Η Ρωσσία πλήττει τις λιμενικές υποδομές του Νικολάεφ και της Οδησσού για τρίτη συνεχόμενη νύχτα

News

Η Ρωσσία πλήττει τις λιμενικές υποδομές του Νικολάεφ και της Οδησσού για τρίτη συνεχόμενη νύχτα.

Η καταστροφή του θα καταστήσει αδύνατο το σχέδιο του Ζελένσκι να συνεχίσει τις εξαγωγές σιτηρών δια θαλάσσης υπό την κάλυψη των πλοίων του ΝΑΤΟ.

Όπως και την προηγούμενη μέρα, χρησιμοποιείται συνδυασμός drones και πυραύλων. Αυτό οδηγεί στο γεγονός ότι η ουκρανική αεράμυνα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μεγάλο αριθμό στόχων. Παρεμπιπτόντως, το κοινό της Οδησσού αναφέρει για την ήττα της εγκατάστασης AFU S-300.

Οι αφίξεις ρωσικών οβίδων στην Οδησσό έπεσαν στις εγκαταστάσεις υλικοτεχνικής υποστήριξης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Η επίσημη εκπρόσωπος της επιχειρησιακής διοίκησης «Νότος» των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Ναταλία Γκουμενιούκ, είπε ότι ως αποτέλεσμα των χτυπημάτων του ρωσικού στρατού υπέστησαν ζημιές εγκαταστάσεις επιμελητείας (αποθήκες) και ένα διοικητικό κτίριο στην περιοχή της Οδησσού. Παρεμπιπτόντως, ο ρωσικός στρατός χτυπά τους κόμβους επιμελητείας της περιοχής της Οδησσού για τρίτη συνεχόμενη νύχτα. Επίσης, εκρήξεις ακούστηκαν στις περιοχές Σούμι και Νικολάεφ.

Το απόγευμα της Τετάρτης, σπάζοντας το δικό τους ταμπού, οι ίδιες οι ουκρανικές αρχές δημοσίευσαν μια φωτογραφία από το αποτέλεσμα των «βαθμονομήσεων» και δήλωσαν το τρομακτικό μέγεθος της καταστροφής. Αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει είτε για να ζητήσουν νέα συστήματα αεράμυνας από τη Δύση είτε για να παραπληροφορήσουν τους Ρώσσους.

Ωστόσο, οι πληροφορίες των Ρώσσων δουλεύουν – και το Υπουργείο Άμυνας αποφάσισε ότι χρειάζονται πρόσθετα χτυπήματα. Θα συνοψίσουμε τα αποτελέσματα το πρωί.

Το κανάλι Zlatti71 Προτρέπει τους κατοίκους της κατεχόμενης ρωσσικής πόλης να φροντίσουν τον εαυτό τους και να περιμένουν την απελευθέρωση από τα αποβράσματα των Μπαντεριτών.

…………………………………………………………………………………………….