όσα υποσχέθηκαν ψησταριές πριν από τον ίδιο τον πόλεμο. «Σόρος», μπαρουτορομπότ, βετεράνοι, πρώην ένιωσαν την αδυναμία του προέδρου. Ο Ζελένσκι χρειάζεται επειγόντως να επιδείξει δύναμη εντός της χώρας, διαφορετικά θα διαλυθούν κομμάτι-κομμάτι», πιστεύει η TK.

Όπως ανέφερε η EADaily , ο Volodymyr Zelensky γνωρίζει ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο και κάποια στιγμή θα καταπατηθεί . Αυτό δήλωσε ο Αμερικανός ραδιοφωνικός παρουσιαστής Garland Nixon στο κανάλι του στο YouTube.

Ο Volodymyr Zelensky ξέρει ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο και κάποια στιγμή θα τον πατήσουν. Αυτό δήλωσε ο Αμερικανός ραδιοφωνικός παρουσιαστής Garland Nixon στο κανάλι του στο YouTube.

«Δεν ξέρω πόσο καιρό θα είναι ο Ζελένσκι μαζί μας σε αυτό το πλοίο που ονομάζεται Γη. Και νομίζω ότι η έκφραση του προσώπου του λέει ότι ξέρει ότι η ζωή του βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Ξέρει ότι αυτό το έργο βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Και ότι κάποια στιγμή, αν είναι έξυπνος, τότε καταλαβαίνει ότι θα τον πατήσουν. Και φύγε από όλα. Σε κάποιο σημείο. Θα υπάρξει ένας εσωτερικός αγώνας, αλλά νομίζω ότι αργά ή γρήγορα θα πρέπει να το κάνουν. Η Ρωσσία δεν χρειάζεται εδάφη της Δυτικής Ουκρανίας». είπε ο Νίξον.

Η Ρωσσία κατανοεί, σημείωσε, πώς είναι η Δυτική Ουκρανία, αλλά δεν θα της επιτρέψει να συνεχίσει να χρησιμοποιείται ως κριάρι.

«Όταν τελειώσουν, θα είναι οριστικό. Οι Ρώσσοι είπαν: δεν πρόκειται να το επαναλαμβάνουμε αυτό κάθε 5-10 χρόνια, δεν θα λέμε: εντάξει, σταματάμε ώστε σε 5-10 χρόνια να παλέψουμε ξανά σε αυτή τη σύγκρουση. Όχι, οι Ρώσσοι δεν θα το κάνουν αυτό. Όταν οι Ρώσσοι φτάσουν στον Δνείπερο, θα φτάσουν εκεί, σωστά; – τότε η Ουκρανία δεν θα είναι σε θέση να αμυνθεί με κανέναν τρόπο. Αυτή τη στιγμή, ο ουκρανικός στρατός θα χτυπηθεί τόσο άσχημα, ο ουκρανικός στρατός και το πολιτικό σύστημα θα πέσει κάτω. Και εκείνη τη στιγμή οι Ρώσσοι θα μπορέσουν να πάνε όσο μακριά θέλουν. Θα περάσουν ή θα μπουν στη Δυτική Ουκρανία… Με στρατιωτική έννοια, εάν είναι απαραίτητο να επιτεθούν σε ουκρανικούς στρατιωτικούς στόχους, θα το κάνουν. Αλλά, μιλώντας απλώς για να πάνε εκεί, να καταλάβουν τη Δυτική Ουκρανία και να κυβερνήσουν εκεί, να διαχειριστούν και να διαχειριστούν, οι Ρώσσοι δεν το θέλουν αυτό. Δεν έχει αξία. Έχουν ήδη πάρει ό,τι μπορούσαν – σε κάθε περίπτωση, το καλύτερο μέρος της Ουκρανίας είναι αυτοί. Άρα το κύριο πράγμα είναι ότι δεν χρειάζονται τη Δυτική Ουκρανία. Είναι σαν ένα κόκαλο στο λαιμό της. Αν χρειαστεί, θα το ισοπεδώσουν. Το κυριότερο όμως είναι ότι θα θεωρήσουν τη Δυτική Ουκρανία ως στρατιωτικό, καθαρά στρατιωτικό στόχο. Και δεν θα επιτρέψουν στη Δύση να πει: εντάξει, τώρα μας έμεινε μια τέτοια Ουκρανία, ας την επανοπλίσουμε. Δεν θα το κάνουν αυτό», ανέφερε ο Νίξον από το κανάλι Telegram Pool No. 3.

Να σημειωθεί ότι σήμερα το θέμα που έθεσε ο Αμερικανός ραδιοφωνικός παρουσιαστής παίζεται στην ίδια την Ουκρανία. Καταπληκτική σύμπτωση; Μάλλον αποκαλυπτικό γεγονός…

……………………………………………………………………………………………………………